Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanırım dahiliye bakar ama hem havalar hem su kan ilaçları bı yol alsın bakalım. Kendimi oyuncak etmek istemiyorum.

İhmal etme kuzum troit falan sıkıntıdır belki b vitamini eksikliği varsa oda çok sıkıntı veriyormuş.

Ha tabi moralsizlik her türlü hastalığa denk ortada bir şey yokken hasta gibi oluyorsun

Doğum günü seninmiydi?

Ne aşısı oldun?

Cuma gübü erkenden evden çıktım dünde çok yoğundum tartı falan yok tabi haşlanmış tavığımda yalan oldu
Ben perşembe günü öğlen karnım tok ve üstüm giyinik şekilde tartıldım yine 85.5 çıktım ama bence 1 kilo fazlaydı

Arzu hızla yazarken çok kelime yanlışı olmuş anlayabildiğim kadarına yorum yapayım kimsenin yaptığı salakça dedikodular için düzenini bozma zaten büşranın dediği gibi sorunlarınız hep vardı.

Sen bir şekilde ayrılmadın idare etme yoluna gittin dışardan her şeye kapat kendini. Boş insanlar insanlarla uğraşır.

Daha iyilerdir inşallah çocuklar hasta olunca hayat duruyor sanki

bana en güzel sonucu 2 öğün aralıklı oruç veriyor. şahane bir yöntem. Allahın izniyle Eylülde başlayacağım. havalar az serinlesin.
Selam canım, bence mükemmel yapayım diye bekleme, çok zor

Sıcaklarda hem serinletip hem kilo verdirecek birkaç öğün ekle
Diyet kafası değil ama serinlicem diye tüket mesela :)

Soğuk ayran çorbası , buzlu şekersiz çaylar
Yanında yine tatlı ye , soğuk çorbanın yanına pilav ye
Zaten yalnız tükettiğin kadar çok yeme ihtimalin de düşüyor

Sağolasın canım Allah razı olsun güzel konuşmaların için ,haklısın buraya kadar gelmişim bundan sonrası eskiye nazaran daha kolay olmalı benim için aslında dedğğn gibi bizim bütün kavgalarımız 3 üçünçü kişilerden kaynaklıydı ama işte en ufak bişey bile duysam sabır taşmış artık hemen bütün bedeneim beynim allak bullak oluyor , evet okadar hızlı yazdımki kimseylede paylaşamadım çıkmazda gördüm biran kendimi tmm cnm bundan sora biraz daha sakin yazarım teşekkür ederim canım

evet mükemmel zor biliyorum ama şu an pek diyet modunda değilim. iki öğüne başladım ama tam yapamadım. şimdi yine dağınık yiyorum. görüntüm facia duba gibi oldum
bu hafta yine iki öğünü zorlamak istiyorum.

Kuzum ne yiyorsun peki? İyice doysan bari protein de ekleyip

Arada buzlu çay içtin mi bugün sade toz kahveye çiya ekledim güzel ve açlığı yatıştırıcı oldu, tavsiye ederim tatlım

Kuzum ne yiyorsun peki? İyice doysan bari protein de ekleyip

Arada buzlu çay içtin mi bugün sade toz kahveye çiya ekledim güzel ve açlığı yatıştırıcı oldu, tavsiye ederim tatlım
protein yiyorum tabi ama bol bol karbonhidrat tüketiyorum. ondan böyle oldum. bir de gece yemelerim var.
dur bu hafta birşeyler yapayım. en azından iki öğünü zorlayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…