Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 97.3
Karbonsuz beslenmeye devam ama bulguru bırakmadım
LenaG bi tencere aşureyi götürmüşsün insan birazda arkadaşlarına ayırır
Tam bugday ekmeğidemi yok. Yulaf lapası filan. Sen sanki 80 lerde filandin birkac yıl once dimi karıstırıyomuyum. Ben eski mavi patikler listeden gözüme birilerini kestirir yaris yapardim seninlede kendi capimda yaristigimi hatirliyorum. Sporda kilo vermede birinci olcam diye ne azmederdim. O gunleri istiyorim 99 lardan 76 lara inmistim yillarca 77 78 olarak korudum gebrlikle saldim gitti. Suan kilomu bilmiyorum 86 idim ama almisimdir bi ısık ariyorum.resmen bulsam pesine takilip gidicemde yok motivasyon kaynagim yok.Pirinç pilavı, makarna, ekmek tatlı vs. tüketmiyorum. Şeker ihtiyacımı meyvelerle gidermeye çalışıyorum. Ama varyaaa hayatın tadı tuzu yok beyemediğim için kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Hedefim yeniyıla kadar 90 altına düşmek. bedenimi taşıyamıyorum hele bu sıcaklarda yürürken kan ter içinde kalıyorum
Topikte yeni yıla 1-2 ay kala falan bi yarışa giriyoruz ama çoğu zaman hedefi tutturamıyoruz. Bu sefer erken başladım inş başarılı olurum
ben de aynı durumdayım nisancım. anlıyorum seni. başaracaksın tabi. devam etPirinç pilavı, makarna, ekmek tatlı vs. tüketmiyorum. Şeker ihtiyacımı meyvelerle gidermeye çalışıyorum. Ama varyaaa hayatın tadı tuzu yok beyemediğim için kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Hedefim yeniyıla kadar 90 altına düşmek. bedenimi taşıyamıyorum hele bu sıcaklarda yürürken kan ter içinde kalıyorum
Topikte yeni yıla 1-2 ay kala falan bi yarışa giriyoruz ama çoğu zaman hedefi tutturamıyoruz. Bu sefer erken başladım inş başarılı olurum
ben de şu an öyleyim. sıcaklardan sanırım canım.Ben artık diyete girip çıkmamak istiyorummm. Tartiaya korkuyorum durumum vahim kiyafetlerim 77 78 kiloya gore ben 88 olmusumdur yillardir verdigim emek cop oldu cok dirayetsizim. Motive olamiyorum.
Nasıl motive olcaz bi ucundan baslasak. Hep erteliyorum sonu yok ertelemeninben de şu an öyleyim. sıcaklardan sanırım canım.
Aaaa ismini hatirladim benTam bugday ekmeğidemi yok. Yulaf lapası filan. Sen sanki 80 lerde filandin birkac yıl once dimi karıstırıyomuyum. Ben eski mavi patikler listeden gözüme birilerini kestirir yaris yapardim seninlede kendi capimda yaristigimi hatirliyorum. Sporda kilo vermede birinci olcam diye ne azmederdim. O gunleri istiyorim 99 lardan 76 lara inmistim yillarca 77 78 olarak korudum gebrlikle saldim gitti. Suan kilomu bilmiyorum 86 idim ama almisimdir bi ısık ariyorum.resmen bulsam pesine takilip gidicemde yok motivasyon kaynagim yok.
Hatirliyorum sizi cani gönülden tebrik ederimHerkese merhabalar...
Bu topik benim ilk göz ağrım. Diyete ilk başladığımda 96 kg idim, burayı ilk keşfettigimde kaç kg idim hatırlayamadım da 90+ imisimdir.
Bir süre burada yazdım, yeterince aktif olmadığını görünce 4.takima geçtim.
Yaşım 55. 10 ay gibi bir zamanda, nörolojik bir takım rahatsızlıklarıma rağmen 64-65 kg ' a düştüm.
Olabildigince yürüyüş ve Leslie yaptım. İdeal kiloma gelince de pilatese başladım.
Sağlıklı beslendim ve bolca hareket ettim. Mart ayından beri de 56-57 kg arasında gidip geliyorum. Genel sağlık için hergun 30 dk kardiyo egzersizi, haftanin üç günü reformer pilates, pilates yapmadığım gunler yoga yapıyorum. Sağlıklı beslenmek ve spor artık yaşam tarzım haline geldi...
Eminim isteyen herkes bunu başarabilir. Lütfen pes etmeyin.
Sagliksiz diyet yapma. Lutfen kendini ac birakarak diyet yapma bunun sonu yine patlama oluyor. Dolu dolu menülerle kg vermen lazim. Bu saate kadar sadece kahveyle durman başarı değil uzgunum....Kızlaaaarrrr merhabaaaa
Bugün yeni ve son diyetimin ilk günü bu saate kadar bol sütlü kahve içtim sadece alışkanlıktan gelen bir çiğneme isteği var tabi ama alışacağım.
Yürürken çok acı çekiyorum 1.60 boya 120 kilo aşırı aşırı fazla o yüzden sağlıklı yürümek aşkına ciddi asılıyorum bu diyete.
Darısı isteyen herkese...Hatirliyorum sizi cani gönülden tebrik ederim
Korumayi öğrenemedim ben henüz inşallah öğrenirimDarısı isteyen herkese...
Kilo verme sürecindekinden farklı sayılmaz. Sağlıklı beslenmeye ve spora devam ediyorum. Süreklilik gösterebilecek şekilde beslendigim ve spor yaptığım için sıkıntı yaşamadım. Sosyal ortamlarda, başka alternatif yoksa biraz daha esnek olabiliyorum. Farkı bu...Korumayi öğrenemedim ben henüz inşallah öğrenirim
İşte ben o dozu ayarlayamiyorum çoğu zamanKilo verme sürecindekinden farklı sayılmaz. Sağlıklı beslenmeye ve spora devam ediyorum. Süreklilik gösterebilecek şekilde beslendigim ve spor yaptığım için sıkıntı yaşamadım. Sosyal ortamlarda, başka alternatif yoksa biraz daha esnek olabiliyorum. Farkı bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?