Aynen bende öyle kendimi hiç diyet moduna sokmuyorum öyle yapınca ters tepiyo bende de böyle gitsin ufak ufak gitsin serbest herşeyden yiyip kasmayınca insan daha kontrollü oluyo sankiTabi yaa beyaz ekmek yemişim eksi gelmişim daha bozmam inşallah çok bunalınca yiyorum öyle yani ortamda hep hamur olunca falan.
Kimsenin yanında diyet konuşmuyorum yemiyorum falan demiyorum
Aynen icilmiyormusun canim az sekerli komposto su emzirme cayi iciyorumYok canım sen içme yeşil çay direk süte geçiyor süt çaylarından iç bol bol.
Meyve at sularına tat verir
Hoşbulduk canımEvet canım öavipatikleri hatırlıyorum tekrar hoş geldin maşallah 3 çocuk annesiAllah kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyüsünlwr
Bende tiksindim cok zayiflama caylari icmistim.eskiden simdi hepsini tiksindim. Emzirme bitince soguk denerim bendeAynen emzirrken birçok şeye dikkat etmek gerekir evt bende sıcak içemediğimi fark ettim soğuk güzel tüketiyorum
Evet evt bende tiksindim içe mitorum artık sıcak bitki çaylarınıAynen icilmiyormusun canim az sekerli komposto su emzirme cayi iciyorum
Hoşbulduk canımaminn cümlemizinkini
Bende tiksindim cok zayiflama caylari icmistim.eskiden simdi hepsini tiksindim. Emzirme bitince soguk denerim bende
Aynen bende öyle kendimi hiç diyet moduna sokmuyorum öyle yapınca ters tepiyo bende de böyle gitsin ufak ufak gitsin serbest herşeyden yiyip kasmayınca insan daha kontrollü oluyo sanki
Duydum ki bana meydan okuyomuşsun etme
Kızlar dün ben çarşıya merkeze gitmiştim benm adam ben dönene kadar eve gelmiş ben ymemeği yapıp gitmiştim erken geldiğini bildiğim için neyse yemeğini felan yemiş o ondan sonra hazır baklava yufkasından cevizli felan ev baklavası yapmış 2 tepsi akşamdan beri elimi bile sürmedim dün zaten çarşşıd yarım künefe yemiştim şimdi bu tatlıyı bu adam niye yaptı sinirim bozuldu ama bişe demedim bu tatlı 3 4 gün evde durursa benim için tehlikeli masus yapıyor uyuz
Hiç şaşırma bonuscum adam bana gizli düşmanKızlar dün ben çarşıya merkeze gitmiştim benm adam ben dönene kadar eve gelmiş ben ymemeği yapıp gitmiştim erken geldiğini bildiğim için neyse yemeğini felan yemiş o ondan sonra hazır baklava yufkasından cevizli felan ev baklavası yapmış 2 tepsi akşamdan beri elimi bile sürmedim dün zaten çarşşıd yarım künefe yemiştim şimdi bu tatlıyı bu adam niye yaptı sinirim bozuldu ama bişe demedim bu tatlı 3 4 gün evde durursa benim için tehlikeli masus yapıyor uyuz
Duydum ki bana meydan okuyomuşsun etmegeldim geldim.
Herkese merhabalar1 hafta oluyor diyete başladım milyonuncu kez. Spor salonuna da başladım. Daim olur inş.
İlk bildirimimi yapayım 98.3
Evet evt bende tiksindim içe mitorum artık sıcak bitki çaylarınıama bunu kendimde keşfettim çok iyi oldu ,ayne emzirmeden kestinmi kesinlikle dene derim
Akşam dolaba attım öylece onları tepsiyle şimdi çıkarıp kapaklılara koycan gözüm görmezse bile olmaz inşallah ama böyle dolabı açtıkca görürsem illa dayanamayıp atarım ağzıma gider gelir yerimÇıtır kalmaz zaten yumuş yumuş olur o bugün.
Bi tane çayla yersin ekmek yemezsin yemeğin yanına çok canın çektiyse
Akşam dolaba attım öylece onları tepsiyle şimdi çıkarıp kapaklılara koycan gözüm görmezse bile olmaz inşallah ama böyle dolabı açtıkca görürsem illa dayanamayıp atarım ağzıma gider gelir yerim
İy tm çayın yanında 1 tane alırımArzuuu arzuuy illaki yerim dersen yersin tabi. Bi tane alırım desene niye yanlış şartlıyosun kendini
Hiç güven vermeysinİy tm çayın yanında 1 tane alırım
Aaahh ahhh bizim de istedi ama ben şu içemedim gittim kakaolu irmik helvası yaptım. Allah'tan irmik az kalmış azıcık birşey olduCanım fena tatlı istedi gidim su içim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?