- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
geçmiş olsun bonusum , sana da maşallah güzel gidiyorsun :) ben 85,86,87 arasında dolaşıyorum 1 aydır, yapıştı kaldı bana :)Hayırlı günler huzurlu haftalar hatunlar
Tam bayram çıkışı kv kp hastalandı gelemedim.
Yoksa bırakmadım yani dün akşam girdim KK ya :)
Haftasonu bildirimim 109.4 tü.
Pazartesi 108.4 tüm bakalım cumartesiye nasıl olucak
Gecmiş olsun mühim birşey yok inşalahHayırlı günler huzurlu haftalar hatunlar
Geçmiş olsun canımHayırlı günler huzurlu haftalar hatunlar
ben de çok dengeli değilim henüz. iştahım çok açık yaaBen diyet bozmadayim yüzüm yok grlmeye
Ben asiri asiri bozdum cunku zayıflama hevesim gitti. Yazın böyle oluyor. Bi yerden dönücez insaAllahben de çok dengeli değilim henüz. iştahım çok açık yaa
Covid canım geçiyor inşGecmiş olsun mühim birşey yok inşalah
Cumartesi 107 gelir
Canım neden yazın böyle olsun asıl yazın heves olur herkes daha rahat ince giyinince.Ben asiri asiri bozdum cunku zayıflama hevesim gitti. Yazın böyle oluyor. Bi yerden dönücez insaAllah
Yazın oglanlar evde sehir dısına yemege piknige gidiliyo duzen kuramıyorum bir turlu. Tam diyete giriyorum annemegidiyorum boxuluyo annem baska bir sehirde. Okul olmayinca duzenim olmuyor. Bugun acik bufe aksam yemigi yiycez. Yarın bende baslayim insaAllah diyete canim. Ilk sizle kilo verdigimde nasil hevesliydim spor diyet 25 kilo gitmisti. Simdi 7 8 kiloyu veremedim ama olucak insaAllah iyiki varsinizCanım neden yazın böyle olsun asıl yazın heves olur herkes daha rahat ince giyinince.
Kışın fazlalığı saklamak daha kolay.
Bi silkelen dolu dolu menülerini bekliyorum inş diyete uygun olmuyor düşüncesiyle sıkıyorsundur ondan da olabilir
Ben en verimli olarak sonbahar ve kış aylarında kilo verebiliyorum. onu fark ettim.Ben asiri asiri bozdum cunku zayıflama hevesim gitti. Yazın böyle oluyor. Bi yerden dönücez insaAllah
bahar ayları güzel diyet yapmak için sankii gerçii bu aralar benim için farketmiyoorBen en verimli olarak sonbahar ve kış aylarında kilo verebiliyorum. onu fark ettim.
geçmiş olsun canım çok zor şimdi gripte kalmadı bu kışın gribi covit olucak herhaldeeCovid canım geçiyor inş
al bendende o kadar yarın bende kendime bir çeki düzen verebilirim inş.Ben diyet bozmadayim yüzüm yok grlmeye
Çok geçmiş olsun canım şifalar dilerimMerhabalar uğrayamadım epeydir, bayram arifesinden beri hastayım bir türlü atlatamadım. özelikle 3 gündür başımda ağrıyordu eşimde aynı şekilde dün gece eşim sabaha kadar öksürdü sabah ikimizde dr. gittik, ikimizinde nur topu gibi birer poşet ilaçları oldu antibiotiği aldım geldim umarım faydası olur normaldede c vitamini aferin filan içiyordum ama fayda etmedi zaten dr. covit geçirmişsiniz dedi
keyifsizim bu kadar hasta ikende durmadan yedim yanii, millet hasta olduğunda süzülür benimki tam tersi oldu geçen perşembe 111.7 kilo idim yarın aynı rakamı görmeyi çok isterdim ama mağlesef bayağı artım var sankiii. son zamanlarda bir hafta ye bir hafta şişkinliği at şeklinde oldu
nasıl bu durumu düzelticeğim bilemiyorum eve giderken malzeme alayım sağlıklı beslenmeye uygun olsun diye düşünmüştüm fakat iş yerinden çıkamadım müşteri gelicekmiş onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?