- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
İnsaallahBaşladık değil mi?
Siz beni tutun bende sizi inşallah
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
Gelmişsin sen gitmiştin inşallah başlıyoruzGünaydinBonus nasilsin , baslayabildin mi?
Aynen.uyelik iptali yapmistim. İzindeydim eşimle. İnsaallah hadi.Gelmişsin sen gitmiştin inşallah başlıyoruz
Başladık değil mi?
Siz beni tutun bende sizi inşallah
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
Basladik canım cok sükür ama pazara kadar annendeyim burda amacim almamak. Ins gidince vermeye devamBayrama kadar 3 hafta var ilk hedefimiz inşallah bayrama kadar bozmamak.
Benim cumartesi bildirimim yine o lanetli sayı 111,1
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
mis gibi 2 öğün beslenme şekli, uyulabilir güzelmişşşBenim salı akşamı misafirim vAr. Çarşamba günü şuna başlayacağım güzel kilo veren varmış bu listeyle
Eki Görüntüle 3086274
Sabah 8 den akşam 8 e ölürüm kız ben 111 kiloylaBenim salı akşamı misafirim vAr. Çarşamba günü şuna başlayacağım güzel kilo veren varmış bu listeyle
Eki Görüntüle 3086274
Ya dimi bana da çok iyi geldi. Diğer detokslR gibi olumsuz etkileyecek birşey yok gibimis gibi 2 öğün beslenme şekli, uyulabilir güzelmişşş
Bende saatlerini yapamam işte kesin 11-6:30 yaparım ben bunuSabah 8 den akşam 8 e ölürüm kız ben 111 kiloyla
Ölçüleri artırabiliriz öğünler hep bildiğimiz şekil zatenYa dimi bana da çok iyi geldi. Diğer detokslR gibi olumsuz etkileyecek birşey yok gibi
Evet banada masum bir liste geldi. O yüzden denemek istedim. Kilomuza göre bence de arttırabiliriz amaÖlçüleri artırabiliriz öğünler hep bildiğimiz şekil zaten
Sabah yada öğlen 1 dilim yemekten zarar gelmez. Onemli olan tepsiyi bitirmemekMusmutlu iradeli bol hareketli haftalar arkadaşlar
Bugün bende ucundan kıyısından başlıyorum inş ama aklımda dün yaptığım börek varyesem mi yemesem mi diye düşünüp duruyorum kararı size bıraktım ne derseniz onu yapıcam geç cevap verirseniz tüm suç sizde benene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?