Allah nasip ederse bende seninle aynı yöntem uygulamak başlamak isterimbana en güzel sonucu 2 öğün aralıklı oruç veriyor. şahane bir yöntem. Allahın izniyle Eylülde başlayacağım. havalar az serinlesin.
Sanırım dahiliye bakar ama hem havalar hem su kan ilaçları bı yol alsın bakalım. Kendimi oyuncak etmek istemiyorum.
Merhabalar
Sabah tartıldım halen 120 kiloyum halbuki perşembe günü 119 a düşmüştüm. Neyse dün akşam pasta kızartma falan derken böyle oldu. Dün bir de aşı oldum valla kafam biraz sersem kolum ağrıyor. Biraz önce biraz tost yedim o kadar akşama ne yesem bilemiyorum.
GünaydınnGünayyydınn canlar ❤
Mutlu pazarlar
Eki Görüntüle 3108935
Amine Busra
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
nisan34
Bulamiyorum
Pembe Lotus
H Himal_
mesirmacunu
LenaG
Cookiie
Sem2024
Mthn83
Arzuluu
Wings06
Ben perşembe günü öğlen karnım tok ve üstüm giyinik şekilde tartıldım yine 85.5 çıktım ama bence 1 kilo fazlaydıCuma gübü erkenden evden çıktım dünde çok yoğundum tartı falan yok tabi haşlanmış tavığımda yalan oldu
Selam kızlargwlemiyorum yoğundum İstanbul da bazı işleri hallettim evi temizle toparla okul işini hallettim kitapları diğer oğlanı oetaokul kaydı felan koyafetlwrini aldım jadifledi. Biraz dün akşam yazlığa döndük iyi hoş akşam yürüyüşe çıktık eşimle geçen haftalarda düğüne katılmıştık herkes imrwndi eminim eşim tardı eski ahbabları , düğündwn 2 fünfün somr eşim arbada fisitoesum o ajbablardn biri bizi gördü o sırada eşim bana öyle hakaretlwr wsitoeduki kadının aüzı açık kaldı eşim föemwdi kdını ben gördüm ama ne yaw dün akşamda dwmwmli dedikodu oşmuşki ablası oğulları gelinleri kalabalık onlarda yürüyüşe çıkmışlar rsrlaştık selamlaştık eşimle biz molkalatdık kadın ordan ddki fwöwn jfta düğün yaptığı oğluna 3 ,4 kez tekrarladı sende dwniz abin gibi raşfırom erkeği ol dd bwn p an anlam veremedim ama sonra düşündüm eve gelene kadar jeton düştü söyleyen kadının kız krdwşi görmüştü eşim bana bağığıp çağırırlen onu imaa etmiş olduğunu düşündüm eşime eve gwlince söledim ama eşim kabul etmiyo tbi hayal görüyorn kimse yoktu dio tartışırken dio rezil oldum anlocamoz şimdi ben napim eşimle konuşmuyorum yani millet k2ndi aralarında neler konuştular kimbilir çok kafama takıldı eve istanbıla dönebilirim bana akıl verin
Tekrar geçmiş olsun lotus en azından ne olduğu belliTsk ederim gittim geldim mantar olmuş dedi dr damla ve hap yazdı carsamba gel temizleyelim dedi
Mrb kızlar ben geldim kaç gündür yoktum. Çocuklar iyilesemedi .ufaklık 2 3 gün hep 40derece ateşlendi. Abiside tam 1 yaşında ateşli havale geçirmişti oyüzden resmen paranoya oldum. Tabi benim diyette yalan oldu. Yarın itibariyle tekrar başlıyorum
Yok eşimin d. günüydü. Covid aşısı oldum.Doğum günü seninmiydi?
Ne aşısı oldun?
Selam canım, bence mükemmel yapayım diye bekleme, çok zorbana en güzel sonucu 2 öğün aralıklı oruç veriyor. şahane bir yöntem. Allahın izniyle Eylülde başlayacağım. havalar az serinlesin.
Sağolasın canım Allah razı olsunArzu hızla yazarken çok kelime yanlışı olmuş anlayabildiğim kadarına yorum yapayım kimsenin yaptığı salakça dedikodular için düzenini bozma zaten büşranın dediği gibi sorunlarınız hep vardı.
Sen bir şekilde ayrılmadın idare etme yoluna gittin dışardan her şeye kapat kendini. Boş insanlar insanlarla uğraşır.
Günaydın canımGünayyydınn canlar ❤
Mutlu pazarlar
Eki Görüntüle 3108935
Amine Busra
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
nisan34
Bulamiyorum
Pembe Lotus
H Himal_
mesirmacunu
LenaG
Cookiie
Sem2024
Mthn83
Arzuluu
Wings06
evet mükemmel zor biliyorum ama şu an pek diyet modunda değilim. iki öğüne başladım ama tam yapamadım. şimdi yine dağınık yiyorum. görüntüm faciaSelam canım, bence mükemmel yapayım diye bekleme, çok zor
Sıcaklarda hem serinletip hem kilo verdirecek birkaç öğün ekle
Diyet kafası değil ama serinlicem diye tüket mesela :)
Soğuk ayran çorbası , buzlu şekersiz çaylar
Yanında yine tatlı ye , soğuk çorbanın yanına pilav ye
Zaten yalnız tükettiğin kadar çok yeme ihtimalin de düşüyor
Kuzum ne yiyorsun peki? İyice doysan bari protein de ekleyipevet mükemmel zor biliyorum ama şu an pek diyet modunda değilim. iki öğüne başladım ama tam yapamadım. şimdi yine dağınık yiyorum. görüntüm faciaduba gibi oldum
bu hafta yine iki öğünü zorlamak istiyorum.
protein yiyorum tabi ama bol bol karbonhidrat tüketiyorum. ondan böyle oldum. bir de gece yemelerim var.Kuzum ne yiyorsun peki? İyice doysan bari protein de ekleyip
Arada buzlu çay içtin mibugün sade toz kahveye çiya ekledim güzel ve açlığı yatıştırıcı oldu, tavsiye ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?