- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
Dünde yine iyi değildi benim yediklerim evde bişey kalmadı zorluyo beni bu ara.
Günaydin, iyi yapmissin. Hafif yürümek iyi oluyoGünaydın kızlar sabah 7 de çıkıp bir saat kadar yürüdüm 7700adım atmışım.kah hafif yaparım inş. Akşama da taze fasulye yapacağım
Sizlere gunaydin. Bana hic aymadi gün. Küçük istifra etti gece. Benimde dün idrar yollarim agri yapmaya basladi su iciyorum hafifledi gibi. Artik küçük kustu diyemi bende bulaniyorim şimdi
ne güzel olmuş canım.Günaydın arkadaşlar
Dün akşam yemeğini hafif atlattım mecburiyettentaze fasulye yapmıştım yanına pilav düşünüyordum eşim erken gelince sadece fasulye ve salata yedim 1 dilim ekmekle iyi oldu beya
afiyet olsun canım. çorba kaşığıyla tereyağ çok olmuş bence. onun yerine peynir yesen daha iyi olur sanki.Merhabalar
Sabah 2 dilim büyükçe t.b.ekmeği,1 çorba kaşığı tereyağ,1 ç.k.bal,6-7 yeşil zeytin,1 küp süzme peynir, çay
Öğle yemedim
Akşam 1 büyük kase maş fasulyesi salatası
aman büşra çok dikkat et. ben de çok aldım bak 90 lara çıktım pazartesi. yarın kaç çıkarım bilmiyorum. hadi gel başlayalım. yoksa deli gibi çikolata yiyorum.Hizli bir şekilde kg aliyorum
hoşgeldin hasibecim. nasılsın? hadi başlangıç yapalım hep beraber. ben de en dibi gördüm. şimdi çıkmaya çalışacağm. kıyafetler olmuyor.Slm kızlar nasılsınız.
Uzun zamandır foruma girmiyordum.
Son bir kaç sayfaya baktım tanıdık isimler gördüm mutlu oldum.
İnşallah kilo durumlarınız daha iyi olmuştur. Ben en dibi gordum. Bugün bismillah dedim başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?