Ikiz deil ama 2 oğlum vardı. Simdi bi kizim oldu 6 aylik onua kilo aldim 77 78 e raziyim yine. 86 yim suan istikrar motivasyon sıfır. Yeniden basliyabilsek ah
Birden kisamaZsin kademeli azaltmak gerekiyorIkiz deil ama 2 oğlum vardı. Simdi bi kizim oldu 6 aylik onua kilo aldim 77 78 e raziyim yine. 86 yim suan istikrar motivasyon sıfır. Yeniden basliyabilsek ah
1 gun dikkat ediyorum obur gun bozuyorum. Bugun yinr bozdum pazar baslamistim. Ama olcak eninde sonunda insaAllahBirden kisamaZsin kademeli azaltmak gerekiyor
Bende öyleyim bu akşam 9 civari çekirdek çittledim, sanki hayatımda yemedim ne gerek varsa1 gun dikkat ediyorum obur gun bozuyorum. Bugun yinr bozdum pazar baslamistim. Ama olcak eninde sonunda insaAllah
Ödül filanmı koysak motive icin sende yaparsin yaptık daha önce yine yapalım
Cekirdek yesem bozdum saymiycam inan biskuvi tatli vs sacma sapan yiyorumBende öyleyim bu akşam 9 civari çekirdek çittledim, sanki hayatımda yemedim ne gerek varsa
Tatlıda gunduz yemistim ahahahÖdül filanmı koysak motive icin sende yaparsin yaptık daha önce yine yapalım
Cekirdek yesem bozdum saymiycam inan biskuvi tatli vs sacma sapan yiyorum
Parca parca basliyalim ozaman ben biskuvi turuni kesiyim tambugdayi istedigim.kadar yiyim simdilik ozamanTatlıda gunduz yemistim ahahahyeni baslarken normal. Biraktim demiceksin olana kadar devam. Ben şuan akşam 9dan sonra yemeyi kestim en azindan sut iciyorum gece alışana kadar boyle
emziriyosan katı diyet yapamazsın zatenParca parca basliyalim ozaman ben biskuvi turuni kesiyim tambugdayi istedigim.kadar yiyim simdilik ozaman
Emziriyorum ama un seker kesem yeticekde bakalim en kotu okullar acilinca duzene girerim.emziriyosan katı diyet yapamazsın zaten
Yapalım insaAllah canim ya zor deil kilo vermrk sıksak gidicek kilolar insaAllah3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?