Senin tartın yeniydi dimii benimkide öyle telefonla koordinasyonlu ben kilo dışında hiç bişeyine bakmıyorum tartılıp geçiyorum benim için tek iyi tarafı son kilo bilgimi göstermesiBugünkü menüm
Sabah hindi füme sandviç 1 adet , çay
Öğle sabah ekmek yediğim için sadece sütlü filtre kahve içtim.
Akşam yarım su bardağı kadar karabuğday lapası, yoğurt, 3 çorba kaşığı da nohut yemeği tırtıkladım.
Ölçülüyorum ölçülüyorum su düşük çıkıyor bütün gün su içmekten bir hâl oldum
Ben baya ciddiye aldım verileri hepsini düzeltmeye çalışıyorumSenin tartın yeniydi dimii benimkide öyle telefonla koordinasyonlu ben kilo dışında hiç bişeyine bakmıyorum tartılıp geçiyorum benim için tek iyi tarafı son kilo bilgimi göstermesi
Bu tarz tartıların kullanıcı yorumlarında fazla su içirdiği yazıyor
Ayy ben abonesiyim tüm videolarını izlerim çok tatlı biridir.Böyle birşey dinledim.
Kilo verme için gelistirecegim davranışlar
1 hergun 20 dk yürüyüş
2 her öğüne yoğurt eklemek
3 akşamı erken bitirmek
4--1.5 TL su
5 en az 10 bölgesel hareket
Ben yapayım sizde eksiklerde kızın
Mahcup olmamak için yaparım gibi
İlk günden bozucam ama belim ağrıyor iğne vurundum öğlen hala etkisi olmadı. Topallayarak yürüyorumAyy ben abonesiyim tüm videolarını izlerim çok tatlı biridir.
Çok çok geçmiş olsun ben de günlerdir regl ağrısı çok şiddetli çekiyorum bir de fıtık var ikisi birleşince resmen öne eğilerek yürüyorum.İlk günden bozucam ama belim ağrıyor iğne vurundum öğlen hala etkisi olmadı. Topallayarak yürüyorum
nerelerdesin canım?İyi akşamlar
Bugün menü karışık
Sabah tost la başladım 10 gibi
Öğlen kardeşim ve yeğenlerim geldi kahvaltı yapmamışlar tekrar kahvaltı yaptık krepli felan
Sonrası hep atıştırma felan
Hastalık hedefe ulaşamadım yarın da kardesime gideceğim orda kalırız umutlar kaldı yeni haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?