Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ikiz deil ama 2 oğlum vardı. Simdi bi kizim oldu 6 aylik onua kilo aldim 77 78 e raziyim yine. 86 yim suan istikrar motivasyon sıfır. Yeniden basliyabilsek ah

Merhabaaaa
Sabah yok
Öğle ihe nin minik sandviç ekmeklerinden 1 tane ve 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
Akşam maş fasulyesi salatası (her gün farklı salata malzemeleri ile yapıyorum)

H Himal_ 86 olsam şu an keşkem senden 11 kilo fazlam var haline şükret.
Daha önce yaptın yine yaparsın ben sana inanıyorum
Ödül filanmı koysak motive icin sende yaparsin yaptık daha önce yine yapalım
Bende öyleyim bu akşam 9 civari çekirdek çittledim, sanki hayatımda yemedim ne gerek varsa
Cekirdek yesem bozdum saymiycam inan biskuvi tatli vs sacma sapan yiyorum

Ödül filanmı koysak motive icin sende yaparsin yaptık daha önce yine yapalım

Cekirdek yesem bozdum saymiycam inan biskuvi tatli vs sacma sapan yiyorum
Tatlıda gunduz yemistim ahahah yeni baslarken normal. Biraktim demiceksin olana kadar devam. Ben şuan akşam 9dan sonra yemeyi kestim en azindan sut iciyorum gece alışana kadar boyle

Tatlıda gunduz yemistim ahahah yeni baslarken normal. Biraktim demiceksin olana kadar devam. Ben şuan akşam 9dan sonra yemeyi kestim en azindan sut iciyorum gece alışana kadar boyle
Parca parca basliyalim ozaman ben biskuvi turuni kesiyim tambugdayi istedigim.kadar yiyim simdilik ozaman

İyi akşamlar

Sabah yok
Öğle zeytin ezmeli çeyrek ekmek, sütlü filtre kahve ve öğleden sonra da sütlü filtre kahve
Akşam çoban salata malzemeleriyle maş fasulyesi salatası (yağsız)

Şimdilik tartıda -1 görünüyorum

H Himal_ yaparız tabi neden yapmayalım. Ağustosun 25inde 1 ayı doldurucam karbonsuz. Evimin erkeğisi geç geldiği için yemeği geç yiyiyorum. Misal bugün 10da bitirdik yemeği haftaya bende yemeği erken saate çekmeye çabalıycam. Hep birlikte başarıcaz inş

Yapalım insaAllah canim ya zor deil kilo vermrk sıksak gidicek kilolar insaAllah3

Merhabalar

Sabah yok
Öğle çeyrek ekmek,1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi, sütlü filtre kahve ve öğleden sonra da sütlü filtre kahve
Akşam mevsim yeşillikleriyle maş fasulyesi salatası (yağsız)

Kııızzlllaaaaaarrrr neredesiniiiizzzz
Yarın tartı günü haydin başlayalım artık. Çok ıssız kaldı buralar yahu. Haydi hanımlar devinim sinerji devinim sinerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…