Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah ,kahvaltı öncesi 1 Neskafe ,
Kahvaltı , 2 dlm beyaz ekmek az eski kaşar az pey, 8 zey ,çay,

Aralarda , 4 incir
3 ,5 üzüm , 1 simit
1 Neskafe ,

Akşam , 2 dlm ,ekmk ,4 yk bamya, 4 yk pilav 2 yk yoğurt ,

Saat 9 gibi evin yakında çay bahçesine gittik eşim çocukl biraz oturduk komşu aradı bana gelecekmiş kızıyla
Çay bahçesinde yediklerim
2 tk, dondurma
1 dolu avuç çekirdek çaylar ,

Bıraksam kendimi alıp yolu gidicek iştah zor tutuyorum ,
Şimdide misafir geliyo kesin ıvır zıvır çıkartıcam + meyve arada kesin otlanırım amma çok yemişim bu nasıl pis boğazlık bendeki tövbe estafurullah

Slm kızlar benide aranıza alırmısınız şartlar nedir
Selam hoşgeldin, bu gurupta düzenli mesaj yazan her arkadaş dahil oluyor. Günlük düzenli beslenme listelerimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz. cumartesi günleri tartı bildirim günümüz var.

Kendini biraz tanıtarak başlıyabilirsin neler yapmak istiyorsun?

Çok geçmiş olsun canım şifalar dilerim
Sağol teşekkür ederim
Sizinde yeni eviniz hayırlı olsun kolaylıkla bitsin güle güle oturun canım

Mrb lar 40 yaşındayım serbest satış yapıyorum. 101.50 kg yum. 2 çocuğum var. Doğum yapalı 1 yıl oldu. Ama hamilelikte şekerim ve insülin direncim çok yükseldi ve
kilo vermemeye başladım. Motive olduğumda daha iyi kilo verebiliyorum oyüzden buraya üyelik açtım. İlk hedefim 90kg (31 agustos)

ben sorduğuma göre bende kendimi tanıtayım :) bu yıl içinde 48 i dolduracağım iki çocuğum var benimkiler büyük erken evlilik meyveleri :)) istanbuldayım serbest çalışıyorum. kilo problemim hep vardı geçmişte iki sefer yüksek rakamlı kilolar verdim fakat geri aldım geçmişteki iradelerim mağlesef şimdi yok. birde o dönemler çalışmıyordum sadece diyet listelerim için alışveriş ve spor yaparak günlerimi geçiriyordum kilo vermede de işe yarıyordu doğrusu

zamanla burda günlük mesaj yazarsan herkesi tanırsın hedefin olması çok güzel bebeğinde küçükmüş senin kilolarının hamileleik kilosu olduğunu düşünürsek çabucak verirsin inş. kolay gelsiin :)

Hoş geldiniz inşallah en kısa sürede hedefimize ulaşırsınız

İyi akşamlar kızlar bıgülü menümüde yazayım

Sabah 9 , 1 bardak su 1 Neskafe
10 ,30 kahvaltı 3 dlm kp ekmk
3 çk, tereyağ ,zey ,eski kaşar , 4 çatal menemen , çay,

Öğlen , atıştırmalarla geçti
10 ,15 çubuk kraker, 3 tane çizi bisküvi , 2 üçgen küçük dlm karpuz
2 avuç çekirdek 1 Neskafe 2 çay

Akşam , 2 market lavaşına salirılı dürüm ,2 bardak ayran ,
2 lt su 2 soda ,

Miğdem çok fena ağar geldi dürüm lavaş öğütmedi miğdem öyle bir şişkinlik yaptıki çok kötüyüm biraz yürüyüş yaptım eczane ye gittim rennie ,aldım 2 tane emdim üstüne yemekten sonra 1 soda içtim yürüdüm ilaçları içtim 1 soda daha içtim inşallah iyi gelir miğdeme kaya oturdu sanki dürümü yemeseydimmiyiydi bamya vardı dünden keşke onu yeseydim

İyi geceler kızlar benimde bugün iyi geçti sayılır. sabah kahvaltıyı 1 dilim ekmekle yaptım

Öğlen yumurtalı çiğköfte dometes, salatalık, kıvırcık yedim

Saat 18:00 de bir eti form bar ve bir tatlı kaşığı bal yedim

Akşam saat 21:30 da çayın yanında bir avuç fıstık yedim

Gün içinde yeşil çay içtim akşam üzeri bayağı bir şişkinlik oldu çiğ köfteden oldu herhalde ...

Dürümün olduğu yerdede bamya yemek zor işte geçtimi mide ağrın bugün benide çiğköfte çok rahatsız etti

Dürümün olduğu yerdede bamya yemek zor işte geçtimi mide ağrın bugün benide çiğköfte çok rahatsız etti
Şimdi şimdi yeni biraz hafifledi ağzıma hiçbir şey sürmem daha çok kötü oldum birde yaktı nasıl susuyorum bugün yatar kalkar su içerim heralde su içmeye de korkuyorum mğdem şişecek diye

Seninde ağar geldi heralde şişti içerde bulgurlar şiştikçe miğdeyide şişirdi bu ne ya yiyoruz ondan sonra hem pişmanlık hem rahatsızlık bir tutturup aynı ayarda gidemiyourz

Daha kahvaltı yapmadım hazırladım çocuklarda yumurtalı ekmek yaptım yiyorlar ama ben şimdi yemicem biraz daha geç yiycem akşam rahatsız geçirdiğim için dinlendiriyorum miğdemi bugün 1 lt, suya sallama yeşilçay atıp gün içinde içincem , iyioluyor soğuk soğuk,

Sağol teşekkür ederim
Sizinde yeni eviniz hayırlı olsun kolaylıkla bitsin güle güle oturun canım
Sağolasın canım arkadaşım Rabb'im dileyen isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah
Şimdilik yazları gelmeyi düşünüyoruz yazlık site çocuklar için çok iyi oldu çok sevindiler aqua, Park lı , bu yaz deil kışın teslim Allah nasip ederse , e şimdilik burda evimiz var zaten biliyosun geçen yaz kurmuştuk ,bakalım daha neler var önümüzde Allah herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…