Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün özel günüm hareket etmek işkence gibi. Anneme geldim tüm gün uyudum. Dün kan değerlerine baktım. Kanım yine yerlerde. Bide kalsiyum düşmüş en çok ona canım sıkıldı. Hicmi yoğurt peynir yememisim. Çok can sıkıcı. 84.5 su dün tartım. 1 haftada 500 Gr düşmüş

Doktora gösterip hemen takviyelere başlaman lazım. Kemik sağlığı çok önemli. Geçmiş olsun

İstemiyo olamam dimi vucudumda dolu sıkıntım var niye böyle ya
Bizim gibiler de gördüğüm şey sorunların çözüm bulamayıp yemek yemekle çözmek.. uzuntude streste sevinçte herşeyde yemeğe sarılmak. Ya da ne bileyim bir pogacadan 1 tane yeyip tadını almak yetmez bize, yada tatlıdan 3 5 kaşık alıp bırakmayız. Mesele burda. Diyet yapmak, sağlıklı olmak istiyorsun ama diyete başlayınca yemelerin kısıtlandığı için kendi içindeki şeyleri nasıl bastiracagini bulamiyosun

Hayırlı günler arkadaşlar
Dün tartıldım yazamadım

Geçen hafta 96.8
Bu hafta 95.2

Tartıya çıkarken kendi kendime konuşuyorum bu haftada 96 çıkarsan napıcan yine aynı şekilde devam edicem. Neyseki yaklaşık bir aydan sonra 95'e inebildim bunada şükür

Hadi bir gayret etsen ekime 90la girebilirsin

merhaba kızlar nasılsınız?
benim işler çok yoğun. başımı kaldıramıyorum ve ardarda doktor randevularım var. bitik durumdayım.

İstemiyo olamam dimi vucudumda dolu sıkıntım var niye böyle ya
kilo da o sıkıntıları çoğaltıyor bonus. ben de aynı öyleyim. anormal bir yorgunluk var üzerimde. nasıl bitkinim anlatamam.
ama anladım ki bi 10 kilo bile versem az daha iyi olucam. işlerim az daha normale dönsün, kendimi toparlayayım hemen aralıklı oruca başlayacağım.

ilk başlangıç çok zor oluyor gerçekten. sana da Allah kolaylık versin canım.

Merhabalar

Doğumgünümde yediğim yemek,pasta ve h.sonu serbestliği sonucunda 122 oldum
Ama yeniden başlayacağım yılmak yok

Günaydın arkadaşlar
Amine Busra ekime 90la girmek kulağa hoş geliyor ama zor. 93 olsam ona bile razıyım. Vücudumu çok yordum başla bırak yaparak. Şu 90nın altına bi düşsem ilk hedefim bu
İnan bak ne zaman şu tarihte şu kgda olcam desem hep olamadım ama sonuçta ilerledim değilmi. 90 olma 93 ol dediğin gibi önemli olan yavaş ve emin adımlarla ilerlemek. Bak şuan ben haftasonu pek parlak gecirmedim. Keza bugünde öyle sayılır. Ama yarında böyle olacak deyip tamamen salarsam artılar gelmeye devam edicek. Bir bakmışım önce 80 sonra 85 oluvermisim. Bu hafta hedefim asla akşam yemeginden sonra yememek

Selamlar
Sabah yok
Öğle 1 paket altınbaşak (ekşi mayalı),2 parmak beyaz peynir,çay
Akşam canım birşey istemedi yine 1 paket altınbaşak biraz peynir ve 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi yedim yanında çayla.
Yani eeehhh bir gündü

Selamlar hanımlar
Kaç gündür sadece sabahları çay içiyorum. 1 ögunluk
Kahveyi tümden kestim. Sabah akşam kan ilacımı alıyorum. Bakalım değerlerim duzelecekmi.
Kalsiyum için kefir aldım. Akşam ogunlerine yoğurt ekledim. Pek peynir yemiyorum onu fark ettim. 1 ay sonra görelim dedi. İnşallah toparlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…