Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaçağınız yüzsüzünüz geldi

Aşureden sonra diyet gitti canımın tek istediği şey kat kat hamur tatlı falan değil.

Burayada gelmek istemedim hep aklında aslında.

Kışlık hazırlık oğlanın okul stresi kızların kuranı derken vakit geçti

Günaydın nasılsınız, bir kaçağınız daha geldiii

Dün gece saat ikide size bir bakayım dedim bu sabah bonusun bildirimi geldi. aklımdasınız fakat bu ara inanılmaz bir koşuşturmada olduğum için gelemedim

Kilo olarakdakta 112 ile 115 arası gidip geliyorum. tam salmıyorum çünkü bu bünye 115 lerin üzerini de görmeye müsait bende izin vermemeye çalışıyorum

Oğlumu il dışına gönderdim sonrasında kızı okula kayıt ettim okul seçme kısmı oldukça stresli zaman alıcı oldu.

Şu sırada yarım bir evim vardı onu yaptırıyorum 1 ekimde taşınmış olmam lazım ev sahibi çıkın dedi fakat inşaat yetişecekmi bilmiyorum banyo mutfak elektirik su olursa hemen ev tam bitmemiş olsada taşınıcam ustalarla uğraşıyoruz malzeme seçmek almakta kısıtlı bütçe ile zorlanıyorum yoksa bunlar yorucu fakat keyiflide işler de .....

Benden de haberler bu şekildee

Günaydın nasılsınız, bir kaçağınız daha geldiii

Dün gece saat ikide size bir bakayım dedim bu sabah bonusun bildirimi geldi. aklımdasınız fakat bu ara inanılmaz bir koşuşturmada olduğum için gelemedim

Kilo olarakdakta 112 ile 115 arası gidip geliyorum. tam salmıyorum çünkü bu bünye 115 lerin üzerini de görmeye müsait bende izin vermemeye çalışıyorum

Oğlumu il dışına gönderdim sonrasında kızı okula kayıt ettim okul seçme kısmı oldukça stresli zaman alıcı oldu.

Şu sırada yarım bir evim vardı onu yaptırıyorum 1 ekimde taşınmış olmam lazım ev sahibi çıkın dedi fakat inşaat yetişecekmi bilmiyorum banyo mutfak elektirik su olursa hemen ev tam bitmemiş olsada taşınıcam ustalarla uğraşıyoruz malzeme seçmek almakta kısıtlı bütçe ile zorlanıyorum yoksa bunlar yorucu fakat keyifli işler de .....

Bendende haberler bu şekildee

Mesaj tekrarı olmuş. sizlere bir baktımda sanki hareket azalmış yazın son tatilerinimi yapıyorsunuz :)

O değilde beynim durmuş gibi bu ara nerde ne bulursam onu yiyorum mağlesef iki ev arasında koşturmaktan bir taşınıp yerleşeyim düzenim otursun sonrasında sizlerden tarifler alırım artık :)

Eviniz hayırlısıyla bitsin gönlüne göre olsun inşallah

Hoşgeldin, gitmeyin hep gelin. Kg versenizde vermesenizde. Sohbet için gelin yine gelin.

Oğlun üni sınavına girmişti sanki yerleşti mi

Bende uzun zamandır bakamıyordum o yüzden bildirimde artık gelmiyor diye düşünmeye başladım günlük senin etiketlerini özledim

Oğlanın okulu hayırlı olsun. kışlıklarında bereketli

Başla canım 79 cabucak önce 75 sonra 60 lı bir rakama gelsin

Beslenmeni bu sefer nasıl planlıyacaksın ? Varmı aklında bişeyler
İf düşünüyordum ama planlarım alt üst oldu. Anasınıfı da öğlenci olmak için kuraya girmiştik maalesef kura da çıkmadı. Sabahçı yazdırdım. Sabah 7 de kalkıp akşama kadar 2 öğün asla dayanamam

Hoşgeldiniz hanımlar gözümüz yollarda kaldı. İkinize de Allah kolaylık versin
Şahsen ben bundan sonra hep buradayım beklerim efendim

İyi geceler

Sabah yok
Öğle 50 Gr karışık kuruyemiş ve kuru meyve, sütlü filtre kahve
Öğleden sonra 2 tane küçük boy çi börek (burda patladık)
Akşam karışık sebzeli yağsız maş fasulyesi salatası

Oyyy anca gelebildim eve kıtalararası seyahat yaptım. İstanbul trafiğine, insan yoğunluğuna artık dayanamıyorum...
Neyse sabah tartıldım geçen hafta 117.70
Bugün 118.20
+ 0.50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…