Süpersin canımGünaydın hanımlar
Geçen hafta 120.30
Bugün 117.70
Fark - 2.6
menün güzel afiyet olsun. iki öğünü hala oturtamadım ben.İyi akşamlar
Sabah yok
Öğle sütlü filtre kahve,50 gr karışık kuruyemiş öğleden sonra yine sütlü filtre
kahve
Akşam maş fasulyeli çoban salatası
Sağol canım ama çok zorlanıyorum.Ben 12 de kalktığım için kahvaltıyı uykuda geçiriyorum. Bir de beni kahve kurtarıyor açıkçası. Çay falan hayatta tutmuyor.menün güzel afiyet olsun. iki öğünü hala oturtamadım ben.
sabah işe gittiğim için çok erken kalkıyorum. haftasonu da 9-10 gibi. o da geç yattığım için.Sağol canım ama çok zorlanıyorum.Ben 12 de kalktığım için kahvaltıyı uykuda geçiriyorum. Bir de beni kahve kurtarıyor açıkçası. Çay falan hayatta tutmuyor.
İyi eğlencelerİzmir den günaydın. Cuma günü yollara düştük ve tüm hayat gezmek ve yemek üstüne. Sanırım eve dönünce 90 kg olurum. Desteğinize hep ihtiyaç duydum ama dönüşte duygusal olarak dinlenmiş olmayı umuyorum. Güzel başlangıçlara
Bazen günlük artı çıkabilirsin hafta başında bakınca ekşi gelirsin inşallah. Bende yarın tartilcamMerhaba hanımlar
2 gündür dışarıdaydım gündüz inat ettim dışarıda yemedim ama eve gelince elim ayağım titredi ve hemen en kolayı ekmek arası peynirli sandviç yedim. Kilo vermemişim hâttâ yarım kilo almışım ama daha kötü olabilirdi çünkü dışarıda her taraftan mis gibi kokular geliyor.
Yarın tekrar rutinime geri döneceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?