Senin adına sevindim darısı başımıza. Ayrıca geçmiş olsunMutlu Bayramlaaar
Bayramınız kutlu olsun, sağlıkla ailemizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun
Gelemedim burda olmadığım zamanlaar bir hafta ani plansız tatil çıktı ona gittim. hem tatille gitmeden hem de tatil dönüşü aynı günler 2 düğüne katıldım çok yoruldum. tatilden döndüğümden beri fena hastayım ilk başlarda 3 gün sürekli ayaklarım şişti sıkıntılar oluştu. sonrasında ağır grip geçirdim eşim sürekli hastaneye gidelim bir tahlil ver dedi fakat bende gidemedim
Bayramdada evdeydim kendimi karantinaya aldım kimseyle görüşmedim yatak odasında yattım durdum. şimdi biraz daha iyiyim başım dönüyor yatmaktan mı hastalıktanmı bilemiyorum öksürük ve burun akıntısı var ıhlamurlarla C vitamini, D vitamini, Aferin ve parola atlatmaya çalışıyorum
Tatil çok güzeldi tüm tatiler gibiii güzel ve biten çinsten:))))
Tatildeyken hergün kahvaltıdan önce çam ağaçları altında yürüyüş yaptım sonrasında da yüzdüm çok iyiydi eve dönüncede yürüyüşüme devam edicem dedim ama geldiğimden berii hastayım
Neyse benden haberler bu kadar sabah konturol tartım 112.2 idi
Tam iyileşmiş sayılmam fakat bugün işe geçiyorum öncesinde arkadaşlarla açık havada bir kahvaltı buluşması olucak .
Benide götürün gezmeyeeeSelamlar
Yarın bir gezme işim var sonrasında acil diyete kampına giriyorum inş
Ben benEn çok baklavayı kim gömdü hadi itiraf edin bakalım
Değerlerin normalse çinko al ve canimKızlar covid den sonra aşırı saçlarım dökülmeye başladıhiç böyle döküldüğünü görmemiştim oluk oluk elime geliyorlar delireceğim. Tresan tonik aldım,Hint yağı, tatlı badem yağı aldım. Şampuanın içine çam terebentin ekledim. Daha ne yapayım bilemiyorum iyi gelen başka bir bildiğiniz var mı ?
İstanbula yerleşme gibi bir düşünceniz mi vaarBende 84 gördüm. Ama limonlu su beni kesiyor onu keşfettim
Hemde su içmiş oluyorum.
Önümüzdeki ay Eskişehir Yalova gibi bı güzergah belirleyip İstanbul a gitmek istiyoruz. Bu arada 2-3 gün denize uğramak istiyoruz. Nasıl olur bilmiyorum. Uzun süredir çıkmayınca hepsini bir yaşamak istiyor insan. İstanbul da yaşamak zor ama insan özlüyor
Fatih'te ev kiraları 12 bin TL olmuş. Nasıl bir fiyat nasıl bir ev anlamadım. Nasıl insanlar oturuyor onu da bilemedim
Ay bu zamana kadar tutamadım boğazımı birde tedavi oldum tüo için karnım epey şişti ödem topladım ama bugünden sonra atmaya çalışayım temmuz sonuna daha varÇok güzel o zaman temmuz sonuna tartılcam demiştin unutmadım
Çok dalga vardı yuzemedik kıyıda sığ suda cocuklari oynattik. 2 kişi boğuldu biz oradayken biri kendindeydi diğeri baya su yuttu herhalde ambulans geldi götürdüNasıl geçti yüzebildiniz mi? günü birlik denizde yoruyor insanı, gerçi ben bir haftalık gittim döndüm bir haftadırda hastayım
İyi geceler kızlar
Çok dalga vardı yuzemedik kıyıda sığ suda cocuklari oynattik. 2 kişi boğuldu biz oradayken biri kendindeydi diğeri baya su yuttu herhalde ambulans geldi götürdü
Sahil boyu baya yürüyüş yaptım akşama doğru. Eve gidince yorgunluktan bir şey anlamadım ama ertesi gün canım çıktı. Sabah çocuk uyandı diyorum annecim daha erken biraz daha yatalım. Benim uykum bitti diyor. Saat 7 en fazla 8 zannediyorum bir baktım saate 10.15 olmuş. Kalktık bizde. Ellerim yüzüm ayaklarim her yerim şişmiş. Akşama doğru anca toparladım
Oldukça yorulmuşsunuz temiz havada yürüyüşte şişkinlik yapmış 1.2 güne geçer dinlen senİyi geceler kızlar
Çok dalga vardı yuzemedik kıyıda sığ suda cocuklari oynattik. 2 kişi boğuldu biz oradayken biri kendindeydi diğeri baya su yuttu herhalde ambulans geldi götürdü
Sahil boyu baya yürüyüş yaptım akşama doğru. Eve gidince yorgunluktan bir şey anlamadım ama ertesi gün canım çıktı. Sabah çocuk uyandı diyorum annecim daha erken biraz daha yatalım. Benim uykum bitti diyor. Saat 7 en fazla 8 zannediyorum bir baktım saate 10.15 olmuş. Kalktık bizde. Ellerim yüzüm ayaklarim her yerim şişmiş. Akşama doğru anca toparladım
Evden dışarı çıkınca insanın düzeni bozuluyorDün ne yedim biraz çok yedim sanki uyuz oluyorum ara vermeye tatillerden nefret ediyorum yaa
Bazı şeyleri görsekte yememeyi öğrenmeliyiz.
Çıktım 40 dk yürüdüm geldimBirazdan yürüyüşe çıkıcam inşallah biraz zaman geçsin diye bekliyorum.
Bilmiyorum cnm bir bakarım internetten. Her Alice kullanıyorum ya onun da çayını iciyorum o da ödem attiriyor. Karıştırmayım şimdi ikisini bir al beslenmeye geçince bakarim olmadı.Bulamiyorum feridun kunakın ödem çayı var güzelde ondan bi denesene videoları var sabah içiyosun akşam yoğurtla yiyosun 1 hafta yaptım çok iyi geldi sabah erken bu saatlerde içiyorum baya bi süre bişey yemek istemiyorum
Toparladım cnm çok şükürOldukça yorulmuşsunuz temiz havada yürüyüşte şişkinlik yapmış 1.2 güne geçer dinlen sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?