selam kızlar
nasılmış bizim çıtırlar.sizlere birşey soracağım.ben bir siteden leslie 4 bölüm indirdim.ama açılmıor.**********den okadar da bekledim.sorun ne bulamadım.
Tüm partları indirdiğine emin misin??CADIARZU
efet bademcim şu leslie yi reca edeyımmma.s..ayrıca kilo cizelgesi yüklenmiyorklava:
3fasmil 1,2,3,4 bölüm indirdim.
darısı başına tombşim
Kalbim ne kadar temizmiş yahu kondisyon bisikletimi bugün getirdiler =))) annemin odasını kendime spor odası olarak ayarladım kondisyon bisikletim orda televizyona da leslie takarım tam süper olacak korkun benden kilolarımmmmmm !!!
Kalbim ne kadar temizmiş yahu kondisyon bisikletimi bugün getirdiler =))) annemin odasını kendime spor odası olarak ayarladım kondisyon bisikletim orda televizyona da leslie takarım tam süper olacak korkun benden kilolarımmmmmm !!!
selam kizlar naptiniz ne ettiniz ben yine yorgun ve bitkin bi sekilde gectim pc basina yuruyus yaptim ama 1 saat olmadi yarim saat kadar neyse hic yoktan iyidir.
valla bademim cevabını yazdıktan sonra gördüm.benim internet çok yavaş....şağ tıklatmadım.üstüne tıklattım.açılmadı.tekrar uğraşayım.seni görmeyince aşağıda yardımcı kuvvet çağırdım...özür
İnşallah yapabilirsin..yapamazsan yine başvur..olumunekankayizsmile
BAnDEM LİNK AÇILMIYOR MALESEFdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?