Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu hafta sonları arkadaşlar

Geçen hafta 98.1
Bu hafta 97.3

Karbonsuz beslenmeye devam ama bulguru bırakmadım

LenaG bi tencere aşureyi götürmüşsün insan birazda arkadaşlarına ayırır
Sorma valla 3 kişi lüplettik p.tesiden itibaren misafirim gidiyor ondan sonra tatlı matlı yok verdiğim her 5 kiloda bir kere yerim

Merhaba kızlar
Düzenli gelemiyorum menü paylaşamıyorum
Bebisler 4.ay aşısı oldular huzursuzluk iki katina çıktı mamalarıni kucakta gezerek iciyorlar
Geçen hafta 86.9
Bugün 86.2

3ay sonra eltimin kızının nişanı var zayiflamam lazım 7li rakamları biran önce gecmem lazım ☹

Pirinç pilavı, makarna, ekmek tatlı vs. tüketmiyorum. Şeker ihtiyacımı meyvelerle gidermeye çalışıyorum. Ama varyaaa hayatın tadı tuzu yok be yemediğim için kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Hedefim yeniyıla kadar 90 altına düşmek. bedenimi taşıyamıyorum hele bu sıcaklarda yürürken kan ter içinde kalıyorum
Topikte yeni yıla 1-2 ay kala falan bi yarışa giriyoruz ama çoğu zaman hedefi tutturamıyoruz. Bu sefer erken başladım inş başarılı olurum

Tam bugday ekmeğidemi yok. Yulaf lapası filan. Sen sanki 80 lerde filandin birkac yıl once dimi karıstırıyomuyum. Ben eski mavi patikler listeden gözüme birilerini kestirir yaris yapardim seninlede kendi capimda yaristigimi hatirliyorum. Sporda kilo vermede birinci olcam diye ne azmederdim. O gunleri istiyorim 99 lardan 76 lara inmistim yillarca 77 78 olarak korudum gebrlikle saldim gitti. Suan kilomu bilmiyorum 86 idim ama almisimdir bi ısık ariyorum.resmen bulsam pesine takilip gidicemde yok motivasyon kaynagim yok.

ben de aynı durumdayım nisancım. anlıyorum seni. başaracaksın tabi. devam et

Selamlar hanımlar
Bende bu ara çok yoğunum
Tatil planları İzmir'e döndü ama hala kalacak yer bulamadık. Gaziemir de bı apart bakalım dedik.
İzmir de kalan arkadaşlar!!!
Denize yakın uygun fiyata çocuklarla kalınabilecek yer tavsiyesi olan

Herkese merhabalar...
Bu topik benim ilk göz ağrım. Diyete ilk başladığımda 96 kg idim, burayı ilk keşfettigimde kaç kg idim hatırlayamadım da 90+ imisimdir.
Bir süre burada yazdım, yeterince aktif olmadığını görünce 4.takima geçtim.
Yaşım 55. 10 ay gibi bir zamanda, nörolojik bir takım rahatsızlıklarıma rağmen 64-65 kg ' a düştüm.
Olabildigince yürüyüş ve Leslie yaptım. İdeal kiloma gelince de pilatese başladım.
Sağlıklı beslendim ve bolca hareket ettim. Mart ayından beri de 56-57 kg arasında gidip geliyorum. Genel sağlık için hergun 30 dk kardiyo egzersizi, haftanin üç günü reformer pilates, pilates yapmadığım gunler yoga yapıyorum. Sağlıklı beslenmek ve spor artık yaşam tarzım haline geldi...

Eminim isteyen herkes bunu başarabilir. Lütfen pes etmeyin.

Son düzenleme:
Aaaa ismini hatirladim ben

Hatirliyorum sizi cani gönülden tebrik ederim

Selam bugun itibariyle sahalara döndüm hedefim kendimi biktirmadan ideal kgma geri dönmek. Bunu rakamla belirlemicem. 69da olabilir, 67 ya da 65te.
Koruma donemini beceremedim. Bu sefer şekersiz vs yapmadan spora agirlik vererek sürekli hayatıma dahil ederek inşallah.
Uzun zamandir sadece hafif yürüyüş yapabildigimden yine leslie ile başlayacağım muhtemelen 15 dklik olanla başlarim.

15 Ağustos başlangıç 77.8

Kızlaaaarrrr merhabaaaa
Bugün yeni ve son diyetimin ilk günü bu saate kadar bol sütlü kahve içtim sadece alışkanlıktan gelen bir çiğneme isteği var tabi ama alışacağım.
Yürürken çok acı çekiyorum 1.60 boya 120 kilo aşırı aşırı fazla o yüzden sağlıklı yürümek aşkına ciddi asılıyorum bu diyete.

Sagliksiz diyet yapma. Lutfen kendini ac birakarak diyet yapma bunun sonu yine patlama oluyor. Dolu dolu menülerle kg vermen lazim. Bu saate kadar sadece kahveyle durman başarı değil uzgunum....

Korumayi öğrenemedim ben henüz inşallah öğrenirim
Kilo verme sürecindekinden farklı sayılmaz. Sağlıklı beslenmeye ve spora devam ediyorum. Süreklilik gösterebilecek şekilde beslendigim ve spor yaptığım için sıkıntı yaşamadım. Sosyal ortamlarda, başka alternatif yoksa biraz daha esnek olabiliyorum. Farkı bu...

İşte ben o dozu ayarlayamiyorum çoğu zaman

İyi akşamlar

Sabah birşey yemedim
Öğle gibi bol sütlü kahve içtim öğleden sonra çeyrek ekmek ve 5 zeytin, çay
Akşam maş fasulyesi salatası (çok iyi doyuruyor her akşam yiyebilirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…