Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydııııınnn
Sabah sabah 2 tatlı kaşığı kadar irmik helvası yedim. Dün akşam yapıp geç oldu diye yememiştim, gece rüyalarıma girdi
E eboe Salonda plates dersi falan var mı?

H Himal_ mavipatikler isim değişmiş

salonun programı böyle bonusum. Haftada 1 de reformer pilatesim olacak. Artık hangilerine gidebilirsem gidicem
hoşgeldin canım
Hoşbuldum ablacım
Hoşbuldum hasibeee biz de veririz inşallah

Reformer zor ama etkili gazan mübarek olsun

Bugün saat 10 da pazar kahvaltısı yaptım. Normalde 12-13 gibi yemem gerekiyordu ama aile sofrasına oturdum. Eğer kendimi tutabilirsem Karatay gibi yaparım. Tutamazsam akşam 6 da bitiririm

10 güzel bi saat ki canım takılma saate arada bi meyveli öğün yap gerisi 5-6 inşallah.
Baktın bi daha açlık oldu bi kez daha ara yap 8,30 gibi.

Ara öğün yapmak boşa insülin salgılatıyor ama bazende bizi çok yemekten kurtarıyor

Slm kızlar bende günü kapattım.

Sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim tam yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık çay 4 zeytin 1 ısırık börek

Ara nescafe 4 erik

Öğle dünden mercimek çorbası ayran

Ara 1 armut en miniğinden

Akşam bamya çorbası 1 dilim ekmek

Birazdan çay içerim
4 litre su (su çok içiyorum)

Sabah yaptığım alintilara bakamamisim
Muhteşem adımlar canım. Hadi bakalım
Aynen emzirrken birçok şeye dikkat etmek gerekir evt bende sıcak içemediğimi fark ettim soğuk güzel tüketiyorum
Dukan birasi güzel oluyor bu anlamda seviyorum ben
Eski tombiklerden kim kaldı?

@huzurunmeraklisi nerdesin sen?
Bugün benimde aklımda vardı iyiki etiketledin. Bazen buradan insanları merak edip aramak istiyorum
Sabah tost yedim. 2 tane köfte kendi yağında pisti
13 gibi türk kahvesi orta şeker. Yarım paket ortası delik susamlı bisküvi
Saat 4 gibi sulu köfte 1.5 kase ve salata
5.30 da çay bisküvi 4 tane
Az önce sade Nescafe içtim.
Acayip gerginim ağlıyorum herşeye. Eşim hamilemisin diyor
Sebebini biliyorum az buçuk da isyankar olma korkusu işte.
Tatil istiyorum. İş yerinde herkes sırayla covid oluyor. Hiç gecirmemisim gibi covid olmaktan korkuyorum

Korkma kuzum vesvese yapma kendine huzur ve şükür sebeplerimiz var.
Her şeye rağmen mutlu olduğumuz şeyler var vesvese bu mutluluğu emiyor izin verme

10 ,30, Kahvaltı ,3 dlm beyaz ekmk , tereyağı da 2 yumurta, az pey 4 yeşil zey, dom, sal,

Aralarda 1 , Neskafe,
5 kayısı,
1 , nektari

Öğlen, 4 yk, etli pilav ,
1 bardak şekersiz erik komposto

Akşam ,2 yk etli pilav,
4, kayısı 1 nektari,
Su 2 ,5 lt
3 dlm evdeki düşmanın yaptığı tatlıdan yedim bugünüm berbat ama yine de yazıcan utanayım da yemeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…