Evet 66-67 hiç koruyamadim da bari 73ü gecmeseydimdaha önce 67 lere inmiştin değil mi büşra? olsun yeniden verirsin sen.
Hoşgeldin tatiller maalesef biz kadınlara tatil değilMerhaba güzeller
Evime döndüm. 85.3 ile bu güne başlıyorum.
Tatil mi yaptım eziyet mi çektim bilmiyorum. Farklı ortamlar farklı insanlar iyi geldi. Şimdi evin elden geçmesi gerekiyor. 2 çanta çamaşır ayrıca eklenti
Bedenen ve ruhen dinlenemedim. Çocukları uyutup eşimle zaman geçirme komple hikaye. Herkesten önce bayıldım
1 hafta daha evdeyim bakalım. İnşallah evimde bedenen dinlenirim
anneler için küçük çocuklarla tatil, tatil olmuyor maalesefMerhaba güzeller
Evime döndüm. 85.3 ile bu güne başlıyorum.
Tatil mi yaptım eziyet mi çektim bilmiyorum. Farklı ortamlar farklı insanlar iyi geldi. Şimdi evin elden geçmesi gerekiyor. 2 çanta çamaşır ayrıca eklenti
Bedenen ve ruhen dinlenemedim. Çocukları uyutup eşimle zaman geçirme komple hikaye. Herkesten önce bayıldım
1 hafta daha evdeyim bakalım. İnşallah evimde bedenen dinlenirim
GünaydınBismillahirrahmanirrahim
bende basladim bugun kankssBismillahirrahmanirrahim
Günaydınm.
hosbuldumHoşgeldin
Allah kolaylastirsin kolay gelsinAyyy bugün tersim döndü yaa eve yeni girdim o kadar da işim vardı
Allah kolaylastirsin kolay gelsin
ben iki üzüm attim iki ögün arasi diye kafaya taktimHem kısır hem makarna yedim zıkkım
ben iki üzüm attim iki ögün arasi diye kafaya taktimsen naptin bro
aksama ya kabak ya semizotu salata ye bari
evet ben zat3n tum diyetkeri denedigimden hepsini karisitiyorum yaparkenŞu an şişim hiç bişey istemiyorum yoğurt yerim olduğum yerden devam inş.
İki öğün arasında üzüm bişey yapmaz ki aralıklı oruçta onun önemi yok bildiğim kadarıyla önemli olan açlık süresi akşamdan sabaha olan kısım.
O senn dediği karatayda çok önemli 5 saat dolmadan ağzına leblebi bile atsan başa dönüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?