90 lı kilolardayken giydiğim ve uzun zamandır dolap bekleyen bir kot eteğim vardı...bu sabah gözüme ilişti denedim olduuuuuu inanamadım çünki o zamanlarda korseyle giyiyordum şimdi korsesiz oldu nasıl mutluyum anlatamam sıkılaşmışım demekki....
ben montignac diyeti yapıyorum kızlar..diyet yöntemleri bölümünden bakabilirsiniz..
ben de ondan korkuyorum. güya bu diyet yağ yakıyormışama görücezbakalım ilerleyen günlerde.
Boy ve yaş kaç senin tombişiim?? CADIARZU
güzelim moralini bozmak istemem dikkat etmen için uyardım sadece ...ben yapmadım ama diğer topicteki arkadaşlarımdan yapan oldu..dikkat etmessen fazlasıyla geri alınıyormuş..
ayrıca kutlarım seni bunu yapmak büyük başarı:hooray:....topicten yapanlar arasında....hastanelik olanlar işyerinde bayılanlar oldu....
sen maşallah çok güzel besleniyorsun canım. sabahları da yürüyüş mü yapıyosun? yolda su içiyormuşsun.
teşekkür ederim. ay inşallah cumaya kadar değişmez
selam kızlar. nihayet tamamladım detoksu. sonuç toplamda 2,5 kilo. 72 oldum :teytey:
hadi ya 2 günlük ama bu bayılanlar oldıu demek. ben ilk gün gözümde yıldızların uçuştuğunu gördüm valla. başım da çok ağrıdı. normalde şok diyetlere pirim vermem ama artık 73ün altını görmeyi çok istiyordum.
meruse sen kaç verdin?
90 lı kilolardayken giydiğim ve uzun zamandır dolap bekleyen bir kot eteğim vardı...bu sabah gözüme ilişti denedim olduuuuuu inanamadım çünki o zamanlarda korseyle giyiyordum şimdi korsesiz oldu nasıl mutluyum anlatamam sıkılaşmışım demekki....
ben montignac diyeti yapıyorum kızlar..diyet yöntemleri bölümünden bakabilirsiniz..
Ben de 21 yaşındayım haziran 89 yerimseniben boyum da 172 cm..1.68m
21 yasindayim
Ya sen?
tebrikler canim detoxun 1cisi sen oldun.benimde fena degil 2 kilo gitti ama dedigin gibi ilk gun mahvetti beni.
Allah daim etsin mutluluğunu,daha fazlasını göstersin inşallah.. :lepi:inceleyeyim şu montignac diyetini bakalım..
Ben de 21 yaşındayım haziran 89 yerimseniben boyum da 172 cm..
Ben de aksine ikinci gün zorlandım..Ve detoksun yüz karası olaraktan 700 gr verdim :kedi:
yuz karasi olurmusun hic bitanecik bademim sen cumaya birinci olacaksin gor bak insallah!
kizlar ben kacar yine isler beni bekliyor gorusmek uzre byes byes
detoxla kilo verenleri tebrik ediyorum hanımlar inşş kalıcı olur geri dönmez
buu arada 100 oldum bu hafta şimdiden 2. kilomu verdim gerçen hafta tatil falan derken şişlik falan oldu kilo vermemiştim bu hafta acısını çıkarttım yane:)zemuszemus15 kilo daha verim 85 e düşücem sonrada ölümüne alışverişşşşboshayallersmile
Tebriklerrr!!! alkisalkisalkis Allah devamini getirsin insallah!! :Saruboceq:
yıldızlar uçuştu heeişte bu yüzden kutladım hiç bana göre değil ben yapamam:kedi::kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?