Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selâm sabah yok
Öğle çeyrek ekmk ve 1 parmak kadar beyaz peynir, sütlü filtre kahve ve öğleden sonra da sütlü filtre kahve
Akşam mevsim yeşillikleriyle nohut salatası

İyi akşamlar
Bugün serbest gün oldu.
Sabah fırında yağsız mücver,1 domates, 1 parmak kadar beyaz peynir,çay
Öğle 50 Gr karışık kuruyemiş
Akşam 1 tabak sebzeli kızarmış pilav, sonra da tatlı niyetine sütlü menengiç kahvesi

İyi akşamlar

Sabah yok
Öğle sütlü filtre kahve,50 gr karışık kuruyemiş öğleden sonra yine sütlü filtre
kahve
Akşam maş fasulyeli çoban salatası

Sağol canım ama çok zorlanıyorum.Ben 12 de kalktığım için kahvaltıyı uykuda geçiriyorum. Bir de beni kahve kurtarıyor açıkçası. Çay falan hayatta tutmuyor.
sabah işe gittiğim için çok erken kalkıyorum. haftasonu da 9-10 gibi. o da geç yattığım için.
aslında sabah yeşil çay, su falan derken öğlene kadar durabiliyorum. ama bu aralar sıcaklık, yoğunluktan dolayı modum çok düşük. Allahın izniyle Eylülde normale dönerim.

İyi geceler

Sabah yok ama bugün biraz kaçırdım
Öğle 2 tane minik kepekli ekmeklere beyaz peynirli sandviç
Öğleden sonra sütlü filtre kahve
Akşam üstü 5 gibi 100 gr yoğurda 1 dilim kepek ekmeği doğrayıp yedim
Akşam 8 buçuk gibi bulgurlu salata

Merhaba hanımlar

2 gündür dışarıdaydım gündüz inat ettim dışarıda yemedim ama eve gelince elim ayağım titredi ve hemen en kolayı ekmek arası peynirli sandviç yedim. Kilo vermemişim hâttâ yarım kilo almışım ama daha kötü olabilirdi çünkü dışarıda her taraftan mis gibi kokular geliyor.
Yarın tekrar rutinime geri döneceğim inşallah

Bazen günlük artı çıkabilirsin hafta başında bakınca ekşi gelirsin inşallah. Bende yarın tartilcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…