Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canım bura
Selam canım Buralardayım canım daha biryere gitmedim dün epilasyon randevum vardı oraya gittim yarında diş randevum var implant kırılmış içerden ramazan dan beri geçiçi kullanıyordum yarın o yapılacak implant değişecek çarşambada dahiliye randevum var .Allah nasip ederse perşembe yazlığa geçicem benim adam orda çocuklar benle karneleri aldık çocuklar dasıkıldı beni bekliyorlar işte hastane işlerimin bitmesini ya sağlık sorunları ile uğraşıyorum modum da düşük birde üstüne kedim Mia 3 kattan camdan kaçtı onun yüzünden de 1 hafta hasta yattım ilanlar verdik cins kediydi siyam dı 1 yaşına gelmişti çok alışmıştım ben büyüttüm yeni yeni toparlamaya çalışıyorum bende böle aksiyon bitmiyo kardeşim

O kosturmaya kediyi sığdırdın ya tebrik ediyorum seni. Ben iki çocuk 1 ev ile yeterince doluyum. Maşallah Rabbim kolaylık versin

O kosturmaya kediyi sığdırdın ya tebrik ediyorum seni. Ben iki çocuk 1 ev ile yeterince doluyum. Maşallah Rabbim kolaylık versin
Yokkk pil bitik artık bak hastane randevular dan göz kapak açamıyom ,ama torun gibiydi bana çok ağladım bulamadık onu biri aldı almasadılar bulurduk veterinerlere kadar afiş dağıttık

Çok geçmiş olsun bir an önce toparlan inşallah dikkat et kendine

geçmiş olsun canım. kediye üzüldüm. bana da biri almıştır gibi geldi.
Mutlu pazarlar

Sabah yazdım sanıyorum yazmamışım demek.

Dün kızım hastaydı gelemedim.
geçmiş olsun canım.

Mâşallah 21 bin adım mı yürüdün??

Allah şifa versin canım. Bol bol su iç meyve ye. Mutlaka c vitamini kullan. Cabucak atlatrsn inş. Hastayım deyip diyeti bozma. Hamur işi şekerli şeyler bağışıklığı düşürüypr hiç onlara bulaşma emi.

Yokkk pil bitik artık bak hastane randevular dan göz kapak açamıyom ,ama torun gibiydi bana çok ağladım bulamadık onu biri aldı almasadılar bulurduk veterinerlere kadar afiş dağıttık
Ay çok iyi anlıyorum. Kız kardeşimin de kedisi ölünce çok ağladım. Hala aklıma gelince gözlerim doluyor. Ailecek aşırı üzüldük anlatamam.

Geçmişe bakim tabloyu yarın yapıcam inş.

Kilo bildirimi

Geçen cumartesi 111,1
Bu cumartesi 109,4
Fark -1,7
Süpersin Bonus.ben de bikaç gündür adımlarıma dikkat ediyorum. Bakalm
Bu hafta eksi olur inş.. Bugünün menüsü de yazaym

Kah klasik kah ama 2 d ekmek yedim
Ara kavun erik kayısı
Ara yoğurt 1 tatlı kaşığı reçel
Akşam 1er tabak güveç bulgur pilavı
Ekmek de 1.2 d kadar

Spor da evin içinde toplam 1.5 saat yürüdüm leslie vs yaptm.uyuyana kadar 10 bine tamamlarım

Yarın da ekmeği azaltmam lazım.

Çok geçmiş olsun bir an önce toparlan inşallah dikkat et kendine

Çok teşekkür ederim. Bol bol meyve aldık. C vitamini ve multivitamin alıyorum ayrıca. İlaç olarak sadece parol verdiler. Yalnız çok acayip daha ilk başında bile bir değişiklik olduğunu normal grip olmadığını anlıyorsun.

Mia ya çok üzüldüm biri almışsa inşallah iyi bakar sever sarmalar belki de afişlerinizi görüp ararlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…