Günaydın Kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
Yarın rejimime kaldığım yerden devam edeceğim sabah aşırı bir baş ağrısıyla uyandım tekrar söylüyorum rejim kadar güzel birşey yok.
Umarım kilo vermeye tekrar başlarım spor yapmam lazım ama şu koca kıçım yerinden kalkmıyor offff
hersey iyide zeytin yag yutamam ben onsuz olmazmi?
Vallahi hemde hiç hoş değil delikafadulden denize yakın is yerin gidip atlayasim varsırnaşık şey siteyi bulamadim gece aksam tekrAr arastiricam yardımlarınız için yapışırım pacalarinizahihoyyyt
kilo verince insan daha da hırs yapıyo dimi?
kilo verince insan daha da hırs yapıyo dimi?
bozma moralini bende aynen oyleyim gecen hafta resmen ac surunerek 1 kilo verdim c.tesi yedim yani abartmadim ama yedim biraz kalorili seylerdi diye o ne hallerle verdigim kilo jet hiziyla geri dondu.gelde kafayi yeme cok tuhaf bi bunyem var iste.
Aynen öyle canım. Hemde nasıl. Bu160 gr zeytinayagini nasıl olcucezbilmiyorumkismile
aşağı yukarı bir çay bardağı eder canım,allah kolaylık versin şimdiden vereliniortak
Zeytinyağını 160gr olarak nasıl ayarlıyacagizboshayallersmileNasıl içilir acep:uhm:
Günaydın Kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
Yarın rejimime kaldığım yerden devam edeceğim sabah aşırı bir baş ağrısıyla uyandım tekrar söylüyorum rejim kadar güzel birşey yok.
Umarım kilo vermeye tekrar başlarım spor yapmam lazım ama şu koca kıçım yerinden kalkmıyor offff
1 su bardağı canım bir anda hepsini içmiyorsun gün içinde kaşık kaşık içiyorsun burnunu tıka at bi kaşık ağzına yerimseniben ben henüz yapma konusunda tereddütlüyüm sürekli tuvalete çıkarırsa ben perşembe başlıyım ona en iyisi.
kalkar kalkar benim haşmetlüü kalkıyorsa seninki de kalkar canımcım pes etme:)))kaydirigubbakcemile2
1 su bardağı canım bir anda hepsini içmiyorsun gün içinde kaşık kaşık içiyorsun burnunu tıka at bi kaşık ağzına yerimseniben ben henüz yapma konusunda tereddütlüyüm sürekli tuvalete çıkarırsa ben perşembe başlıyım ona en iyisi.
Hayıııırrrr benimki seninkinden daha haşmetliiii artıkkkk bak sen ne güzel veriyorsun kilolarını maşallahhh gidişi olsun da dönüşü olmasın inşallaaaahhh =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?