Neden bu kiloları koruyamayıp hemen üstüne ekliyoruz hiç anlamıyorum bu kadar zor olmak zorunda mıaman büşra çok dikkat et. ben de çok aldım bak 90 lara çıktım pazartesi. yarın kaç çıkarım bilmiyorum. hadi gel başlayalım. yoksa deli gibi çikolata yiyorum.
hoşgeldin hasibecim. nasılsın? hadi başlangıç yapalım hep beraber. ben de en dibi gördüm. şimdi çıkmaya çalışacağm. kıyafetler olmuyor.
boğazımıza sahip çıkamıyoruz ondanNeden bu kiloları koruyamayıp hemen üstüne ekliyoruz hiç anlamıyorum bu kadar zor olmak zorunda mı
Güle güle kullan canım. Çok pahalı gerçektenKızlar buzdolabım bozuldu.
Gidip yenisini aldık. 19 bin TL. Bide kurban. Ben bu ayda zayiflamazsam hiç zayiflamam
Gerçekten ya insanlar ne güzel koruyabiliyorlar ama yok yani bir yerden sonra yine çok yemeğe başlıyorum özellikle abur cubur beni mahvettiboğazımıza sahip çıkamıyoruz ondandeli gibi çikolata yedim aldım kiloları ömrümüzde hiç yememişcesine yiyoruz. pis boğazlık başka birşey değil. millet zayıflıyor koruyor. biz illa geri alıyoruz
İyi geceler arkadaşlar
Sabah maalesef 3 küçük poğaça, çay
Öğle birşey yemedim
Akşam sebzeli karabuğday pilavı,3 kaşık yoğurt
Günaydın dün 6 bin adım atmışım.
Annemdeydim. İzmir'den akrabalar geldi. Yemekler havada uçtu.
Bende bu uçuştan etkilendim
Neyse bugün tartıya yansımadı şükür
Günaydın arkadaşlar
Dün akşam yemeğini hafif atlattım mecburiyettentaze fasulye yapmıştım yanına pilav düşünüyordum eşim erken gelince sadece fasulye ve salata yedim 1 dilim ekmekle iyi oldu beya
Merhabalar
Sabah 2 dilim büyükçe t.b.ekmeği,1 çorba kaşığı tereyağ,1 ç.k.bal,6-7 yeşil zeytin,1 küp süzme peynir, çay
Öğle yemedim
Akşam 1 büyük kase maş fasulyesi salatası
Afiyet olsun kızlar. Allah kolaylik.versin hepimize2 gündür bozdum yine cok iradesizim yanerde eski günler
Büşracım yapma bak hepimiz sana imrenirken lütfenHizli bir şekilde kg aliyorum
Günaydin, hayirli cumalar, cok gecmis olsunGünaydın ❤
Eki Görüntüle 3092359
Yine baş ağrısıyla uğraştım akşam bi an aklıma geldi şekerimi ölçmek yüksek çıktı.
Sabah uyanınca da açlık ölçtüm oda yüksek.
Daha fazla hasta olmak istemiyorum.
Kahvaltıda yiyeceğim esmer ekmeğin dışında hatta oda dahil her türlü karbonhidratı kesiyorum başka türlü olmayacak.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
SağolasınGünaydin, hayirli cumalar, cok gecmis olsun
Çok zor zaten kilo verme süreci. Sorun sende değil. Sıkma kendiniHizli bir şekilde kg aliyorum
Tabagimi doldurucam ama saglikli seylerle tabi. Klasik peynir, zeytin, salatalik vb. Ekmek 1 dilim amacım. Sen?Ne yiyeceğiz kahvaltıya?
Öyle bi tabak yaparım bende inşTabagimi doldurucam ama saglikli seylerle tabi. Klasik peynir, zeytin, salatalik vb. Ekmek 1 dilim amacım. Sen?
Yapip fotosunu cek.Öyle bi tabak yaparım bende inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?