- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Evet fena salgın var. ben 2 aşıdan sonrasınıda olmadım aile hekimi ile görüştüm nedenlerimi açıkladım istemiyorsan olma dedikızlar prof dr mehmet ceyhan demiş ki: covid vaka sayısı açıklananın tam 40 katı
Hiç güven veren biri değil banakızlar prof dr mehmet ceyhan demiş ki: covid vaka sayısı açıklananın tam 40 katı
Hastalık geçirdin canım anca düzene giricenGünaydın hanımlar
Evettt artı 2 kilo durumundayım.Regl de oldum şişim. Hayırlısı...
ben de çok güvenmiyorum ama sayılar gerçekten fazla.Hiç güven veren biri değil bana
Yok canım Allah esirgesin gelmem öyle yerleşmeye. Ama gelecek ne gösterir bilemem. Çocuklar için olursa yani.İstanbula yerleşme gibi bir düşünceniz mi vaar
Fatihte türkler oturamıyor artık onlar bile kaçacak yer arıyorlar fatih tam arap cenneti oldu. hem ekonomik durumlardan hemde gelen yabancılarda tutmak zorunda olduğu için fiyatlar bu kadar arttı
Geçtiğimiz sene haziranda bizim arabanın deposu 380 tl ye full doluyordu şu ara depomuz 1.400 tl ye dolduruyoruz ordan matamatiği kur hesap et artık
Allah daim etsin maşallahÇıktım 40 dk yürüdüm geldim
Bende bugün oldum. Acayip tatlı istiyorum. Oturup küp şeker yiycem o denli.Geçtiğimiz 2 gün çok fena yedimkendimi tutamadım dolunay çarptı resmen, birde dün gece regli oldum onun etkisi ile iki gündür iştah patlaması yaşadım bu günden itibaren normalle dönerim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?