Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar
Senin adına sevindim darısı başımıza. Ayrıca geçmiş olsun
Selamlar

Yarın bir gezme işim var sonrasında acil diyete kampına giriyorum inş
Benide götürün gezmeyeee
En çok baklavayı kim gömdü hadi itiraf edin bakalım
Ben ben
Bu bayram ilkkez baklava denedim ben beğendim ve yedim
Değerlerin normalse çinko al ve canim

Bende 84 gördüm. Ama limonlu su beni kesiyor onu keşfettim
Hemde su içmiş oluyorum.
Önümüzdeki ay Eskişehir Yalova gibi bı güzergah belirleyip İstanbul a gitmek istiyoruz. Bu arada 2-3 gün denize uğramak istiyoruz. Nasıl olur bilmiyorum. Uzun süredir çıkmayınca hepsini bir yaşamak istiyor insan. İstanbul da yaşamak zor ama insan özlüyor
Fatih'te ev kiraları 12 bin TL olmuş. Nasıl bir fiyat nasıl bir ev anlamadım. Nasıl insanlar oturuyor onu da bilemedim

İstanbula yerleşme gibi bir düşünceniz mi vaar

Fatihte türkler oturamıyor artık onlar bile kaçacak yer arıyorlar fatih tam arap cenneti oldu. hem ekonomik durumlardan hemde gelen yabancılarda tutmak zorunda olduğu için fiyatlar bu kadar arttı

Geçtiğimiz sene haziranda bizim arabanın deposu 380 tl ye full doluyordu şu ara depomuz 1.400 tl ye dolduruyoruz ordan matamatiği kur hesap et artık

Çok güzel o zaman temmuz sonuna tartılcam demiştin unutmadım
Ay bu zamana kadar tutamadım boğazımı birde tedavi oldum tüo için karnım epey şişti ödem topladım ama bugünden sonra atmaya çalışayım temmuz sonuna daha var

İyi geceler
Sabah iyi başlamadım eşim sade börek almış severim diye bir de üzerinde pudra şekeri vardı ondan yedim biraz
Öğle 1 ince dilim vişneli kek
Akşam 1 kaşık patates yemeği ve 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Eşim 3 haftadır evde ve sürekli birşeyler atıştırmayı sever hiçbir şey olmasa 1 paket grissiniyi tek seferde bitirir sağolsun o seviyor diye kek tatlı yapıyorum dayanamayıp yiyorum ben de.
Böyle olmuyor k.v. de gelip gittikten sonra eşim de işe dönünce ben tek öğüne bodoslamadan başlayacağım.

İyi geceler kızlar
Nasıl geçti yüzebildiniz mi? günü birlik denizde yoruyor insanı, gerçi ben bir haftalık gittim döndüm bir haftadırda hastayım
Çok dalga vardı yuzemedik kıyıda sığ suda cocuklari oynattik. 2 kişi boğuldu biz oradayken biri kendindeydi diğeri baya su yuttu herhalde ambulans geldi götürdü

Sahil boyu baya yürüyüş yaptım akşama doğru. Eve gidince yorgunluktan bir şey anlamadım ama ertesi gün canım çıktı. Sabah çocuk uyandı diyorum annecim daha erken biraz daha yatalım. Benim uykum bitti diyor. Saat 7 en fazla 8 zannediyorum bir baktım saate 10.15 olmuş. Kalktık bizde. Ellerim yüzüm ayaklarim her yerim şişmiş. Akşama doğru anca toparladım

Sende şişmeye çok meyillisin benim gibi

Sabah 11:00

2 haşlanmış yumurta
1 tabak kabak havuç salatası süzme yoğurtlu
1 lokma tostun kenarından
1 saat sonra çayla 1 avuç dut kurusu

Öğlen 16:30
1 tane tavuklu hamburger + 1 bardak fanta

Akşam 19:30
1 tabakta kuru fasulye ve bulgur pilavı beraber

Su 1,5 litre yemekleri dolaba koyarken 2 kaşık pilav aldım

Oldukça yorulmuşsunuz temiz havada yürüyüşte şişkinlik yapmış 1.2 güne geçer dinlen sen

Slm kızlar
Bilmiyorum cnm bir bakarım internetten. Her Alice kullanıyorum ya onun da çayını iciyorum o da ödem attiriyor. Karıştırmayım şimdi ikisini bir al beslenmeye geçince bakarim olmadı.
Oldukça yorulmuşsunuz temiz havada yürüyüşte şişkinlik yapmış 1.2 güne geçer dinlen sen
Toparladım cnm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…