Hiç güven vermeysin
Su olmaz kandıramazsın miğdeyi meyve varsa evde küçük bir meyve tabağı yap gülümCanım fena tatlı istedi gidim su içim
Yinede hepsini yemeAaahh ahhh bizim de istedi ama ben şu içemedim gittim kakaolu irmik helvası yaptım. Allah'tan irmik az kalmış azıcık birşey oldu
Afiyet olsun şekerimmmMERHABALAR KIZLAAAAR yarı sütlü neskafe yaptım içen varmı
BEN KAHVEYİ VE YEŞİL ÇAYI SOĞUK İÇEMİYORUM bizim kızlar yapıyor şimdide sordular buzlu kahve yapalım abla diye aman aman kalsın dedim :)Afiyet olsun şekerimmmbende akşam düğüne giderken gitilecekleri hazırladım ütüledim ter içinde kaldım şimdi soğuk yeşilçaylı suyumu içiyorum dinlenip duşa giricem saçımı kendim fönlücem kuaföre gitsem gelene kadar terler bozulur zaten
hadi gel artık özledik yerin belli bakSelam nasilsinizben hala koydeyim. Nasipse dönüş haftaya. Tartimda bozuldu ya da pili bitti. Akibetim belirsiz
hoşgeldin canımDuydum ki bana meydan okuyomuşsun etmegeldim geldim.
Herkese merhabalar1 hafta oluyor diyete başladım milyonuncu kez. Spor salonuna da başladım. Daim olur inş.
İlk bildirimimi yapayım 98.3
olsun yaparsa yapsın. yeme sakın canım.Kızlar dün ben çarşıya merkeze gitmiştim benm adam ben dönene kadar eve gelmiş ben ymemeği yapıp gitmiştim erken geldiğini bildiğim için neyse yemeğini felan yemiş o ondan sonra hazır baklava yufkasından cevizli felan ev baklavası yapmış 2 tepsi akşamdan beri elimi bile sürmedim dün zaten çarşşıd yarım künefe yemiştim şimdi bu tatlıyı bu adam niye yaptı sinirim bozuldu ama bişe demedim bu tatlı 3 4 gün evde durursa benim için tehlikeli masus yapıyor uyuz
evde kuru meyve varsa mesela incir, hurma ondan ye bir tane.Canım fena tatlı istedi gidim su içim
Hoşgeldin
Arzu beni denize götür
10 kg büyük görünmesin gözüne. Rakam büyük olunca hızlıca gidecektir. Azmin ve iraden daim olsun
Güle güle otur arzuuu. Misafir kabul ediyormusun
Hoşgeldin. Kaç yaşındasın . Boyun kaç. Bende sen kilodayım.
Seni bu hale getiren neyse çaresine bak canım. Ölüm gibi çaresiz bir dert mi?
Hergun değişik kahveler değişik yiyecekler. Farklı sporlar yapan o kadın nerde. Hepimizi gaza getiren. Söyle ona bizimde ona ihtiyacımız var. Bencilce kendini düşünmesin. Bak aylar geldi geçti ve hiçbiri geri gelmiyor. O cıvıl cıvıl neşeli kadını bul artık
Şimdi öğünler güzel. Bı destek alıyor musun yoksa kendi programinmi?
Yanlış anlama. Yol uzun bu tür beslenmeden sıkılıp herşeyi birakabilirsin. Öyle olursa öyle hissedersen mutlaka söyle. Biz buranın eski kadrosuyuz
Her zaman yemek yiyebilirsin ama bu yola bu şekilde adapte olmak zor. Hevesini kaybetme güzel gidiyor
Güzel menü
Yok yok gitmicem duşumu aldım biraz el ayak bakımı yaptım oje felanBEN KAHVEYİ VE YEŞİL ÇAYI SOĞUK İÇEMİYORUM bizim kızlar yapıyor şimdide sordular buzlu kahve yapalım abla diye aman aman kalsın dedim :)
evde hazırlanıp gitmek en iyisi bu sıcakta kuaföre hiç gerek yok gerçekten
Vallahi yemedim kendi yesin oturup kalkıpolsun yaparsa yapsın. yeme sakın canım.
Bonusum benimde aklımdaydin...Pembe Lotus sen ne alemdesin canım?
Bonusum benimde aklımdaydin...
Bebisler 3.5 aylik oldu malesef 2haftadir emmiyorlar zaten öyle dolu dolu sütüm olmadi üzüntü stres uykusuzluk...
Meme emip üzerine doymadıklari için mama veriyordum son zamanlarda meme agizlarina verdigimde basliyorlardi ağlamaya hiç bir şekilde tutturamadım en fazla 2dk sonra yine agliyorlar onlar aglar ben ağlarım süt yapıcı vitamin çay, damla ne varsa kullandim yok artmadi pompala zar zor 20cc cikiyordu ikisinden
Sagmaya vaktimde olmuyordu ben beni emsinler istedim cocuk Dr kendinizi strese sokmayın tek olsaydi çabalayın derdim dedi ikiz oldugu için yapacak bir şey yok dedi çok üzüldüm anlatamam ilk kızımı 19 ay emzirdim memeden başka bisey istemediği için sütten kestim sütüm olduğu halde..
Bunlarda goguslerimde agri sancı olmadi bile emmedikleri halde gerçekten yokmuş sütüm
89.7 kiloyu gördüm süt olsun diye yapmadığım şey kalmadı bi kaç gündür dikkat ediyorum yediklerime bakalım ne kadar eksi göreceğim
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Gelirim tabiki günlük yazmaya calisirim U UcanSupurge devam ediyor mu grup bakmadım bayağıdırCanım benim üzüldüm ama böylesi daha iyi senin için. Süt bağı sadece bebekte değil annede de var çok etkileniyoruz.
Böyle daha rahat edersiniz inşallah. Emzirmediğine göre buyur gelsene
U UcanSupurge Ya sözün yoksa eğer :))
yaz geldi düğün sezonu açıldı,
o mekan senin bu mekan benim
o gelin kaprisi, bu damat tavrı derken
temmuz bitsin diye dualar ediyorum be hacı
Ziyanın başı kalabalık bu araGelirim tabiki günlük yazmaya calisirim U UcanSupurge devam ediyor mu grup bakmadım bayağıdır
Hayırdır niye ki iyidir insZiyanın başı kalabalık bu ara
Köye falan gitti kv si rahatsız ameliyatı var yoğun bu araHayırdır niye ki iyidir ins
Allah kolaylık versin canım her işin ayrı zorluğu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?