Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydın arkadaşlar
Bende başarı yolunda ağır aksak ilerliyorum(bi gün o hedefe ulaşıcam biliyorum )
Diyet tam yapmıyorum ama birkaç tane günlük hedef belirledim onları oturtmaya çalışıyorum( günlük yarım saat yürüyüş, her gün yeşil çay içmek, akşam yemeğimi erkene çekmek gibi). Yavaş yavaş birden yapabilicek gücüm yok hastalarımıza Allah şifa versin

Slm kızlar nasılsınız.
Uzun zamandır foruma girmiyordum.
Son bir kaç sayfaya baktım tanıdık isimler gördüm mutlu oldum.
İnşallah kilo durumlarınız daha iyi olmuştur. Ben en dibi gordum. Bugün bismillah dedim başladım.

Merhabalar

Sabah 2 dilim büyükçe t.b.ekmeği,1 çorba kaşığı tereyağ,1 ç.k.bal,6-7 yeşil zeytin,1 küp süzme peynir, çay

Öğle yemedim

Akşam 1 büyük kase maş fasulyesi salatası

Merhabalar

Sabah 2 dilim büyükçe t.b.ekmeği,1 çorba kaşığı tereyağ,1 ç.k.bal,6-7 yeşil zeytin,1 küp süzme peynir, çay

Öğle yemedim

Akşam 1 büyük kase maş fasulyesi salatası
afiyet olsun canım. çorba kaşığıyla tereyağ çok olmuş bence. onun yerine peynir yesen daha iyi olur sanki.

Hizli bir şekilde kg aliyorum
aman büşra çok dikkat et. ben de çok aldım bak 90 lara çıktım pazartesi. yarın kaç çıkarım bilmiyorum. hadi gel başlayalım. yoksa deli gibi çikolata yiyorum.
hoşgeldin hasibecim. nasılsın? hadi başlangıç yapalım hep beraber. ben de en dibi gördüm. şimdi çıkmaya çalışacağm. kıyafetler olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…