Hoşbuldum ablacımhoşgeldin canım
Hoşbuldum hasibeeeSlm kızlar
Yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler
Ben de kendimi unuttum bir baktım en son çarşamba gitmişim. Aaaa dedim ben neden bu kadar arayı açtım. Bu ara biraz yogundum ondan telefon çok fazla elimde değildi bu a bağlıyorum artık. Neyse günlük yazmaya devam bundan sonra.
Bu arada gundur iyi yiyorum bende
Gel cnm gel hoşgeldin eski demirbaşlar toplanıyoruz. Nedense bir biz kilo veremedimbu sefer veririz insallah
Temmuz bitince Ağustos başlar sonra Eylül... Ekime kadar gider bence bu düğünler. Allah kolaylık versin cnm
Günaydııııınnn
Sabah sabah 2 tatlı kaşığı kadar irmik helvası yedim. Dün akşam yapıp geç oldu diye yememiştim, gece rüyalarıma girdi
Eki Görüntüle 3101801 salonun programı böyle bonusum. Haftada 1 de reformer pilatesim olacak. Artık hangilerine gidebilirsem gidicem
Hoşbuldum ablacım
Hoşbuldum hasibeeebiz de veririz inşallah
Bugün saat 10 da pazar kahvaltısı yaptım. Normalde 12-13 gibi yemem gerekiyordu ama aile sofrasına oturdum. Eğer kendimi tutabilirsem Karatay gibi yaparım. Tutamazsam akşam 6 da bitiririm
Muhteşem adımlar canım. Hadi bakalımTelim bozuktu uğrayamadım.
Yürüyüşlere devam ediyorum arada 1-2 kere ekmek kaçırdım bu hafta ama akşamları değil sabahlarıydı. Arada artı oldum indim.
Kilo bildirimi
Geçen pazar 109.4
Pazartesi 108,4
Bu sabah 107,8
Fark -1,6
Dukan birasi güzel oluyor bu anlamda seviyorum benAynen emzirrken birçok şeye dikkat etmek gerekir evt bende sıcak içemediğimi fark ettim soğuk güzel tüketiyorum
Bugün benimde aklımda vardı iyiki etiketledin. Bazen buradan insanları merak edip aramak istiyorum
Sabah tost yedim. 2 tane köfte kendi yağında pisti10 güzel bi saat ki canım takılma saate arada bi meyveli öğün yap gerisi 5-6 inşallah.
Baktın bi daha açlık oldu bi kez daha ara yap 8,30 gibi.
Ara öğün yapmak boşa insülin salgılatıyor ama bazende bizi çok yemekten kurtarıyor
Korkma kuzum vesvese yapma kendine huzur ve şükür sebeplerimiz var.Sabah yaptığım alintilara bakamamisim
Muhteşem adımlar canım. Hadi bakalım
Dukan birasi güzel oluyor bu anlamda seviyorum ben
Bugün benimde aklımda vardı iyiki etiketledin. Bazen buradan insanları merak edip aramak istiyorum
Sabah tost yedim. 2 tane köfte kendi yağında pisti
13 gibi türk kahvesi orta şeker. Yarım paket ortası delik susamlı bisküvi
Saat 4 gibi sulu köfte 1.5 kase ve salata
5.30 da çay bisküvi 4 tane
Az önce sade Nescafe içtim.
Acayip gerginim ağlıyorum herşeye. Eşim hamilemisin diyor
Sebebini biliyorum az buçuk da isyankar olma korkusu işte.
Tatil istiyorum. İş yerinde herkes sırayla covid oluyor. Hiç gecirmemisim gibi covid olmaktan korkuyorum
selam kızlar nasılsınız? aşırı şişlik var. gerdi beni iyice.
Regl öncesiymişim takvime baktim. Yesil cay içiyorum. Saol canimSenin bol çayın vardır yap güzel bi bitki çayı iyi gelir inşallah
Günaydın canım
Herkese günaydınnnnGünayyydınnn ❤
Huzurlu haftalar
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
mesirmacunu
Cookiie
H Himal_
Arzuluu
LenaG
Mthn83
nisan34
Bulamiyorum
Pembe Lotus
Sem2024
Herkese günaydınGünayyydınnn ❤
Huzurlu haftalar
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
mesirmacunu
Cookiie
H Himal_
Arzuluu
LenaG
Mthn83
nisan34
Bulamiyorum
Pembe Lotus
Sem2024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?