Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç güven vermeysin
Şimdiye kadar tehlike yok pazardan geldim açlıktan ölüyorum valla tatlıya dalmadan 1 tabak mercimek yemeği yedim birazda meyve
Canım fena tatlı istedi gidim su içim
Su olmaz kandıramazsın miğdeyi meyve varsa evde küçük bir meyve tabağı yap gülüm
Aaahh ahhh bizim de istedi ama ben şu içemedim gittim kakaolu irmik helvası yaptım. Allah'tan irmik az kalmış azıcık birşey oldu
Yinede hepsini yeme dikkat et canikooo

MERHABALAR KIZLAAAAR yarı sütlü neskafe yaptım içen varmı
Afiyet olsun şekerimmmbende akşam düğüne giderken gitilecekleri hazırladım ütüledim ter içinde kaldım şimdi soğuk yeşilçaylı suyumu içiyorum dinlenip duşa giricem saçımı kendim fönlücem kuaföre gitsem gelene kadar terler bozulur zaten

BEN KAHVEYİ VE YEŞİL ÇAYI SOĞUK İÇEMİYORUM bizim kızlar yapıyor şimdide sordular buzlu kahve yapalım abla diye aman aman kalsın dedim :)
evde hazırlanıp gitmek en iyisi bu sıcakta kuaföre hiç gerek yok gerçekten

olsun yaparsa yapsın. yeme sakın canım.

Mrb teşekkür ederim destek almiyorum. İlk zamanlar böyle olup sonradan sıkılacağimin farkındayım. Evde 2 çocuk ve yiyip yiyip kilo almayan hamurisi canavarı bir kocayla nasıl olacak bilmiyorum

Yok yok gitmicem duşumu aldım biraz el ayak bakımı yaptım oje felan birazdan saçımı kendim bişekil vericem toplamayı düşünüyorum zaten
olsun yaparsa yapsın. yeme sakın canım.
Vallahi yemedim kendi yesin oturup kalkıp kendiside bu arada 95 kilo ama sor ona o benden zayıf

Pembe Lotus sen ne alemdesin canım?
Bonusum benimde aklımdaydin...
Bebisler 3.5 aylik oldu malesef 2haftadir emmiyorlar zaten öyle dolu dolu sütüm olmadi üzüntü stres uykusuzluk...

Meme emip üzerine doymadıklari için mama veriyordum son zamanlarda meme agizlarina verdigimde basliyorlardi ağlamaya hiç bir şekilde tutturamadım en fazla 2dk sonra yine agliyorlar onlar aglar ben ağlarım süt yapıcı vitamin çay, damla ne varsa kullandim yok artmadi pompala zar zor 20cc cikiyordu ikisinden

Sagmaya vaktimde olmuyordu ben beni emsinler istedim cocuk Dr kendinizi strese sokmayın tek olsaydi çabalayın derdim dedi ikiz oldugu için yapacak bir şey yok dedi çok üzüldüm anlatamam ilk kızımı 19 ay emzirdim memeden başka bisey istemediği için sütten kestim sütüm olduğu halde..

Bunlarda goguslerimde agri sancı olmadi bile emmedikleri halde gerçekten yokmuş sütüm

89.7 kiloyu gördüm süt olsun diye yapmadığım şey kalmadı bi kaç gündür dikkat ediyorum yediklerime bakalım ne kadar eksi göreceğim

Sen nasılsın nasıl gidiyor

Canım benim üzüldüm ama böylesi daha iyi senin için. Süt bağı sadece bebekte değil annede de var çok etkileniyoruz.

Böyle daha rahat edersiniz inşallah. Emzirmediğine göre buyur gelsene

U UcanSupurge Ya sözün yoksa eğer :))

Gelirim tabiki günlük yazmaya calisirim U UcanSupurge devam ediyor mu grup bakmadım bayağıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…