Hayırlı olsun canim Allah mesut etsin. İnşallah bundan sonraki donemde daha istikrarli surdurebilirsinGünaydın kızlar ben geldim kızkardeşimin düğünü vardı İstanbul a gidip döndük. Ailemle Bir aradaydık hep. Çok keyifli vakit geçirdik. Baya yiyip içtik de. Bu sabah tartıldım ama hiç şaşırmadım
Kilom 92..85
Sanırım dahiliye bakar ama hem havalar hem su kan ilaçları bı yol alsın bakalım. Kendimi oyuncak etmek istemiyorum.Detayli doktor kontrolu yaptirdinmi acaba hangi bölüm bakar kalple alakali mi baska bir sey mi
Geçmiş olsun canım. Kulak zarını delmiş olabilirsin. Ne kadar erken dr gitsen o kadar iyiGünaydın kızlar
Geçen hafta kilom 88kg
Bu hafta 86.9
Giden 1.100gr
Bebislere kardeşim bakmaya gelecek kulak burun boğaz Dr gidecegim kulagimin ağrısının yanı sıra duymuyorumda
Tsk ederim gittim geldim mantar olmuş dedi dr damla ve hap yazdı carsamba gel temizleyelim dediGeçmiş olsun canım. Kulak zarını delmiş olabilirsin. Ne kadar erken dr gitsen o kadar iyi
Çok geçmiş olsunTsk ederim gittim geldim mantar olmuş dedi dr damla ve hap yazdı carsamba gel temizleyelim dedi
bana en güzel sonucu 2 öğün aralıklı oruç veriyor. şahane bir yöntem. Allahın izniyle Eylülde başlayacağım. havalar az serinlesin.Merhabalar
Sabah tartıldım halen 120 kiloyum halbuki perşembe günü 119 a düşmüştüm. Neyse dün akşam pasta kızartma falan derken böyle oldu. Dün bir de aşı oldum valla kafam biraz sersem kolum ağrıyor. Biraz önce biraz tost yedim o kadar akşama ne yesem bilemiyorum.
Benimki de bir nevi öyle oldu tek yapamadım. Misafirim gittikten sonra asılacağım ben debana en güzel sonucu 2 öğün aralıklı oruç veriyor. şahane bir yöntem. Allahın izniyle Eylülde başlayacağım. havalar az serinlesin.
tek öğün beslenme, özellikle kadınların hormon yapısına uygun değilmiş. hormon yapısını alt üst ediyormuş. zaten çok zorluyor. gerek yok. iki öğün çok ideal.Benimki de bir nevi öyle oldu tek yapamadım. Misafirim gittikten sonra asılacağım ben de
70 kiloyu nasıl aldın? hormonal sorun, bebek tedavisi vs mi?Eşim 108 kilo evlendiğimizde 90 kiloydu ben 49ama ben şimdi 120 oldum
sıcaklar engelliyor kuzum. ben de yapamıyorum. dana gibiyimGünaydın yerimde saymaya devam aynı rakamlar tekrar ve tekrar
Geçen hafta 84.2
Bugün 83.3
Giden 900 Gr
Umarım haftaya 82 olurayin 20 de tatil düşünüyoruz ve ben duba gibi olucam
Herhangi bir sorun yoktu hormonal veya bebek tedavisi falan olmadim.küçüklükten beri kilo almaya çok müsaitim 49 tutmak için bir gün yemek yer birgün yemezdim. Deli gibi de spor yapardım. Sonra boyun bel fıtığı önce sporu bıraktım. Sonra eşimle geç yiyorduk valla nasıl oldu anlamadım. Sonra ipin ucu kaçtı.70 kiloyu nasıl aldın? hormonal sorun, bebek tedavisi vs mi?
iki öğünle yaparız. iki öğünde de biraz protein, sebze, salata, çiğ kuruyemiş ve glisemik indeksi düşük meyve bize çok iyi gelecek. tabi biraz da spor.Herhangi bir sorun yoktu hormonal veya bebek tedavisi falan olmadim.küçüklükten beri kilo almaya çok müsaitim 49 tutmak için bir gün yemek yer birgün yemezdim. Deli gibi de spor yapardım. Sonra boyun bel fıtığı önce sporu bıraktım. Sonra eşimle geç yiyorduk valla nasıl oldu anlamadım. Sonra ipin ucu kaçtı.
Ay yapalım ya valla kilodan herhalde herkes normal oturuyor benim başımdan terler akıyor. Ben sonbahar insanıyım zaten bu sene bu kilo işini halletmek istiyorum.iki öğünle yaparız. iki öğünde de biraz protein, sebze, salata, çiğ kuruyemiş ve glisemik indeksi düşük meyve bize çok iyi gelecek. tabi biraz da spor.
ben şu an çok yoğunum ve yoruluyorum. sıcaklar da çok etkiliyor. ama Eylülün ikinci haftasından itibaren en azından havalar az daha normale dönünce tam olarak düzene girerim. en azından hava iyi olur.
sonbahar, kış biraz da ilkbahar....Ay yapalım ya valla kilodan herhalde herkes normal oturuyor benim başımdan terler akıyor. Ben sonbahar insanıyım zaten bu sene bu kilo işini halletmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?