Yoğun tempolu devam ediyoruz. Tatile gün sayiyoruz sanki dinlencez gibiNabıyon büş? Nassınız çoluk çocuk?
Kovit mi oldun, geçmiş olsuntat koku hiç yok ağzımda acı bir tat var TV karşısında bir o yana bir bu yana devrilip yatıyorum hiç mecalim yok. Ama en azından ateş ve titreme geçti.
Kontrolünü aksattın mı sen?Yoğun tempolu devam ediyoruz. Tatile gün sayiyoruz sanki dinlencez gibihavamiz degiscek işte.
Beni sorarsan diyet namina yuruttugum birşey yok. Kac kgyum onu da bilmiyorum. Kafam cok daginik, kendimi toplayamiyorum
Ne kontrolüKontrolünü aksattın mı sen?
Güzel haftalarımız olsun. Bugün itibariyle menü yazmaya başlıyorum buraya. Ama 1 ay tartılmama totemi yaptım ben bonusum kabulmü bu şekildeTünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3089982
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
O nece totem anaaGüzel haftalarımız olsun. Bugün itibariyle menü yazmaya başlıyorum buraya. Ama 1 ay tartılmama totemi yaptım ben bonusum kabulmü bu şekilde
Onu diyorum tabi bi şeye başladın devam et lütfen ondan böylesin belkideNe kontrolüpsikologu soruyosan son randevuma gidememiştim sonra da randevu almadim
Şey hani tartım yokta totem bahane olsun işteO nece totem anaa
Temmuzun sonunda inş unutmam bunuŞey hani tartım yokta totem bahane olsun iştebirde 1 ay sıkayım bakayım dişimi 1 ay sonra tartılınca ne görcem gerçekten merak ediyorum diğer türlü hergün tartılıyordum cünk
Menülerimi yazıcam 1 ay boyunca buraya ben hatırlarım inşallah bozmazsam zaten iple çekeceğimdennTemmuzun sonunda inş unutmam bunu
Bayram var önümüzde o zor olacakMenülerimi yazıcam 1 ay boyunca buraya ben hatırlarım inşallah bozmazsam zaten iple çekeceğimdenn
Tesekkur ederizzTünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3089982
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
7 bini buluyorum günlük rutinim. 10 bin zor oluyorBir faydası yok canım 10 bin bile tartışılırken son günlerde sporun zararları konuşulurken bu sayılar bize aşırı.
7-8 bin civarı en önemlisiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?