siz leslie dedikce ben cosuyorum ya bende istiyorum leslieeee off
bu arada coook ama cook mutluyum ki diyete basladigim icin yani bu 3ayda 12 kilo verdiim belki az olabilir ama cok sükrediyorum. kendimi hergecen gün daha cok seviyorum begeniyorum erisin yaglar :)
gercekten bura insani motive ediyo iyiki varsiniz iyki varim
carnivale bayılıyorum sana canım aman maşallah diyeyim daha dün gibi bu sayfaya geldiğin 1 aymı oldu birbuçuk aymı 136 kiloyu gördüğümde kendim aklıma gelmişti o zaman bende 130 kiloyla bşalamıştım geçen sene doğum yaptıktan sonra. ben daha 114lerdeyim inşallah iki hanelere hep beraber ineriz
siz leslie dedikce ben cosuyorum ya bende istiyorum leslieeee off
bu arada coook ama cook mutluyum ki diyete basladigim icin yani bu 3ayda 12 kilo verdiim belki az olabilir ama cok sükrediyorum. kendimi hergecen gün daha cok seviyorum begeniyorum erisin yaglar :)
gercekten bura insani motive ediyo iyiki varsiniz iyki varim
Nihahaha ben geldim bayanssulusmile Herkeslere GÜNAYDINN!!a.s. Neden nihahahalı bir giriş,çünkü tartı yüzümü güldürdü) Bana dedi ki 'Çiğdemciğim üzülme bak nasıl gidiyor kilolar bugün de 86.7 olmuşun yavruum' dedi opuyorumnanaktan
carnivale nan gecen 20 kilo diye seviniyodun bak 21e yaklastin kiz helal olsun sana :) affferrrinnn
sen yeni yila kac kg ile girmek istiyosun?
benim hayalim 70lilerle giriyim 77 78 79 olabilir ama biraz zor gibi aman neyse her nekadan verirsem okadan karimdir demi
Ya kondisyon bisikletimi 2 yıldır kullanmadığım için ablamın bir arkadaşına vermiştim istemişti sen kullanmıyorsun 1 ay bende kalsın diye götürdü nerdeyse 2.5 ay oldu geri getirmedi o olsa belki tepesinden inmem ama yok işte onu geri istesem mi ayıp mı olur ki acaba
selam canlar veeeeeee ablaniz 96 kilo olmus.hihi sabah hemen baktim mutluluktan uctum neyse cumaya kadar son surat devam.leslieyi sukur youtube tan buldum artik bugun onada baslicam paramparca olsun yaglar.leslie icin yardimci olan arkadaslarima cok tesekkur ediyorum sagolun kizlar.
kızlar ne olmuş bu kk'ya anlamadım walla.
Zaten kendinden müzik var,hareketlerin hızına göre..LET'S GO!! kaydirigubbakcemile5indiriyorum bakalim nasi bisymis:) kizimla yaparim ne güzel acariz müsigii
siz bisey dinliyomusunuz bunu yaparken?
amin amin :Saruboceq: Evet hafta sonu kendimi 86ya şartlamıştım,göremeyince kahır oldum resmen..Neyse Allah sevdiği kulunun eşeğini önce kaybettirir,sonra buldururmuş alkisalkisalkisAnaaaammmm cok sevindim kiz sonunda istedigin 86 gordun!! Allah devamini getirsin insallah!!!
selam canlar veeeeeee ablaniz 96 kilo olmus.hihi sabah hemen baktim mutluluktan uctum neyse cumaya kadar son surat devam.leslieyi sukur youtube tan buldum artik bugun onada baslicam paramparca olsun yaglar.leslie icin yardimci olan arkadaslarima cok tesekkur ediyorum sagolun kizlar.
Gunaydin kizlarrrrr!! Bugun dayanamadim tartildim 106.5 gosterdi delikafadulden
Cuma gununu bekliyorum cizelgeyi deistirmek icin, cumadan cumaya yaparim herhal zemuszemus
Bu arada leslie'nin 3mil videosunu indirdim simdilik. Oglenden sonra yapmayi dusunuyorum.
Cabucak gitsin su kilolar beaaa :dance:
Giden kilon da hayırlı olsun,alkisalkisalkisdarısı diğer fazlalıkların başına :1hug: Çabucaklıktan önce sağlıklı sağlıklı,geri gelmeyecek şekilde gitsinler boshayallersmile Bu Leslie kilo vermeyi acayip hızlandırıyor bence..kaydirigubbakcemile2Sadece yürürken giden kaloriler değil,yaptıktan sonra gelen hareketlilikle giden kaloriler de var aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?