tebrikler canim detoxun 1cisi sen oldun.benimde fena degil 2 kilo gitti ama dedigin gibi ilk gun mahvetti beni.
kızlar 100.7 oldum.ayy 99 a 800 gr kaldı.:) ayseher senin de dediğin gibi bi 85 e düşüyüm.ölümüne alışveriş yapıcam ben de.kaydirigubbakcemile3 yihuuu.çok mutluyum ya.:lepi:
ama kızlar bana bi çözüm bulun.spor yapamıyorum.artık çok ağır hissediyorum kendimi.sabahtan beri 2mil yürüyüm bir de 8 dk kalça 8 dk göbek sıkılaştırma yapayım diyorum.öğlen 2 den bri.kalkamadım hala daha.oofff...sizde de oluyor mu.
aynen bende 99 a düşeceğim anı iple çekiyorum alışveriş önerilerimizi paylaşırız artık 85 olduğumuzda
bende yapamıyorum ya sıcak havalar ondandır
kızlar bakın ne buldum....
Yoğurt Yağ Yakmaya Yardımcı Oluyor
Yararları saymakla bitmeyen yoğurdun ayrıca yağ yakma özelliğiyle çabuk kilo vermek ve özellikle karın bölgesindeki fazla kilolardan kurtulmak isteyenler için de ideal bir besin olduğu belirlendi.
Japonya’da yapılan ve sonuçları İngiltere’de yayımlanan araştırmalar, şekersiz yoğurdun nefes kokusunu giderdiği, diş taşı ve diş eti iltihaplarını doğal yollardan önlediğini ortaya koydu. Araştırma kapsamında 6 hafta boyunca günde bir porsiyon yoğurt yiyenlerin yüzde 80’inde nefes kokusuna yol açan hidrojen sülfit düzeyinin düştüğünü belirten Japon bilim adamları, yoğurdun içeriğindeki maddelerin bu rahatsızlıkları önlediğini vurguladı.
İngiliz Diş Sağlığı Vakfı yöneticileri de araştırma sonuçlarını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Vakıf yöneticileri, İngiltere’de her dört kişiden birinin nefes kokusu sorunu bulunduğunu ve her 20 kişiden 19’unun hayatlarının bir döneminde diş eti iltihaplarından çektiğini bildirdi.
YAĞ YAKMAYA DA YARDIMCI
ABD’de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet programı uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
“Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor”
Tennessee Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin ortalama 7 kg olan kilo verme seviyesinden daha fazla kilo vermekle kalmadıklarını, aynı zamanda kas kütlesini de diğerlerine oranla iki kat fazla koruduklarını belirtti. Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, “Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Bu duruma karşı en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt seçeneği” diye konuştu.
Sonuçları Uluslararası Obezite Dergisi’nin Nisan sayısında yayınlanacak araştırmayla ilgili bilim adamları, düşük yağ oranlı süt ürünlerinden oluşan kalsiyum ve protein ağırlıklı diyetin, yağ yakma ve kilo vermek için ideal olduğunu vurguluyorlar.
ne güzel bir temenni bu böyle boshayallersmile ama kilo vermeye de kokar oldun ben bea,kas mı gitti,yağ mı gitti??Bunları ölçen tartı var;ama oranlar bir günde anlaşılmıyor ki değişik tartının dilini öğrenmem zaman alacak kanımca..Neyse şimdilik verdiğim her gram beni mutlu ediyor..sporuma dikkat ediyorum,3 ana 3 ara öğüne dikkat ediyorum,suyu zaten fazlasıyla içiyorum..İnşallah giden şu baş belası kilolar sağlıklı gitmiştir ve daha gelmez :Saruboceq::Saruboceq:
detoxla kilo verenleri tebrik ediyorum hanımlar inşş kalıcı olur geri dönmez
buu arada 100 oldum bu hafta şimdiden 2. kilomu verdim gerçen hafta tatil falan derken şişlik falan oldu kilo vermemiştim bu hafta acısını çıkarttım yane:)zemuszemus15 kilo daha verim 85 e düşücem sonrada ölümüne alışverişşşşboshayallersmile
Oh oh yağdır inşallah :Saruboceq::Saruboceq: Haftada 1 vereyim;ama yağ vereyim sırnaşık şey Haftada 1 kilo yağ zaten çok çok şey demek;ama şakkıdıkorkma canim kas olammaz spor yapiyorsun su olamaz gunde kac litre su iciyorsun yani =giden yaglar yaglar yaglar okis canim takma kafani sen!
kızlar 100.7 oldum.ayy 99 a 800 gr kaldı.:) ayseher senin de dediğin gibi bi 85 e düşüyüm.ölümüne alışveriş yapıcam ben de.kaydirigubbakcemile3 yihuuu.çok mutluyum ya.:lepi:
ama kızlar bana bi çözüm bulun.spor yapamıyorum.artık çok ağır hissediyorum kendimi.sabahtan beri 2mil yürüyüm bir de 8 dk kalça 8 dk göbek sıkılaştırma yapayım diyorum.öğlen 2 den bri.kalkamadım hala daha.oofff...sizde de oluyor mu.
aslında ben de duydum.yani süt ürünlerinin faydalı oldugunu duydum ben.süt peynir falan bayagı tüketiyorum.ama yogurt dersen.sevmiyorum.aslında yesem çok iyi ama.yiyemiyorum.fisfisfis
Oh oh yağdır inşallah :Saruboceq::Saruboceq: Haftada 1 vereyim;ama yağ vereyim sırnaşık şey Haftada 1 kilo yağ zaten çok çok şey demek;ama şakkıdı
Spor spor kaydirigubbakcemile2 Hareket ettikçe yağlarının gideceğini daha hzılı kilo vereceğini düşün,yata yata ancak karpuz büyür sempatiksalakcinni yani şey büyür ancak bizde de kaydirigubbakcemile3
afuyet olsun ne yiyorsun kiz
kaydirigubbakcemile3 doğru valla.yeterince de büyüttüm zaten.hiç gerek yok.ben 3 mil yürüyüşümü yaptım.terledim.annecim de yemek hazırlamıştı.yemek yedim.ton balıklı salata 5 yemek kaşığı kadar spagetti ve karpuz.yaptıgım spor da makarna sayesinde güme gitti.ama yine yapıcam birazdan.şiştim zaten.hem çok da yemedim.normal bir insan kadar yedim işte.:kedi::kedi:
Olsun canım hiç makarna yemek yok diye bir kaide yok ki,afiyet olsunn yerimseniben Ben de tıka basa doydum :CüvCüv: oohh bir saate ancak hareket edebilecek hale gelirim lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?