Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun bonusum , sana da maşallah güzel gidiyorsun :) ben 85,86,87 arasında dolaşıyorum 1 aydır, yapıştı kaldı bana :)

Gecmiş olsun mühim birşey yok inşalah
Cumartesi 107 gelir

Selam kızlar dün gece biraz kaçamak yaptım gece 1 kase mantı yedim , bugün dengelemeye çalışıyorum bakalım bugün sabah iyi geçti kahvaltım öğlen dışarı çıktık mütahitle işi vardı eşimin topraktan eve girdik bakalım kısmet ,anlaştılar ordan merkeze geldik Tekirdağ banka işini halletti ordan devlet Hastanesi'ne geldik 4 üncü aşılarımızo olduk şimdide arabayı bakım için servise geldik oturduk bekliyoruz çay içiyoruz çocuklarda yanımızda onlarda köfte yiyolar
Burdan market alışverişinizi yapı eve geçeriz heralde bugün 2 öğün yemeyi planlıuorum hepimize kolay geçsin gün

Geçmiş olsun canım

19 Temmuz 2022

sabah
8-9 zeytin
2 dilim ekmek
1 erik

öğlen
zeytinyağlı taze fasülye
3 yk makarna
1 kayısı, 1 erik

ara
1 kayısı

akşam
karışık kızartma
2 dilim tbe
karpuz

yatana kadar 2 lt den fazla su
8000 adım

İyi akşamlar
Sabah ,kah, 3 dlm kp ekmk ,pey,zey,dom,sal, tereyağı da 2 yumurta az eski kaşar , çaylar,

Ara ,çaylar ,
1 Neskafe
1 dlm karpuz
1 tane nektari
1 limonlu soda
3 tane incir,

Akşam, , 1 kepçe kıymalı taze fasulye,3yk yoğurt, 4 yk pilav
1 Neskafe , su 1 buçuk lt spor yok
Belki gece ufak bir yürüyüşe çıkarım

Ben asiri asiri bozdum cunku zayıflama hevesim gitti. Yazın böyle oluyor. Bi yerden dönücez insaAllah
Canım neden yazın böyle olsun asıl yazın heves olur herkes daha rahat ince giyinince.
Kışın fazlalığı saklamak daha kolay.

Bi silkelen dolu dolu menülerini bekliyorum inş diyete uygun olmuyor düşüncesiyle sıkıyorsundur ondan da olabilir

Yazın oglanlar evde sehir dısına yemege piknige gidiliyo duzen kuramıyorum bir turlu. Tam diyete giriyorum annemegidiyorum boxuluyo annem baska bir sehirde. Okul olmayinca duzenim olmuyor. Bugun acik bufe aksam yemigi yiycez. Yarın bende baslayim insaAllah diyete canim. Ilk sizle kilo verdigimde nasil hevesliydim spor diyet 25 kilo gitmisti. Simdi 7 8 kiloyu veremedim ama olucak insaAllah iyiki varsiniz

Merhabalar uğrayamadım epeydir, bayram arifesinden beri hastayım bir türlü atlatamadım. özelikle 3 gündür başımda ağrıyordu eşimde aynı şekilde dün gece eşim sabaha kadar öksürdü sabah ikimizde dr. gittik, ikimizinde nur topu gibi birer poşet ilaçları oldu antibiotiği aldım geldim umarım faydası olur normaldede c vitamini aferin filan içiyordum ama fayda etmedi zaten dr. covit geçirmişsiniz dedi

keyifsizim bu kadar hasta ikende durmadan yedim yanii, millet hasta olduğunda süzülür benimki tam tersi oldu geçen perşembe 111.7 kilo idim yarın aynı rakamı görmeyi çok isterdim ama mağlesef bayağı artım var sankiii. son zamanlarda bir hafta ye bir hafta şişkinliği at şeklinde oldu

nasıl bu durumu düzelticeğim bilemiyorum eve giderken malzeme alayım sağlıklı beslenmeye uygun olsun diye düşünmüştüm fakat iş yerinden çıkamadım müşteri gelicekmiş onu bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…