Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar. bugün tartıda 91.3 çıktım. benim için çok ama çok yüksek bir rakam bu. daha önce bu rakamı hiç görmedim ben. çok moralim bozuldu. gerçi dünden beri çok ödemim de var ama yine de şok oldum.

Mrb lar bugünkü menümü yazıyım

Sabah 1 dilim ekmek 2 bardak çay (şekersiz) 1 dilim peynir domates salatalık söğüt 5 zeytin.

Ara 2 ceviz tarçınlı Türk kahvesi

Öğle 1 tas yoğurt 2 grisini 1 elma

Ara 1 bardak sodalı ayran

Akşam 19.00 1 tabak az pirinçli semizotu 2 kaşık yoğurt 4 kaşık çorba 1 dilim ekmek

2 litre normal su dahada içerim +1.5 litre limon karanfil kabuk tarçınlı su(akşamdan hazırlıyorum ertesi gün içiyorum)
henüz spor kısmına başlamadım koşu bandının parçası kaybolmuş.

iyi geceler kızlar
Sabah ,9,30, 1 bardak su 1 Neskafe
Kahvaltı, 11,45, küçük 3 dlm beyaz ekmek , 3 çk, tereyağ , 3 üçgen dlm karpuz ,az pey,zey,

Ara ,1 armut
1 Neskafe

Saat ,17, 1 lahmacun,1 ayran, yarım künefe,

Tabiii gece oldu ben açıktım
Saat 24,00 , 3 yk , zeytinyağlı bamya,
1 soda,

bugün tartıyıda unuttum kızlar sabah tartışıp bildirim yapıcam , saçma sapan yiyorum işte , hepinize Allah rahatlık versin

Bozma moralini canım hepimiz ama öle ama böle bir bozuyoruz bir başlıyoruz ,düzene sokarsın sen ben eminin senin iraden çok güçlü sadece bu ara motive gücün yok senin çabuk toparlıyacağına eminim şimdiden başla geç deil

Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum . 15 20 gündür yediklerini dikkat ediyorum 4 kilo kadar verdim şu an 84 kiloyum ilk hedefim 75 olmak sonrası Allah büyük bakalım. Evlendikten sonra cok kilo aldım
Hoş geldiniz en kısa zamanda hedefinize ulaşmanız dileğiyle

Slm kızlar benide aranıza alırmısınız şartlar nedir
Hoşgeldin
Günaydın kızlar ben bugün denize kaçarrr kahvaltı yapıldı ufakların uyanmasını bekliyorum biraz suda hareket edeyim bari spor niyetine
Arzu beni denize götür
10 kg büyük görünmesin gözüne. Rakam büyük olunca hızlıca gidecektir. Azmin ve iraden daim olsun
Güle güle otur arzuuu. Misafir kabul ediyormusun
Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum . 15 20 gündür yediklerini dikkat ediyorum 4 kilo kadar verdim şu an 84 kiloyum ilk hedefim 75 olmak sonrası Allah büyük bakalım. Evlendikten sonra cok kilo aldım
Hoşgeldin. Kaç yaşındasın . Boyun kaç. Bende sen kilodayım.
Seni bu hale getiren neyse çaresine bak canım. Ölüm gibi çaresiz bir dert mi?
Hergun değişik kahveler değişik yiyecekler. Farklı sporlar yapan o kadın nerde. Hepimizi gaza getiren. Söyle ona bizimde ona ihtiyacımız var. Bencilce kendini düşünmesin. Bak aylar geldi geçti ve hiçbiri geri gelmiyor. O cıvıl cıvıl neşeli kadını bul artık
Şimdi öğünler güzel. Bı destek alıyor musun yoksa kendi programinmi?
Yanlış anlama. Yol uzun bu tür beslenmeden sıkılıp herşeyi birakabilirsin. Öyle olursa öyle hissedersen mutlaka söyle. Biz buranın eski kadrosuyuz
Her zaman yemek yiyebilirsin ama bu yola bu şekilde adapte olmak zor. Hevesini kaybetme güzel gidiyor
Günaydın
Dünkü menü
Sabah
1 yumurta zeytin peynir domates salatalık
Öğlen yoğutlu makarna
Ara öğün sade kahve
Akşam köfte salata ayran
Uykudan önce sade kahve
Güzel menü

Son düzenleme:
Günaydın. Bugün ki tartım 84.
Hayır bayramda 81 olan kiloyu 2 haftada 84 yapmam büyük başarı.
Neyse. Dün aralıklı oruç yaptım ama programlı olmadı
Sabah sade neskafe
Saat 11 de 4 dlm su böreği
Saat 16.30 yağsız makinada pişmiş karışık kızartma. 2 tane köfte(annemde bu vardı) 2 yk kadar makarna
Saat 18.30 3 dlm tost ekmeği ve soslu kekik ( kekiği tavsiye ederim harika birşey)
Su yok gibi. Bol bol çay içtim
Dünden bugüne 300 Gr gitmiş. Hergun 300 Gr gitse haftada 2100 Gr vermiş oluyorum. Gayet sağlıklı bir rakam

25 yaşındayım 1.65 boyum

Günaydın canım gel götüreyim tabiki misafir severim
Günaydın kızlarrr mutlu haftasonları

Eki Görüntüle 3101369
Günaydın canım

Allah kolaylığını versin ne diyim sen kendine düşeni yap gerisi nasip. Menü bekliyorum inşallah senden.
Tartıl kilonu bi görelim

Merhaba hoşgeldiniz.

İlk kilolar kolay verilir zaten. Cumartesi tartı günümüz tartılıp düzenli bildirim yaparsanız eklerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…