- 7 Şubat 2022
- 3.749
- 2.649
- 83
- 28
Bozma moralini canım hepimiz ama öle ama böle bir bozuyoruz bir başlıyoruz ,düzene sokarsın sen ben eminin senin iraden çok güçlü sadece bu ara motive gücün yok senin çabuk toparlıyacağına eminimmerhaba kızlar. bugün tartıda 91.3 çıktım. benim için çok ama çok yüksek bir rakam bu. daha önce bu rakamı hiç görmedim ben. çok moralim bozuldu. gerçi dünden beri çok ödemim de var ama yine de şok oldum.
Hoş geldinizKızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum . 15 20 gündür yediklerini dikkat ediyorum 4 kilo kadar verdim şu an 84 kiloyum ilk hedefim 75 olmak sonrası Allah büyük bakalım. Evlendikten sonra cok kilo aldım
HoşgeldinSlm kızlar benide aranıza alırmısınız şartlar nedir
Arzu beni denize götürGünaydın kızlarben bugün denize kaçarrr kahvaltı yapıldı ufakların uyanmasını bekliyorum biraz suda hareket edeyim bari spor niyetine
10 kg büyük görünmesin gözüne. Rakam büyük olunca hızlıca gidecektir. Azmin ve iraden daim olsunMrb lar 40 yaşındayım serbest satış yapıyorum. 101.50 kg yum. 2 çocuğum var. Doğum yapalı 1 yıl oldu. Ama hamilelikte şekerim ve insülin direncim çok yükseldi ve
kilo vermemeye başladım. Motive olduğumda daha iyi kilo verebiliyorum oyüzden buraya üyelik açtım. İlk hedefim 90kg (31 agustos)
Güle güle otur arzuuu. Misafir kabul ediyormusunSağolasın canım arkadaşım Rabb'im dileyen isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah
Şimdilik yazları gelmeyi düşünüyoruz yazlık site çocuklar için çok iyi oldu çok sevindiler aqua, Park lı , bu yaz deil kışın teslim Allah nasip ederse , e şimdilik burda evimiz var zaten biliyosun geçen yaz kurmuştuk ,bakalım daha neler var önümüzde Allah herşeyin hayırlısını versin
Hoşgeldin. Kaç yaşındasın . Boyun kaç. Bende sen kilodayım.Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum . 15 20 gündür yediklerini dikkat ediyorum 4 kilo kadar verdim şu an 84 kiloyum ilk hedefim 75 olmak sonrası Allah büyük bakalım. Evlendikten sonra cok kilo aldım
Seni bu hale getiren neyse çaresine bak canım. Ölüm gibi çaresiz bir dert mi?merhaba kızlar. bugün tartıda 91.3 çıktım. benim için çok ama çok yüksek bir rakam bu. daha önce bu rakamı hiç görmedim ben. çok moralim bozuldu. gerçi dünden beri çok ödemim de var ama yine de şok oldum.
Şimdi öğünler güzel. Bı destek alıyor musun yoksa kendi programinmi?Mrb lar bugünkü menümü yazıyım
Sabah 1 dilim ekmek 2 bardak çay (şekersiz) 1 dilim peynir domates salatalık söğüt 5 zeytin.
Ara 2 ceviz tarçınlı Türk kahvesi
Öğle 1 tas yoğurt 2 grisini 1 elma
Ara 1 bardak sodalı ayran
Akşam 19.00 1 tabak az pirinçli semizotu 2 kaşık yoğurt 4 kaşık çorba 1 dilim ekmek
2 litre normal su dahada içerim+1.5 litre limon karanfil kabuk tarçınlı su(akşamdan hazırlıyorum ertesi gün içiyorum)
henüz spor kısmına başlamadım koşu bandının parçası kaybolmuş.
Güzel menüGünaydın
Dünkü menü
Sabah
1 yumurta zeytin peynir domates salatalık
Öğlen yoğutlu makarna
Ara öğün sade kahve
Akşam köfte salata ayran
Uykudan önce sade kahve
25 yaşındayım 1.65 boyumHoşgeldin
Arzu beni denize götür
10 kg büyük görünmesin gözüne. Rakam büyük olunca hızlıca gidecektir. Azmin ve iraden daim olsun
Güle güle otur arzuuu. Misafir kabul ediyormusun
Hoşgeldin. Kaç yaşındasın . Boyun kaç. Bende sen kilodayım.
Seni bu hale getiren neyse çaresine bak canım. Ölüm gibi çaresiz bir dert mi?
Hergun değişik kahveler değişik yiyecekler. Farklı sporlar yapan o kadın nerde. Hepimizi gaza getiren. Söyle ona bizimde ona ihtiyacımız var. Bencilce kendini düşünmesin. Bak aylar geldi geçti ve hiçbiri geri gelmiyor. O cıvıl cıvıl neşeli kadını bul artık
Şimdi öğünler güzel. Bı destek alıyor musun yoksa kendi programinmi?
Yanlış anlama. Yol uzun bu tür beslenmeden sıkılıp herşeyi birakabilirsin. Öyle olursa öyle hissedersen mutlaka söyle. Biz buranın eski kadrosuyuz
Her zaman yemek yiyebilirsin ama bu yola bu şekilde adapte olmak zor. Hevesini kaybetme güzel gidiyor
Güzel menü
Günaydın canımHoşgeldin
Arzu beni denize götür
10 kg büyük görünmesin gözüne. Rakam büyük olunca hızlıca gidecektir. Azmin ve iraden daim olsun
Güle güle otur arzuuu. Misafir kabul ediyormusun
Hoşgeldin. Kaç yaşındasın . Boyun kaç. Bende sen kilodayım.
Seni bu hale getiren neyse çaresine bak canım. Ölüm gibi çaresiz bir dert mi?
Hergun değişik kahveler değişik yiyecekler. Farklı sporlar yapan o kadın nerde. Hepimizi gaza getiren. Söyle ona bizimde ona ihtiyacımız var. Bencilce kendini düşünmesin. Bak aylar geldi geçti ve hiçbiri geri gelmiyor. O cıvıl cıvıl neşeli kadını bul artık
Şimdi öğünler güzel. Bı destek alıyor musun yoksa kendi programinmi?
Yanlış anlama. Yol uzun bu tür beslenmeden sıkılıp herşeyi birakabilirsin. Öyle olursa öyle hissedersen mutlaka söyle. Biz buranın eski kadrosuyuz
Her zaman yemek yiyebilirsin ama bu yola bu şekilde adapte olmak zor. Hevesini kaybetme güzel gidiyor
Güzel menü
Günaydın canım
Güzel haftasonlarımız olsunMutlu haftasonları
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
mesirmacunu
Cookiie
H Himal_
Arzuluu
LenaG
Mthn83
nisan34
Güzel haftasonlarımız olsun
Bonus ben ay sonu tartısına hiç hazırlanamadım yaama bu gün doktorum artık net bir şekilde transfere kdar kilo vermemi söyledi.
Artık kaçış yok. O bebe için bu kilolar gidecek. Daha sıkı bir şekilde burdayım
Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum . 15 20 gündür yediklerini dikkat ediyorum 4 kilo kadar verdim şu an 84 kiloyum ilk hedefim 75 olmak sonrası Allah büyük bakalım. Evlendikten sonra cok kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?