Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı olsun canim Allah mesut etsin. İnşallah bundan sonraki donemde daha istikrarli surdurebilirsin

Dünkü menüyü yazayım
Kah 1.5 haş yumurta
Kavrulmuş biber
4 vişne reçeli
Sal dom

Öğlen yarım kase çorba
1 dom sal
Akşam 1 tabak pilav biber turşu 1 bardak şalgam
Saat 10 gibi peynir almıştık TadınA baktm 1.2 d köy peyniri

Selam kızlar
Mutlu hafta sonları
Bugün unuttum sabah tartılamadım yarın tartılıp bildirim yaparım

Bu arada eşim kadını aradı dedikodu yapan kadını siz dd böyle birşey söylediniz mi felan die benden de öüzr diledi sonuç olarak yine kandırdı beni
Bugün buranın pazarı pazara çıktım 2 gündür dolabı doldurdum misafir gwlecek İstanbul dan 2 çeşit zeytinyağlı yapıp dolaba atıcam yanınada günlük çeşit yemek yaparım , pazarla evin arasında büyük çatbajçesi var park var içinde pazardan çıktım oturıyprum serin bırsı ortalık yanoyo kavruluyor böyle bir yer salaş bir çay bahçesi çınarlar altı diyorlar buraya eski büyük çınar ağaçları var seviyorum ama ben burayı

Eklentiler

• 20220806_141938.webp
    114,9 KB · Görüntüleme: 27
Merhabalar
Sabah tartıldım halen 120 kiloyum halbuki perşembe günü 119 a düşmüştüm. Neyse dün akşam pasta kızartma falan derken böyle oldu. Dün bir de aşı oldum valla kafam biraz sersem kolum ağrıyor. Biraz önce biraz tost yedim o kadar akşama ne yesem bilemiyorum.

bana en güzel sonucu 2 öğün aralıklı oruç veriyor. şahane bir yöntem. Allahın izniyle Eylülde başlayacağım. havalar az serinlesin.

bana en güzel sonucu 2 öğün aralıklı oruç veriyor. şahane bir yöntem. Allahın izniyle Eylülde başlayacağım. havalar az serinlesin.
Benimki de bir nevi öyle oldu tek yapamadım. Misafirim gittikten sonra asılacağım ben de

Benimki de bir nevi öyle oldu tek yapamadım. Misafirim gittikten sonra asılacağım ben de
tek öğün beslenme, özellikle kadınların hormon yapısına uygun değilmiş. hormon yapısını alt üst ediyormuş. zaten çok zorluyor. gerek yok. iki öğün çok ideal.

70 kiloyu nasıl aldın? hormonal sorun, bebek tedavisi vs mi?
Herhangi bir sorun yoktu hormonal veya bebek tedavisi falan olmadim.küçüklükten beri kilo almaya çok müsaitim 49 tutmak için bir gün yemek yer birgün yemezdim. Deli gibi de spor yapardım. Sonra boyun bel fıtığı önce sporu bıraktım. Sonra eşimle geç yiyorduk valla nasıl oldu anlamadım. Sonra ipin ucu kaçtı.

iki öğünle yaparız. iki öğünde de biraz protein, sebze, salata, çiğ kuruyemiş ve glisemik indeksi düşük meyve bize çok iyi gelecek. tabi biraz da spor.
ben şu an çok yoğunum ve yoruluyorum. sıcaklar da çok etkiliyor. ama Eylülün ikinci haftasından itibaren en azından havalar az daha normale dönünce tam olarak düzene girerim. en azından hava iyi olur.

Ay yapalım ya valla kilodan herhalde herkes normal oturuyor benim başımdan terler akıyor. Ben sonbahar insanıyım zaten bu sene bu kilo işini halletmek istiyorum.

Mrb kızlar ben geldim kaç gündür yoktum. Çocuklar iyilesemedi .ufaklık 2 3 gün hep 40derece ateşlendi. Abiside tam 1 yaşında ateşli havale geçirmişti oyüzden resmen paranoya oldum. Tabi benim diyette yalan oldu. Yarın itibariyle tekrar başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…