Aminnnnnnn sagol canim :Saruboceq::Saruboceq:
Ayyyy cokkkkkkk sevindim, bak dun bosuna endisellenmissin :lepi:
Allah devamini getirsin insallah!! :teytey:
Zaten kendinden müzik var,hareketlerin hızına göre..LET'S GO!! kaydirigubbakcemile5
amin amin :Saruboceq: Evet hafta sonu kendimi 86ya şartlamıştım,göremeyince kahır oldum resmen..Neyse Allah sevdiği kulunun eşeğini önce kaybettirir,sonra buldururmuş alkisalkisalkis
Tebrikler tebrikler alkisalkisalkis allah devamını getirsin inşallah:1hug: 96 oldun;ama kaçtan 96ya düştün??:uhm: Leslie'yi de bırakma bence ben 23 günün 22sinde yürüdüm Lesliecikle çok memnunum,giden 10 kilaya rağmen bıngıl bıngıl olmadım :teytey:
canim cuma 97dim pazar tekrar 98 gormustum.
İki kilo gitti yani,ohh kaydirigubbakcemile5
selam kızlar. nihayet tamamladım detoksu. sonuç toplamda 2,5 kilo. 72 oldum :teytey:
İyi insan pregant,biz de tam senden bahsediyorduk..Oh maşallah maşallahalkisalkisalkis
selam kızlar. nihayet tamamladım detoksu. sonuç toplamda 2,5 kilo. 72 oldum :teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdikkat et cnm o verilen su bırakınca geri alma...
Heh.. Benim de gözüm seni arıyordu buralarda arkadaşım, hoş geldin! Hayırdır ne detoksu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?