kek kurabiye yapınca ben de duramıyorum.İyi akşamlar hanımlar
Sabah yok
Öğle peynirli domatesli çeyrek sandviç,çay
Akşam karışık sebzeli bulgur pilavı, yoğurt, azıcık da turşu
Eşimin tatlı krizi tuttu (benden çok tutar krizi) mozaik kek yaptım ondan bir dilim yedim
H.sonu olduğu için derdimiz hep yemek oluyor biz de kendimizi oyalamak için hobi amaçlı çeşitli sabunlar yaptık baya eğlenceliydi. Sonra da klasik h.sonu cilt bakım rutini derken oyalandım baya yoksa o kek biterdi
yok öyle değil. psikolojik benimkisi. tat almama değil yani. yiyeceklerin tadı anlamsız geliyor çok gelişi güzel yediğim ve anormal kilo aldığım için.60kiloyum hasta mısın yoksa
Katılıyorum ben de zevk alarak yemiyorum benimkisi karbonhidrat seviyorum yiyorum ama yanlış olduğunu bildiğim için rahatsız ediyor. Düzgün beslensem çok tatsız geliyor istediği kadar lezzetli olsun. Bir de ben hep böyle mi yaşayacağım diye düşünüyorum moralim bozuluyor.yok öyle değil. psikolojik benimkisi. tat almama değil yani. yiyeceklerin tadı anlamsız geliyor çok gelişi güzel yediğim ve anormal kilo aldığım için.
valla kilo vermek, hem görüntü hem de sağlık açısından iyi olmak istiyorsak yerimizde saymayacağız. harekete geçeceğiz.Katılıyorum ben de zevk alarak yemiyorum benimkisi karbonhidrat seviyorum yiyorum ama yanlış olduğunu bildiğim için rahatsız ediyor. Düzgün beslensem çok tatsız geliyor istediği kadar lezzetli olsun. Bir de ben hep böyle mi yaşayacağım diye düşünüyorum moralim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?