Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hanımlar

Sabah yok
Öğle peynirli domatesli çeyrek sandviç,çay
Akşam karışık sebzeli bulgur pilavı, yoğurt, azıcık da turşu

Eşimin tatlı krizi tuttu (benden çok tutar krizi) mozaik kek yaptım ondan bir dilim yedim

H.sonu olduğu için derdimiz hep yemek oluyor biz de kendimizi oyalamak için hobi amaçlı çeşitli sabunlar yaptık baya eğlenceliydi. Sonra da klasik h.sonu cilt bakım rutini derken oyalandım baya yoksa o kek biterdi

kek kurabiye yapınca ben de duramıyorum.
yarından itibaren yeni bir sayfa açacağım

yok öyle değil. psikolojik benimkisi. tat almama değil yani. yiyeceklerin tadı anlamsız geliyor çok gelişi güzel yediğim ve anormal kilo aldığım için.
Katılıyorum ben de zevk alarak yemiyorum benimkisi karbonhidrat seviyorum yiyorum ama yanlış olduğunu bildiğim için rahatsız ediyor. Düzgün beslensem çok tatsız geliyor istediği kadar lezzetli olsun. Bir de ben hep böyle mi yaşayacağım diye düşünüyorum moralim bozuluyor.

valla kilo vermek, hem görüntü hem de sağlık açısından iyi olmak istiyorsak yerimizde saymayacağız. harekete geçeceğiz.
yarın güzel bir kahvaltı, belki küçük bir ara öğün ve akşam yemeği düşünüyorum. iş yerine de sağlıklı öğünler götürmeyi planlıyorum bu hafta.
karbonhidratı azaltmak lazım. otur kalk karbonhidrat yiyoruz. bu böyle devam etmemeli.

04 Eylül 2022

sabah 12.20
sucuklu peynirli omlet
domates salatalık kapya
3 adet çilek reçelinin meyvesinden
1 dilim karakılçık tbe
3-4 kara üzüm+ 3 çatal kavun

ara
12-13 adet çiğ badem-fındık karışımı
2 lokmalık şekersiz pestil

ara
1 şeftali tarçınlı
1 avuç çekirdek

akşam 19.10
1 tavuk butunun üstü
3 zeytinyağlı biber dolması
salata

yatana kadar 2 lt su

İyi akşamlar

Sabah yok
Öğle yarım ekmek sucuklu kaşarlı tost, çay
Öğleden sonra 1 dilim kek, sütlü filtre kahve
Akşam yarım tabak sebzeli bulgur pilavı, yoğurt

Yarın gündüz yiyip akşam yememeye çalışacağım

05 Eylül 2022

sabah yok

öğlen 13.00
avuç içi kadar tavuk eti
3 adet zeytinyağlı biber dolması
salatalık ve köz kapya biber
1 avuç üzüm

ara 16.30
1 küçük kuru incir
2 ceviz
3-4 çiğ badem
150 mlt soğuk cold brew kahve (yarısı light süt)

akşam 19.30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 tabak bulgur pilavı
1 kase cacık
bolca jalepino acı biber

ara
1 bardak 1 kaşık soğuk sıkım dut özüyle hazırlanmış maden suyu
1 bardak dukan birası

yatana kadar 2 lt su

bugün sabah kahvaltı yapmamakta direnince kan şekerim de beni yokladı biraz. çok da yoğundum... bir tuhaf oldum ama direndim. yeşil çay, su falan derken yemedim. öğlen 13.00 de yedim. iyi oldu. zorlayıp 2 öğüne geçicem. bugün 2,5 oldu ama olsun o kadar.

Günaydın
Bu ara ipi tutmaya çalıştıkça kaçıyor. Ay sonunda çok sevdiğim birinin düğünü var. O gün geldiğinden giyecek birseyim yok diye ağlayacağım. Malum tüm hikaye aynı.
Okul telasesi kışlık hazırlığı derken yoğun herkes galiba. Kolay gelsin

Selamlar hanımlar

1-2 alıp 1-2 veriyorum. 2 öğün yiyorum ama içerik sağlıklı değil pek. Bu haftayı da atlatayım da cuma günü d.günü var o da bitti mi rahatım inşallah.

Selamlar
Nasılsınız kızlar
Benim gündüzleri iyi ama akşamları durduramıyorum kendimi
Okul başlarsa daha iyi olurmu bilmiyorum. O zamanda poğaçalar kekler. Yazın yazdan kışın kıştan şikayetçiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…