gel başla bence öyle böyle toparlasın menülerini arzucum.Günaydın kızlar
Mutlu Pazarlar
Benimde regl durumum karışık dr menepoz dd ama ,belli olmuyo işte 4 ay olmadım bu ay oldu ,2 gün önce bitti ne kadar birikmiş varsa geldi
Yeme alışkanlığa gelince herhangi bir program uygulamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum birgün kaçırıyorsam ertesi gün dengelemeye çalışıyorum kötünün iyisi durumu yani kilo bildirimimi dün yapamadım bugün yapıyorum
Güncel, kg. 83 ,00
Aslında başlamalıyım bu hafta düğün var burda kumbağda eşimin ahbabları eski tanışları 2 gün önce kart verdiler beni enson gördüklerinde zayıflamış sın demişlerdi , önümüzdeki cumartesi günü düğün o güne kadar ödemi atsam şöyle sıkı diyet le 3 kg versem daha iyi görünücem haklısın ben bugünden sıkı sıkı başlıyım birazdan markete gidip yeşilçay kayısı çay felan alıyımgel başla bence öyle böyle toparlasın menülerini arzucum.
Dünkü listen harikaydıgel başla bence öyle böyle toparlasın menülerini arzucum.
saol canım. bugünkü daha iyi oldu amaDünkü listen harikaydı
bence de bu akşamdan itibaren menü yaz. 3 kilo bile acayip değiştirir seni. hem de devamı için güzel motivasyon olur. başlamalıyız artık arzuAslında başlamalıyım bu hafta düğün var burda kumbağda eşimin ahbabları eski tanışları 2 gün önce kart verdiler beni enson gördüklerinde zayıflamış sın demişlerdi , önümüzdeki cumartesi günü düğün o güne kadar ödemi atsam şöyle sıkı diyet le 3 kg versem daha iyi görünücem haklısın ben bugünden sıkı sıkı başlıyım birazdan markete gidip yeşilçay kayısı çay felan alıyım
bence deEvet tatil planı yapmak güzel de bu tiple tatile gitmek güzel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?