Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar

Bugün yediklerim
Sabah 2 dilim t.b.ekmek,2 yumurtadan omlet,2 parmak kadar süzme peynir,1 domates,çay
Öğle 1 dilim vişneli kek
Akşam fırında tavuk, bulgur pilavı, lahana salatası

Hoşbuldum cnm
Yarın nasipse denize gidicez girebilir miyiz hava ve deniz durumu nasıl olur bilmiyorum ama en kotu gider piknik yapar döneriz. Umarım deniz havası çok aciktirmaz
Nasıl geçti yüzebildiniz mi? günü birlik denizde yoruyor insanı, gerçi ben bir haftalık gittim döndüm bir haftadırda hastayım

O nasıl düğün biz düğünlere gidiyoruz görmedik öyle bir börek
El acması mı köy düğünü filanmıydı
Evet köy düğünüü
Ya aslında başkaları için belki çpk bir esprisi olmaz ama biz onla büyüdüğümüze severiz çok. Kuru yufkalardan peynirli yoğurtlu yapılır toprak fırınlarda pişerdi öncedende şimdi normal fırına göndermişler

Çok severim ben yöresel şeyleri manevi değeri büyüktür.
Ne zaman geliyosun köyden?

Çok severim ben yöresel şeyleri manevi değeri büyüktür.
Ne zaman geliyosun köyden?
Köyümün ilçesinde oturuyorum ben 40 dakikalık yol gidip gelebiliyoruz o yüzden sık sık şuan evimdeyim

Canım çok geçmiş olsun tez vakitte iyleşirsin inşallah

Selam kızlar benden de haberler şöyle bayramdı seyrandı temizlikti derken yorgunluk vs, dünde denize girdik ,çocuklar eşim felan çok sıcaktı bir yanmışım çocuklara koruyucu sürdüm ama kendimi unuttum direk yağladım heryerim yanıyo istakoz gibi oldum akşam üstü eve geldik yemek ten sonra bir yatmışız bugün sabah zor kalktım hamlamış vücut temizlik hareketleriyle Spor türü hareketler çok fark wdiyo perttim yani ,bugün evden çıkmıcam belki akşam. Kısa bir yürüyüş yaparım yemekten sonra şimdi evde ufak günlük işlerim var çamaşır ütü yemek vs işim bittimi uzanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…