Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabi yaa beyaz ekmek yemişim eksi gelmişim daha bozmam inşallah çok bunalınca yiyorum öyle yani ortamda hep hamur olunca falan.

Kimsenin yanında diyet konuşmuyorum yemiyorum falan demiyorum
Aynen bende öyle kendimi hiç diyet moduna sokmuyorum öyle yapınca ters tepiyo bende de böyle gitsin ufak ufak gitsin serbest herşeyden yiyip kasmayınca insan daha kontrollü oluyo sanki

Yok canım sen içme yeşil çay direk süte geçiyor süt çaylarından iç bol bol.

Meyve at sularına tat verir
Aynen icilmiyormusun canim az sekerli komposto su emzirme cayi iciyorum
Evet canım öavipatikleri hatırlıyorum tekrar hoş geldin maşallah 3 çocuk annesi Allah kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyüsünlwr
Hoşbulduk canım aminn cümlemizinkini
Aynen emzirrken birçok şeye dikkat etmek gerekir evt bende sıcak içemediğimi fark ettim soğuk güzel tüketiyorum
Bende tiksindim cok zayiflama caylari icmistim.eskiden simdi hepsini tiksindim. Emzirme bitince soguk denerim bende

Aynen icilmiyormusun canim az sekerli komposto su emzirme cayi iciyorum

Hoşbulduk canım aminn cümlemizinkini

Bende tiksindim cok zayiflama caylari icmistim.eskiden simdi hepsini tiksindim. Emzirme bitince soguk denerim bende
Evet evt bende tiksindim içe mitorum artık sıcak bitki çaylarını ama bunu kendimde keşfettim çok iyi oldu ,ayne emzirmeden kestinmi kesinlikle dene derim

Kızlar dün ben çarşıya merkeze gitmiştim benm adam ben dönene kadar eve gelmiş ben ymemeği yapıp gitmiştim erken geldiğini bildiğim için neyse yemeğini felan yemiş o ondan sonra hazır baklava yufkasından cevizli felan ev baklavası yapmış 2 tepsi akşamdan beri elimi bile sürmedim dün zaten çarşşıd yarım künefe yemiştim şimdi bu tatlıyı bu adam niye yaptı sinirim bozuldu ama bişe demedim bu tatlı 3 4 gün evde durursa benim için tehlikeli masus yapıyor uyuz

Eklentiler

• 20220723_143120.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 24
Aynen bende öyle kendimi hiç diyet moduna sokmuyorum öyle yapınca ters tepiyo bende de böyle gitsin ufak ufak gitsin serbest herşeyden yiyip kasmayınca insan daha kontrollü oluyo sanki

Çok kasmayınca da kendimizi kandırıyoruz bu da bi gerçek. Hep kontrollü olucaz bi istek bi hedefimiz olucak.

Bugünde evin yanında Çınaraltı diye bir Çay bahçesi var orda eşimin ahbablarının düğünü var düğüne gidicez kuaföre gitmek istiyorum ama çokta sıcak evin burda pazar kurulu cumartesi pazarı pazara çıkıcam şimdi beyaz korse kilot bakıcam varsa alıcam akşam çekebilirsem unutmazsam düğünden foto atabilirim

Çıtır kalmaz zaten yumuş yumuş olur o bugün.
Bi tane çayla yersin ekmek yemezsin yemeğin yanına çok canın çektiyse

Hiç şaşırma bonuscum adam bana gizli düşman

Duydum ki bana meydan okuyomuşsun etme geldim geldim.

Herkese merhabalar1 hafta oluyor diyete başladım milyonuncu kez. Spor salonuna da başladım. Daim olur inş.

İlk bildirimimi yapayım 98.3

Bebeyimm hoşgeldin 10 kilo var aramızda nerdeyse olsun demirden korksak trene binmezük

Evet evt bende tiksindim içe mitorum artık sıcak bitki çaylarını ama bunu kendimde keşfettim çok iyi oldu ,ayne emzirmeden kestinmi kesinlikle dene derim
yalnız deilmisim heves ediyorum millet lezetli gibi iciyor benim tahammülum bile yok deniycem ins

Çıtır kalmaz zaten yumuş yumuş olur o bugün.
Bi tane çayla yersin ekmek yemezsin yemeğin yanına çok canın çektiyse
Akşam dolaba attım öylece onları tepsiyle şimdi çıkarıp kapaklılara koycan gözüm görmezse bile olmaz inşallah ama böyle dolabı açtıkca görürsem illa dayanamayıp atarım ağzıma gider gelir yerim

Arzuuu arzuuy illaki yerim dersen yersin tabi. Bi tane alırım desene niye yanlış şartlıyosun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…