geçmiş olsun canım. vakalar artıyor yine.
beslenmene dikkat et. mutlaka C vitamini alın. direnç için gerekli. öksürük için de udi hindi yağı. bu
kişiyle ayağa kalkarsınız inşallah. Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun
İnşallah yarın daha rahat gecer
Selam canımArzuluu canım nerelerdesin?
O kosturmaya kediyi sığdırdın ya tebrik ediyorum seni. Ben iki çocuk 1 ev ile yeterince doluyum. Maşallah Rabbim kolaylık versinSelam canım bura
Selam canımBuralardayım canım daha biryere gitmedim dün epilasyon randevum vardı oraya gittim yarında diş randevum var implant kırılmış içerden ramazan dan beri geçiçi kullanıyordum yarın o yapılacak implant değişecek çarşambada dahiliye randevum var .Allah nasip ederse perşembe yazlığa geçicem benim adam orda çocuklar benle karneleri aldık çocuklar dasıkıldı beni bekliyorlar işte hastane işlerimin bitmesini ya sağlık sorunları ile uğraşıyorum modum da düşük birde üstüne kedim Mia 3 kattan camdan kaçtı onun yüzünden de 1 hafta hasta yattım ilanlar verdik cins kediydi siyam dı 1 yaşına gelmişti çok alışmıştım ben büyüttüm yeni yeni toparlamaya çalışıyorum bende böle aksiyon bitmiyo kardeşim
O kosturmaya kediyi sığdırdın ya tebrik ediyorum seni. Ben iki çocuk 1 ev ile yeterince doluyum. Maşallah Rabbim kolaylık versin
Çok geçmiş olsun bir an önce toparlan inşallah dikkat et kendineİyi geceler hanımlar
Nasılsınız? Ben çok hastayım bugün PCR testi yaptırdık eşimle pozitif çıktık ikimiz de. Bir titriyorum,bir terliyorum. Öksürük, ateş,kolumu kaldıracak halim yok.
Bugün ne yediğime dikkat edemedim Sabah 2 tane açma, çay
Öğle birşey yemedim
Akşam 2 ızgara köfte, yoğurt
Çok karışık oldu karabuğday bitmişti onu aldım yarın yine karabuğdaya devam
İyiyim canım sağolasın sen nasılsın?
Geçmiş olsun canımMutlu pazarlar
Sabah yazdım sanıyorum yazmamışım demek.
Dün kızım hastaydı gelemedim.
geçmiş olsun canım. kediye üzüldüm. bana da biri almıştır gibi geldi.Selam canım bura
Selam canımBuralardayım canım daha biryere gitmedim dün epilasyon randevum vardı oraya gittim yarında diş randevum var implant kırılmış içerden ramazan dan beri geçiçi kullanıyordum yarın o yapılacak implant değişecek çarşambada dahiliye randevum var .Allah nasip ederse perşembe yazlığa geçicem benim adam orda çocuklar benle karneleri aldık çocuklar dasıkıldı beni bekliyorlar işte hastane işlerimin bitmesini ya sağlık sorunları ile uğraşıyorum modum da düşük birde üstüne kedim Mia 3 kattan camdan kaçtı onun yüzünden de 1 hafta hasta yattım ilanlar verdik cins kediydi siyam dı 1 yaşına gelmişti çok alışmıştım ben büyüttüm yeni yeni toparlamaya çalışıyorum bende böle aksiyon bitmiyo kardeşim
geçmiş olsun canım.Mutlu pazarlar
Sabah yazdım sanıyorum yazmamışım demek.
Dün kızım hastaydı gelemedim.
Sağol canım benimgeçmiş olsun canım. kediye üzüldüm. bana da biri almıştır gibi geldi.
geçmiş olsun canım.
Aç kalarak canım. Başka yolu yokkızlar canım çok sıkılıyor yaa ☹ ben nasıl kilo vericem çok kötü görünüyorumbir düzen oturtamadım
Mâşallah 21 bin adım mı yürüdün??İyi akşamlar kızlar
KAHVALTI
2 dilim beyaz ekmek (büyük dilim ekmek ama 4 dilim sayılır, örn eksi mayalı köy ekmeginin kesimi olur ya)
Köy peyniri
Çay şekersiz
Zeytin
Haş.yumurta
Yeşil biber-salatalık-domates
İKİNCİ ÖĞÜN
bakınız foto
SU
1.700 de kaldım
DİGER İCECEKLER
1 yesil cay icmistim,birazdan yine icicem,bardakta
SPOR
21.177 ADIM
AKSAM/3 kaşık pilav-7 kaşik fasulye, salata, sebzeli arpa sehriye corbası (FOTO)
Hee karpuz yemistim yemegin ustune
16:30 gibi bitti ikinci öğün
Bonus
Daha simdi koca dilim karpuz yedim.
4 adet patlamis misir ve 5 adet cubuk kraker simdi aklima geldi
Allah şifa versin canım. Bol bol su iç meyve ye. Mutlaka c vitamini kullan. Cabucak atlatrsn inş. Hastayım deyip diyeti bozma. Hamur işi şekerli şeyler bağışıklığı düşürüypr hiç onlara bulaşma emi.İyi geceler hanımlar
Nasılsınız? Ben çok hastayım bugün PCR testi yaptırdık eşimle pozitif çıktık ikimiz de. Bir titriyorum,bir terliyorum. Öksürük, ateş,kolumu kaldıracak halim yok.
Bugün ne yediğime dikkat edemedim Sabah 2 tane açma, çay
Öğle birşey yemedim
Akşam 2 ızgara köfte, yoğurt
Çok karışık oldu karabuğday bitmişti onu aldım yarın yine karabuğdaya devam
Ay çok iyi anlıyorum. Kız kardeşimin de kedisi ölünce çok ağladım. Hala aklıma gelince gözlerim doluyor. Ailecek aşırı üzüldük anlatamam.Yokkk pil bitik artık bak hastane randevular dan göz kapak açamıyom ,ama torun gibiydi bana çok ağladım bulamadık onu biri aldı almasadılar bulurduk veterinerlere kadar afiş dağıttık
Süpersin Bonus.ben de bikaç gündür adımlarıma dikkat ediyorum. BakalmGeçmişe bakim tabloyu yarın yapıcam inş.
Kilo bildirimi
Geçen cumartesi 111,1
Bu cumartesi 109,4
Fark -1,7
Çok geçmiş olsun bir an önce toparlan inşallah dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim. Bol bol meyve aldık. C vitamini ve multivitamin alıyorum ayrıca. İlaç olarak sadece parol verdiler. Yalnız çok acayip daha ilk başında bile bir değişiklik olduğunu normal grip olmadığını anlıyorsun.Allah şifa versin canım. Bol bol su iç meyve ye. Mutlaka c vitamini kullan. Cabucak atlatrsn inş. Hastayım deyip diyeti bozma. Hamur işi şekerli şeyler bağışıklığı düşürüypr hiç onlara bulaşma emi.
Mia ya çok üzüldüm biri almışsa inşallah iyi bakar sever sarmalar belki de afişlerinizi görüp ararlar.Yokkk pil bitik artık bak hastane randevular dan göz kapak açamıyom ,ama torun gibiydi bana çok ağladım bulamadık onu biri aldı almasadılar bulurduk veterinerlere kadar afiş dağıttık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?