Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden bu kiloları koruyamayıp hemen üstüne ekliyoruz hiç anlamıyorum bu kadar zor olmak zorunda mı

Neden bu kiloları koruyamayıp hemen üstüne ekliyoruz hiç anlamıyorum bu kadar zor olmak zorunda mı
boğazımıza sahip çıkamıyoruz ondan deli gibi çikolata yedim aldım kiloları ömrümüzde hiç yememişcesine yiyoruz. pis boğazlık başka birşey değil. millet zayıflıyor koruyor. biz illa geri alıyoruz

İyi akşamlar hanımlar

Menüm dünkünün aynısı. Tat ve koku alamıyorum halen ve baya nezleyim bir türlü düzelemedim. Ağzımın içinde acı bir tat var o yüzden yağ ve bala yüklendim galiba bu hafta ve tabii ki iyi gelsin diye içtiğim tüm bitki çaylarına da bal ekliyorum.
Bu hafta da pek kilo gitmeyecek galiba. Olsun illaki düzeleceğim o zaman hızla devam edeceğim.

Gerçekten ya insanlar ne güzel koruyabiliyorlar ama yok yani bir yerden sonra yine çok yemeğe başlıyorum özellikle abur cubur beni mahvetti doğumdan sonra aranıza geri döneceğim daha çok var tabi kaç kilo olurum Allah bilir

İyi geceler arkadaşlar

Sabah maalesef 3 küçük poğaça, çay
Öğle birşey yemedim
Akşam sebzeli karabuğday pilavı,3 kaşık yoğurt

Günaydın dün 6 bin adım atmışım.
Annemdeydim. İzmir'den akrabalar geldi. Yemekler havada uçtu.
Bende bu uçuştan etkilendim
Neyse bugün tartıya yansımadı şükür

Günaydın arkadaşlar

Dün akşam yemeğini hafif atlattım mecburiyetten taze fasulye yapmıştım yanına pilav düşünüyordum eşim erken gelince sadece fasulye ve salata yedim 1 dilim ekmekle iyi oldu beya

Merhabalar

Sabah 2 dilim büyükçe t.b.ekmeği,1 çorba kaşığı tereyağ,1 ç.k.bal,6-7 yeşil zeytin,1 küp süzme peynir, çay

Öğle yemedim

Akşam 1 büyük kase maş fasulyesi salatası

2 gündür bozdum yine cok iradesizim ya nerde eski günler
Afiyet olsun kızlar. Allah kolaylik.versin hepimize

Günaydin, hayirli cumalar, cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…