Şu an her şey para demek çalışorası muhakkak, paranın gözü kör olsun
çekiyor işte
Slm kızlar benide aranıza alırmısınız şartlar nedir
Şu an her şey para demek çalışbebeye kim bakıyor
Allah kolaylık versin canımahh hiç bahsetme
benimle çekimlere geliyor
büyüğünü köye tatile yolladım 1 haftalığına o benimle, yanımdada bakıcı var
çekim aralarında emzirme molaları veriyorum , biraz oynuyorum derken zaman geçirmeye çalışıyoruz
Allah kolaylık versin canım
Ben de kendimi unuttum bir baktım en son çarşamba gitmişim. Aaaa dedim ben neden bu kadar arayı açtım. Bu ara biraz yogundum ondan telefon çok fazla elimde değildi bu a bağlıyorum artık. Neyse günlük yazmaya devam bundan sonra.
Gel cnm gel hoşgeldin eski demirbaşlar toplanıyoruz. Nedense bir biz kilo veremedimDuydum ki bana meydan okuyomuşsun etmegeldim geldim.
Herkese merhabalar1 hafta oluyor diyete başladım milyonuncu kez. Spor salonuna da başladım. Daim olur inş.
İlk bildirimimi yapayım 98.3
Temmuz bitince Ağustos başlar sonra Eylül... Ekime kadar gider bence bu düğünler. Allah kolaylık versin cnmyaz geldi düğün sezonu açıldı,
o mekan senin bu mekan benim
o gelin kaprisi, bu damat tavrı derken
temmuz bitsin diye dualar ediyorum be hacı
Temmuz bitince Ağustos başlar sonra Eylül... Ekime kadar gider bence bu düğünler. Allah kolaylık versin cnm
Ah keşke ziyanın kendine sözü olsa kilo aldı başını gidiyor beni de aranıza alınCanım benim üzüldüm ama böylesi daha iyi senin için. Süt bağı sadece bebekte değil annede de var çok etkileniyoruz.
Böyle daha rahat edersiniz inşallah. Emzirmediğine göre buyur gelsene
U UcanSupurge Ya sözün yoksa eğer :))
Canım benim yazdığını gördüm üzme kendini nasipleri o kadarmış bonosun dediği gibi ben de biraz yoğunum her yaz kayınvalidem köye geliyor (bize 3 saat) köyde rahatsızlandı safra ameliyatı olacak Çarşamba günü covid oldu tabi negatife dönerse olabilir minik biraz rahatsız ishali var antibiyotik kullanıyoruz bende de kilo almış başını gidiyor ben de katılayım en yakın zamanda aranızaGelirim tabiki günlük yazmaya calisirim U UcanSupurge devam ediyor mu grup bakmadım bayağıdır
Geçmiş olsun şifalar dilerimAh keşke ziyanın kendine sözü olsa kilo aldı başını gidiyor beni de aranıza alın
Canım benim yazdığını gördüm üzme kendini nasipleri o kadarmış bonosun dediği gibi ben de biraz yoğunum her yaz kayınvalidem köye geliyor (bize 3 saat) köyde rahatsızlandı safra ameliyatı olacak Çarşamba günü covid oldu tabi negatife dönerse olabilir minik biraz rahatsız ishali var antibiyotik kullanıyoruz bende de kilo almış başını gidiyor ben de katılayım en yakın zamanda aranıza
Ah keşke ziyanın kendine sözü olsa kilo aldı başını gidiyor beni de aranıza alın
Canım benim yazdığını gördüm üzme kendini nasipleri o kadarmış bonosun dediği gibi ben de biraz yoğunum her yaz kayınvalidem köye geliyor (bize 3 saat) köyde rahatsızlandı safra ameliyatı olacak Çarşamba günü covid oldu tabi negatife dönerse olabilir minik biraz rahatsız ishali var antibiyotik kullanıyoruz bende de kilo almış başını gidiyor ben de katılayım en yakın zamanda aranıza
Herkese günaydın
Dünkü menüm ,
Sabah ,9,30 1 bardak su 1 Neskafe
10, 30 , kahvaltı , 2 parmak kalınlığında ve boyunda ıspanaklı börek
Ara neskafe ,
Öğlen ,1 tabak mercimek yemeği, 1nektari 5 kayısı ,
Akşam yemek yemedim düğüne gittik ama ordada bir şey yemedim yoktu zaten ymk , pasta meyve suyu vardıeşim giiti bakkaldan çerez felan aldı bizim masada eltim büyük oğlu küçük oğlu ben eşim 2 de benim ufaklar , 1de eltiöin 2 bayan aile dostu geldi ben de tanıyorum kahve içmişliğimiz var 1kaçkerw ama eltimin yıllardır aile dostu onlarda vardı yani düğündede bişe yemedim biraz çerez yedim 1 karton bardak alkollu içeçek içtim bazı düğün sahiplerine yakın masalara alkol verdiler tabi tek ben dil masada herkes 1, 2 şer içtiler 12 de eve geldik eşime çocuklara tost yaptım ama ben yemedim girdim duş aldım 3 kayısı ydm yattım bugünde böyleydi
Yok yok yemedim canımEvdeki tatlıdan yememişsin iyialkol de ödem yaparmış kullananlar söylerdi dikkat et
Çok geçmiş olsun kv yeAh keşke ziyanın kendine sözü olsa kilo aldı başını gidiyor beni de aranıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?