Çok geçmiş olsunCovid canım geçiyor inş
KesinlikleBen en verimli olarak sonbahar ve kış aylarında kilo verebiliyorum. onu fark ettim.
Hadi insaAllah yarin yeni bir baslangıc olsunal bendende o kadar yarın bende kendime bir çeki düzen verebilirim inş.
Çok arttı bu ara inşallah eski etkisiyle gelmez diye dua ediyorumCovid canım geçiyor inş
Selam hoşgeldin, bu gurupta düzenli mesaj yazan her arkadaş dahil oluyor. Günlük düzenli beslenme listelerimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz. cumartesi günleri tartı bildirim günümüz var.Slm kızlar benide aranıza alırmısınız şartlar nedir
Selam kızlardün gece biraz kaçamak yaptım gece 1 kase mantı yedim , bugün dengelemeye çalışıyorum bakalım bugün sabah iyi geçti kahvaltım öğlen dışarı çıktık mütahitle işi vardı eşimin topraktan eve girdik bakalım kısmet ,anlaştılar ordan merkeze geldik Tekirdağ banka işini halletti ordan devlet Hastanesi'ne geldik 4 üncü aşılarımızo olduk şimdide arabayı bakım için servise geldik oturduk bekliyoruz çay içiyoruz çocuklarda yanımızda onlarda köfte yiyolar
Burdan market alışverişinizi yapı eve geçeriz heralde bugün 2 öğün yemeyi planlıuorum hepimize kolay geçsin gün
Sağol teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım şifalar dilerim
Selam hoşgeldin, bu gurupta düzenli mesaj yazan her arkadaş dahil oluyor. Günlük düzenli beslenme listelerimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz. cumartesi günleri tartı bildirim günümüz var.
Kendini biraz tanıtarak başlıyabilirsin neler yapmak istiyorsun?
ben sorduğuma göre bende kendimi tanıtayım :) bu yıl içinde 48 i dolduracağım iki çocuğum var benimkiler büyük erken evlilik meyveleri :)) istanbuldayım serbest çalışıyorum. kilo problemim hep vardı geçmişte iki sefer yüksek rakamlı kilolar verdim fakat geri aldım geçmişteki iradelerim mağlesef şimdi yok. birde o dönemler çalışmıyordum sadece diyet listelerim için alışveriş ve spor yaparak günlerimi geçiriyordum kilo vermede de işe yarıyordu doğrusuMrb lar 40 yaşındayım serbest satış yapıyorum. 101.50 kg yum. 2 çocuğum var. Doğum yapalı 1 yıl oldu. Ama hamilelikte şekerim ve insülin direncim çok yükseldi ve
kilo vermemeye başladım. Motive olduğumda daha iyi kilo verebiliyorum oyüzden buraya üyelik açtım. İlk hedefim 90kg (31 agustos)
Hoş geldiniz inşallah en kısa sürede hedefimize ulaşırsınızMrb lar 40 yaşındayım serbest satış yapıyorum. 101.50 kg yum. 2 çocuğum var. Doğum yapalı 1 yıl oldu. Ama hamilelikte şekerim ve insülin direncim çok yükseldi ve
kilo vermemeye başladım. Motive olduğumda daha iyi kilo verebiliyorum oyüzden buraya üyelik açtım. İlk hedefim 90kg (31 agustos)
Aynen öyle yok sayıp yola devamBu gün diyete başlamıstım taki az önce esimin yemek yerken yanına oturana kadar. Ama o yediklerimi yok sayıp devam edicem. Gebelik öncesi kiloma dönmek sart
Dürümün olduğu yerdede bamya yemek zor işte geçtimi mide ağrın bugün benide çiğköfte çok rahatsız ettiİyi akşamlar kızlar bıgülü menümüde yazayım
Sabah 9 , 1 bardak su 1 Neskafe
10 ,30 kahvaltı 3 dlm kp ekmk
3 çk, tereyağ ,zey ,eski kaşar , 4 çatal menemen , çay,
Öğlen , atıştırmalarla geçti
10 ,15 çubuk kraker, 3 tane çizi bisküvi , 2 üçgen küçük dlm karpuz
2 avuç çekirdek 1 Neskafe 2 çay
Akşam , 2 market lavaşına salirılı dürüm ,2 bardak ayran ,
2 lt su 2 soda ,
Miğdem çok fena ağar geldi dürüm lavaş öğütmedi miğdem öyle bir şişkinlik yaptıki çok kötüyüm biraz yürüyüş yaptım eczane ye gittim rennie ,aldım 2 tane emdim üstüne yemekten sonra 1 soda içtim yürüdüm ilaçları içtim 1 soda daha içtim inşallah iyi gelir miğdeme kaya oturdu sankidürümü yemeseydimmiyiydi bamya vardı dünden keşke onu yeseydim
Şimdi şimdi yeni biraz hafifledi ağzıma hiçbir şey sürmem daha çok kötü oldum birde yaktı nasıl susuyorum bugün yatar kalkar su içerim heralde su içmeye de korkuyorum mğdem şişecek diyeDürümün olduğu yerdede bamya yemek zor işte geçtimi mide ağrın bugün benide çiğköfte çok rahatsız etti
Sağolasın canım arkadaşım Rabb'im dileyen isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallahSağol teşekkür ederim
Sizinde yeni eviniz hayırlı olsun kolaylıkla bitsin güle güle oturun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?