Nasıl geçti yüzebildiniz mi? günü birlik denizde yoruyor insanı, gerçi ben bir haftalık gittim döndüm bir haftadırda hastayımHoşbuldum cnm
Yarın nasipse denize gidicez girebilir miyiz hava ve deniz durumu nasıl olur bilmiyorum ama en kotu gider piknik yapar döneriz. Umarım deniz havası çok aciktirmaz
İwiiit bayramçılar gezmeçiler bekleniyorSelamlar
Yarın bir gezme işim var sonrasında acil diyete kampına giriyorum inş
Bi denize gittik kafamıza tükürsünler tatilde deniz olur muGünü birlik mi
Ay eveeet nere gittinizBi denize gittik kafamıza tükürsünler tatilde deniz olur mu
O nasıl düğün biz düğünlere gidiyoruz görmedik öyle bir börekGünaydınn
Ben dün düğündeydim. Düğün böreği yedim biraz fazla kaçmış olabilir
Evet köy düğünüüO nasıl düğün biz düğünlere gidiyoruz görmedik öyle bir börek
El acması mı köy düğünü filanmıydı
Çok severim ben yöresel şeyleri manevi değeri büyüktür.Evet köy düğünüü
Ya aslında başkaları için belki çpk bir esprisi olmaz ama biz onla büyüdüğümüze severiz çok. Kuru yufkalardan peynirli yoğurtlu yapılır toprak fırınlarda pişerdi öncedende şimdi normal fırına göndermişler
Köyümün ilçesinde oturuyorum ben 40 dakikalık yol gidip gelebiliyoruz o yüzden sık sık şuan evimdeyimÇok severim ben yöresel şeyleri manevi değeri büyüktür.
Ne zaman geliyosun köyden?
Çok güzel o zaman temmuz sonuna tartılcam demiştin unutmadımKöyümün ilçesinde oturuyorum ben 40 dakikalık yol gidip gelebiliyoruz o yüzden sık sık şuan evimdeyim
Canım çok geçmiş olsunMutlu Bayramlaaar
Bayramınız kutlu olsun, sağlıkla ailemizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun
Gelemedim burda olmadığım zamanlaar bir hafta ani plansız tatil çıktı ona gittim. hem tatille gitmeden hem de tatil dönüşü aynı günler 2 düğüne katıldım çok yoruldum. tatilden döndüğümden beri fena hastayım ilk başlarda 3 gün sürekli ayaklarım şişti sıkıntılar oluştu. sonrasında ağır grip geçirdim eşim sürekli hastaneye gidelim bir tahlil ver dedi fakat bende gidemedim
Bayramdada evdeydim kendimi karantinaya aldım kimseyle görüşmedim yatak odasında yattım durdum. şimdi biraz daha iyiyim başım dönüyor yatmaktan mı hastalıktanmı bilemiyorum öksürük ve burun akıntısı var ıhlamurlarla C vitamini, D vitamini, Aferin ve parola atlatmaya çalışıyorum
Tatil çok güzeldi tüm tatiler gibiii güzel ve biten çinsten:))))
Tatildeyken hergün kahvaltıdan önce çam ağaçları altında yürüyüş yaptım sonrasında da yüzdüm çok iyiydi eve dönüncede yürüyüşüme devam edicem dedim ama geldiğimden berii hastayım
Neyse benden haberler bu kadar sabah konturol tartım 112.2 idi
Tam iyileşmiş sayılmam fakat bugün işe geçiyorum öncesinde arkadaşlarla açık havada bir kahvaltı buluşması olucak .
Sağol canım sende dinlen artık yormuşsun kendini aayyy bu kadınların işleri ne kadar ağırCanım çok geçmiş olsuntez vakitte iyleşirsin inşallah
Hiç sormaaa yaaa hemde nasıl ağır heriş biz kadınlara bakıyo ,erkekler ne şanslı bu konuda ,Sağol canım sende dinlen artık yormuşsun kendini aayyy bu kadınların işleri ne kadar ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?