Doktora gösterip hemen takviyelere başlaman lazım. Kemik sağlığı çok önemli. Geçmiş olsunBugün özel günüm hareket etmek işkence gibi. Anneme geldim tüm gün uyudum. Dün kan değerlerine baktım. Kanım yine yerlerde. Bide kalsiyum düşmüş en çok ona canım sıkıldı. Hicmi yoğurt peynir yememisim. Çok can sıkıcı. 84.5 su dün tartım. 1 haftada 500 Gr düşmüş
Sohbete gel. Başlamak çok zor biliyorum bende zorlanıyorum, bana destek olun meselaBüşracım aklımdasınız ama hiç bir isteğim yok inşallah çabalıycam yine
Sohbete gel. Başlamak çok zor biliyorum bende zorlanıyorum, bana destek olun mesela80e dayandım çünkü bende, bu sınırı geçersem sonucu ne olur hepimiz biliyoruz dimi....
Bizim gibiler de gördüğüm şey sorunların çözüm bulamayıp yemek yemekle çözmek.. uzuntude streste sevinçte herşeyde yemeğe sarılmak. Ya da ne bileyim bir pogacadan 1 tane yeyip tadını almak yetmez bize, yada tatlıdan 3 5 kaşık alıp bırakmayız. Mesele burda. Diyet yapmak, sağlıklı olmak istiyorsun ama diyete başlayınca yemelerin kısıtlandığı için kendi içindeki şeyleri nasıl bastiracagini bulamiyosunİstemiyo olamam dimi vucudumda dolu sıkıntım var niye böyle ya
Şimdilik evde ugrassam diyorum bilemedimDoktora gösterip hemen takviyelere başlaman lazım. Kemik sağlığı çok önemli. Geçmiş olsun
Hadi bir gayret etsen ekime 90la girebilirsinHayırlı günler arkadaşlar
Dün tartıldım yazamadım
Geçen hafta 96.8
Bu hafta 95.2
Tartıya çıkarken kendi kendime konuşuyorum bu haftada 96 çıkarsan napıcanyine aynı şekilde devam edicem. Neyseki yaklaşık bir aydan sonra 95'e inebildim bunada şükür
Kemik erimesi açısından risk teşkil eder mi bilemiyorum. Bence sağlam bir takviye almalısınŞimdilik evde ugrassam diyorum bilemedim
kilo da o sıkıntıları çoğaltıyor bonus. ben de aynı öyleyim. anormal bir yorgunluk var üzerimde. nasıl bitkinim anlatamam.İstemiyo olamam dimi vucudumda dolu sıkıntım var niye böyle ya
Doktorum 1 ay sağlam beslen bakalım dedi. Senden sonra danışayım dedim. Kansızlık fazla kalsiyum o kadar büyük sorun değil benceKemik erimesi açısından risk teşkil eder mi bilemiyorum. Bence sağlam bir takviye almalısın
İnan bak ne zaman şu tarihte şu kgda olcam desem hep olamadımGünaydın arkadaşlar
Amine Busra ekime 90la girmek kulağa hoş geliyor ama zor. 93 olsam ona bile razıyım. Vücudumu çok yordum başla bırak yaparak. Şu 90nın altına bi düşsem ilk hedefim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?