Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler arkadaşlar bugünkü menü

Sabah 1 simit çay (hastaneye gittik en masumuydu)

Ara 5 6 erik

Öğle dünden semizotu yoğurt

Ara tarçınlı nescafe 1 petibör

Akşam 1 tabak mercimek çorbası 1 dilim ekmek salata

Ara çay 6 7 tane fındık

Su 3 litre

Şu an her şey para demek çalış bebeye kim bakıyor

ahh hiç bahsetme
benimle çekimlere geliyor
büyüğünü köye tatile yolladım 1 haftalığına o benimle, yanımdada bakıcı var
çekim aralarında emzirme molaları veriyorum , biraz oynuyorum derken zaman geçirmeye çalışıyoruz

Slm kızlar
Yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler
Bulamiyorum ben de diyorum kimi unuttum
Ben de kendimi unuttum bir baktım en son çarşamba gitmişim. Aaaa dedim ben neden bu kadar arayı açtım. Bu ara biraz yogundum ondan telefon çok fazla elimde değildi bu a bağlıyorum artık. Neyse günlük yazmaya devam bundan sonra.

Bu arada gundur iyi yiyorum bende
Duydum ki bana meydan okuyomuşsun etme geldim geldim.

Herkese merhabalar1 hafta oluyor diyete başladım milyonuncu kez. Spor salonuna da başladım. Daim olur inş.

İlk bildirimimi yapayım 98.3
Gel cnm gel hoşgeldin eski demirbaşlar toplanıyoruz. Nedense bir biz kilo veremedim bu sefer veririz insallah
yaz geldi düğün sezonu açıldı,
o mekan senin bu mekan benim
o gelin kaprisi, bu damat tavrı derken
temmuz bitsin diye dualar ediyorum be hacı
Temmuz bitince Ağustos başlar sonra Eylül... Ekime kadar gider bence bu düğünler. Allah kolaylık versin cnm

Temmuz bitince Ağustos başlar sonra Eylül... Ekime kadar gider bence bu düğünler. Allah kolaylık versin cnm

agustosun 8ine kadar kendime iş yazdım geri kalanı ekibime pasladım,
o gün gelsin daha da davosa gelmem der cıkarım

sonrası evde bilgisayar başı

Ah keşke ziyanın kendine sözü olsa kilo aldı başını gidiyor beni de aranıza alın
Gelirim tabiki günlük yazmaya calisirim U UcanSupurge devam ediyor mu grup bakmadım bayağıdır
Canım benim yazdığını gördüm üzme kendini nasipleri o kadarmış bonosun dediği gibi ben de biraz yoğunum her yaz kayınvalidem köye geliyor (bize 3 saat) köyde rahatsızlandı safra ameliyatı olacak Çarşamba günü covid oldu tabi negatife dönerse olabilir minik biraz rahatsız ishali var antibiyotik kullanıyoruz bende de kilo almış başını gidiyor ben de katılayım en yakın zamanda aranıza

Herkese günaydın

Dünkü menüm ,

Sabah ,9,30 1 bardak su 1 Neskafe
10, 30 , kahvaltı , 2 parmak kalınlığında ve boyunda ıspanaklı börek
Ara neskafe ,
Öğlen ,1 tabak mercimek yemeği, 1nektari 5 kayısı ,

Akşam yemek yemedim düğüne gittik ama ordada bir şey yemedim yoktu zaten ymk , pasta meyve suyu vardı eşim giiti bakkaldan çerez felan aldı bizim masada eltim büyük oğlu küçük oğlu ben eşim 2 de benim ufaklar , 1de eltiöin 2 bayan aile dostu geldi ben de tanıyorum kahve içmişliğimiz var 1kaçkerw ama eltimin yıllardır aile dostu onlarda vardı yani düğündede bişe yemedim biraz çerez yedim 1 karton bardak alkollu içeçek içtim bazı düğün sahiplerine yakın masalara alkol verdiler tabi tek ben dil masada herkes 1, 2 şer içtiler 12 de eve geldik eşime çocuklara tost yaptım ama ben yemedim girdim duş aldım 3 kayısı ydm yattım bugünde böyleydi

Geçmiş olsun şifalar dilerim

Ah bi de covid mi oldu tekrar geçmiş olsun canım.
Ne zaman istersen gel bi geçsin şu hastalıklar

Evdeki tatlıdan yememişsin iyi alkol de ödem yaparmış kullananlar söylerdi dikkat et

Selamlar hanımlar
Bugün de ekşi 300 Gr devam
Dün sabah 9 da 1 bardak sade Nescafe
13 e doğru sütlü kahve ve 4-5 tane kayısı yedim
Saat 15 de köfte yoğurtlu salata 4 YK kadar makarna yedim. (arkadaşım sağolsun)
Sonra çay kahve ve 1 dlm kek
Saat 19 gibi 1 içli köfte ve 1 YK dolusu kıyma sote
Su hiç içmedim gibi
Bol bol çay

Çok geçmiş olsun kv ye
Bebisede geçmiş olsun rabbim şifa versin seninde Allah yardimcin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…