Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar. Ben anneme gitmistim basta dikkat ettim söxde sonra tam bozdum. Bu gün döndüm yarın kaldığım yerden devam. Cu.a tartılıcam

İyi geceler

Sabah Çeyrek beyaz ekmek ve el kadar sucuklu yumurta, çay
Öğle 5 kaşık karabuğday lapası,3 kayısı,1 şeftali,6-7 kiraz karıştırıp yedim.
Akşam 9 kaşık karabuğday lapası çoban salata ile karıştırıp yedim yanında 1 bardak ayran

Günaydin kizlar, dun ki menu ve adım sayisi . Fotoda hepsi. Haricten iki yesil cay, 1-2 kayısı ve oglen ölçülü ev keki ile az sekerli dibek kahvesi.

Eklentiler

• IMG20220626223459.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG20220626165805.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG20220626094025.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 24
Selamlar
Yokkk pil bitik artık bak hastane randevular dan göz kapak açamıyom ,ama torun gibiydi bana çok ağladım bulamadık onu biri aldı almasadılar bulurduk veterinerlere kadar afiş dağıttık
Artık gittiği yerde iyi olur iyi bakılır inşallah diyelim
Mutlu pazarlar

Sabah yazdım sanıyorum yazmamışım demek.

Dün kızım hastaydı gelemedim.
Geçmiş olsun
Bu arada rakam güzel
kızlar canım çok sıkılıyor yaa ☹ ben nasıl kilo vericem çok kötü görünüyorum bir düzen oturtamadım
Anlıyorum ve söyleyecek birşey bulamıyorum

Sabahtan evden çıktım kontrol tartısı yok o yüzden zaten şartta değil.

Cumartesi pazar biraz buğdaylı ve sık sık beslenmiş oldum.
Artımıyım neyim bilmiyorum tartılmak istemiyorum cumartesiye inşallah.

Kahvaltı erken yapınca daha çok yiyorum sanki bugün erken yemiş oldum şimdi çayla petibör yedim akşam öğününü toparlamam lazım bozulmasın denge

60kiloyum fulyacım silkelen kendine gel. Sen ayakları üstünde duran güçlü bir kadınsın kendini üzmekle bir yere varılmıyor biliyorsun zaten.
Güzel bi cilt bakımı saç bakımı yap iyi gelir ruh halinede.

Bildiğimiz usul devam ama biraz sıkmak lazım işte

Geçmiş olsun mu denir bilemedim üzüldüm kediye
Sağol canım beni perişan etti valla piskolojimmçok bozuldu bugün benimde diş rndevum vardı oraya geldim implant kırılmıştı 1 tanesi o değişecek korkuyorum yine operasyonu yapacak ne yapacak çelik kemiğe monteli onu söküp başka mı takacak bişe demedi değicek dd Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…