- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.420
- 598
Tamam canımprotein yiyorum tabi ama bol bol karbonhidrat tüketiyorum. ondan böyle oldum. bir de gece yemelerim var.
dur bu hafta birşeyler yapayım. en azından iki öğünü zorlayayım.
saol canım ya valla ''mükemmeli bekleme'' sözü azcık kıpırdattı beniTamam canım
Karbonhidrat yine ye ama daha az yemende kendine yardım et canım , yanında yağsız protein de ye, yağlı protein doyurmuyor misal kanat ızgara bi de beyaz ekmekleyse , yarım kilo yerimama tavuk göğüs en fazla 200 gr, onu da zorla
Mesela haşlanmış yumurta da 3ten fazlayı zor yersin canım artık tıkamaya başlar ama yağda omlet olursa daha çok yeniyor
saol canım ya valla ''mükemmeli bekleme'' sözü azcık kıpırdattı beniEylülün ortasında ancak havalar 30 civarı olur. o zamana da 1,5 ay var. duba gibiyim o zamana kadar 4-5 kilo versem bile kârdır.
Çok teşekkür ederim aynen öyle keşke ben hasta olsam daha iyiDaha iyilerdir inşallah çocuklar hasta olunca hayat duruyor sanki
Günaydın canım
Ben koşturma halindeyim haftasonu kuzenimin düğünü var. Haftaya kendime duzen vermeye baslarim artikGelemedim aşure batağına düşmüştüm çocukların dersleriyle de ilgilendim
Ben de yaptım küçük bir tencerede yapacağım dedim koca kazan gibi tencerede sonuçlandı inanır mısın kalmadı bileGelemedim aşure batağına düşmüştüm çocukların dersleriyle de ilgilendim
Bulgur dısında hiçmi karbon tüketmiyorsun.Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 97.3
Karbonsuz beslenmeye devam ama bulguru bırakmadım
LenaG bi tencere aşureyi götürmüşsün insan birazda arkadaşlarına ayırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?