Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

protein yiyorum tabi ama bol bol karbonhidrat tüketiyorum. ondan böyle oldum. bir de gece yemelerim var.
dur bu hafta birşeyler yapayım. en azından iki öğünü zorlayayım.
Tamam canım
Karbonhidrat yine ye ama daha az yemende kendine yardım et canım , yanında yağsız protein de ye, yağlı protein doyurmuyor misal kanat ızgara bi de beyaz ekmekleyse , yarım kilo yerim ama tavuk göğüs en fazla 200 gr, onu da zorla
Mesela haşlanmış yumurta da 3ten fazlayı zor yersin canım artık tıkamaya başlar ama yağda omlet olursa daha çok yeniyor

saol canım ya valla ''mükemmeli bekleme'' sözü azcık kıpırdattı beni Eylülün ortasında ancak havalar 30 civarı olur. o zamana da 1,5 ay var. duba gibiyim o zamana kadar 4-5 kilo versem bile kârdır.

saol canım ya valla ''mükemmeli bekleme'' sözü azcık kıpırdattı beni Eylülün ortasında ancak havalar 30 civarı olur. o zamana da 1,5 ay var. duba gibiyim o zamana kadar 4-5 kilo versem bile kârdır.
aynen tatlım benim
Ne yapsan kârdır az çok dememeliyiz
Birikince dediğin gibi bir bakmışız bir ayda 4 kilo vermişiz

İyi aksamlar kızlar menüm

Sabah 1 yumurtayla menemen 5 kaşık 1 dilim ekmek çay 3c4 dal maydanoz

Ara Türk kahvesi 2 ceviz

Öğle yeşil mercimek yemeği 1 salatalık turşusu

Ara yok

Akşam 2 dilim tavuk biftek teflon da pişti
Çoban salata şekersiz gazoz
Nescafe içtim

4litreden fazla su

İyi geceler
Sabah birşey yok
Öğle yine el boyutunda ekmeğe kaşarlı tost, çay
Akşam kahvaltı yapmak istedik menemen yedik ekmek banayım falan derken biraz kaçtı, 1 dilim karpuz 3 tane de incecik gofretler var ya ondan

Ancak perşembe günü tam diyet moduna gireceğim kısmetse

Günaydın kızlar yavaş yavaş sağlıklı beslenme modunda giriyorum. En azından önüme gelen her şeyi yemiyorum. Bir de ekmeği azalttım inş tam keserim. Geçen hafta içi 92.80 bugün 90.70 çok şükür 2 kg fark var. Ya da yok ödemi vs gitti 88 89 a kadar rahat gelirim. Ama benim için sonrası önemli 85 i görmeliyim ki direnci kırmış olayım

Merhabalar

Sabah kahvaltı etmedim.
Öğle tam b.unuyla lor peynirli 3 minik poğaça, çay
Akşam 2 kabak dolması, yoğurt birazcık ekmek

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bende gelemiyorum sık Çarşamba akşamı İstanbul a geldik burda 2, günlük işimiz vardı hallettik çok şükür bende moral motivasyon 0 , neden derseniz eşimle yeğeni ve ben tartıştık ,kaynım 7 ay oldu vafat etti eltim otelin bahçesinde el dost çağırıp doğum günü partisi yapmış düğünlerde atılan konfetler fişekler felen bayağı bir kutlama eşimde duydu çok sinirlendi sabaha kadar uyumadı bunlar doğum günü değil abimin ölümünü kutlamışlar dd bana yemin verdi beni muhatap etme eltini ara söyle çok kızdığımı ona yakışmadığını bende ertesi günü söledm eltimde oğluna ses kaydını dinletmiş oğlu geldi bize eşimle az kala kapışıyorlardı ben araya girdim şimdi ipler tam koptu ogünden beri tansiyonum da oynuyo 15. 16 ya çıkıyo iniyo kendimi yorgun halsiz hissediyorum birde regli yim ne zaman döneriz bilemiyorum ama bugünde akşama doğru olabilir bende böle işte

Kg bildirim,. 83 , 30

Ben artık diyete girip çıkmamak istiyorummm. Tartiaya korkuyorum durumum vahim kiyafetlerim 77 78 kiloya gore ben 88 olmusumdur yillardir verdigim emek cop oldu cok dirayetsizim. Motive olamiyorum.

Mutlu hafta sonları arkadaşlar

Geçen hafta 98.1
Bu hafta 97.3

Karbonsuz beslenmeye devam ama bulguru bırakmadım

LenaG bi tencere aşureyi götürmüşsün insan birazda arkadaşlarına ayırır
Bulgur dısında hiçmi karbon tüketmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…