Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kolaylığını versin ne diyim sen kendine düşeni yap gerisi nasip. Menü bekliyorum inşallah senden.
Tartıl kilonu bi görelim
Aynen öyle elimden geleni yapayım da o kafadayım zaten.
Paylaşıcam artık. Ama tartım yok hala ya ilk fırsatta tartılıp yazıcam

H Himal_ bak ben eksi gördüm şükür sende asıl inşallah birbirimize destek olalım
Cok süküt canöm tebrikederim darısı bana. Ben su hatayı yaptım asırı sıkı diyet yapmaya kalktım ve sonuç olarak cok yedim. Yavasdan artırcak diyet dısı hic yemiycem ama bulgur pilavi tb ekmek cok kıskıycam.25 kilo verirken sizi takip ettikce azalmisti ekmegim vs. Cok yedigimi gormustum. Lesliede yapiyordum ozaman ama suan emzirerek 600 cal. Veriyorum cok sansliyim bunu avantaja cevirmeliyim.

Bu arada beni eskiden bilenler var diye tanitmadım kendimi sanırım. 35 yasında ev hanımıyım 3 cocugum var kızım 5 aylik ogullarim 11 ve 14 yasinda. Suan 86.5 kiloyum boyum 168 daha once bu grupla 100 den 75 e inmistim. Adım mavipatiklerdi ozaman. 76 77 bende guzel duruyor hedefim o

Kızlar bende 1 lt soğuk suya 1 sallama açaili Yeşilçay attım demleniyo buzdolapta onu dolapta tutuyorum arada soğuk içecek gibi gün içinde içiyorum çok iyi oluyor banada iyi geliyor fark ettim
Emzirirken yesil cay olmuyor malesef. Ama soguk guzel olabilir sıcak olarak asla icemiyorum

Evet canım öavipatikleri hatırlıyorum tekrar hoş geldin maşallah 3 çocuk annesi Allah kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyüsünlwr

Mutlu hafta sonları canım
Bence güzel gidiyorsun Bonuscan maşallah . Arada kaçamaklar olsada hiç bozma devam kaldığın. Yerden devam

Tabi yaa beyaz ekmek yemişim eksi gelmişim daha bozmam inşallah çok bunalınca yiyorum öyle yani ortamda hep hamur olunca falan.

Kimsenin yanında diyet konuşmuyorum yemiyorum falan demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…