Aynen öyle elimden geleni yapayım da o kafadayım zaten.Allah kolaylığını versin ne diyim sen kendine düşeni yap gerisi nasip. Menü bekliyorum inşallah senden.
Tartıl kilonu bi görelim
Cok süküt canöm tebrikederim darısı bana. Ben su hatayı yaptım asırı sıkı diyet yapmaya kalktım ve sonuç olarak cok yedim. Yavasdan artırcak diyet dısı hic yemiycem ama bulgur pilavi tb ekmek cok kıskıycam.25 kilo verirken sizi takip ettikce azalmisti ekmegim vs. Cok yedigimi gormustum. Lesliede yapiyordum ozaman ama suan emzirerek 600 cal. Veriyorum cok sansliyim bunu avantaja cevirmeliyim.
Emzirirken yesil cay olmuyor malesef. Ama soguk guzel olabilir sıcak olarak asla icemiyorumKızlar bende 1 lt soğuk suya 1 sallama açaili Yeşilçay attım demleniyo buzdolapta onu dolapta tutuyorum arada soğuk içecek gibi gün içinde içiyorum çok iyi oluyor banada iyi geliyor fark ettim
Mutlu haftasonları
@busra ytez
@74FRIDA
@60kiloyum
@bengisu022
@paranerde
Cookiie
H Himal_
Arzuluu
LenaG
@Mthn83
@nisan34
Emzirirken yesil cay olmuyor malesef. Ama soguk guzel olabilir sıcak olarak asla icemiyorum
Düzeldim canım 123 den 118.90 inip yine 120 ye çıkmışım olsun misafirim var şimdi sonra Allah ne verdiyse başlayacağım tek öğüneLenaG sen nasıl oldun düzeldin mi?
Evet canım öavipatikleri hatırlıyorum tekrar hoş geldin maşallah 3 çocuk annesiBu arada beni eskiden bilenler var diye tanitmadım kendimi sanırım. 35 yasında ev hanımıyım 3 cocugum var kızım 5 aylik ogullarim 11 ve 14 yasinda. Suan 86.5 kiloyum boyum 168 daha once bu grupla 100 den 75 e inmistim. Adım mavipatiklerdi ozaman. 76 77 bende guzel duruyor hedefim o
Aynen emzirrken birçok şeye dikkat etmek gerekir evt bende sıcak içemediğimi fark ettim soğuk güzel tüketiyorumEmzirirken yesil cay olmuyor malesef. Ama soguk guzel olabilir sıcak olarak asla icemiyorum
Düzeldim canım 123 den 118.90 inip yine 120 ye çıkmışım olsun misafirim var şimdi sonra Allah ne verdiyse başlayacağım tek öğüne
Sen o zaman varmıydın arzuEvet canım öavipatikleri hatırlıyorum tekrar hoş geldin maşallah 3 çocuk annesiAllah kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyüsünlwr
Daha üye değildim uzaktan takip ediyordumSen o zaman varmıydın arzu
Tek öğün zor değilmi yaaaTek öğünsüz verdin sen ama şart değil o biliyosun
Mutlu hafta sonları canım
Bence güzel gidiyorsun Bonuscan maşallah. Arada kaçamaklar olsada hiç bozma devam kaldığın. Yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?