- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Günaydın Bonus biz de seni özledik nerelerdeGünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Özledim sizi nasılsınız?
harikasınGünaydın kızlar bu aralar daha çok dikkat ediyorum. Günlük 1 saat yürüyüş de yapıyorum.
Geçen pazartesi 91.45
Bugün 89.70
Fark. 1.75
Çok şükür 90 dan kurtuldum darısı 80 lere.
bence de bir şeyler yapmalıSelam 90lar. Bir ucundan tutsak bir yerden. Bu hafta hafif tempoya girdim diyelim. Açlık hissettiğimde göre umut var demek
Başlayamayanlar önce porsiyonlarınızı kontrol etmeyi deneseniz. İnanın bende kontrolsuzce yiyordum. Yapabiliriz bence
Ah Fulya şu karbonlardan bir vazgecebilsek on numara menüler cikarcaz dimi22 Eylül 2022
sabah 09.10
1 kk süzme peynir
domates
2 tk muammara
1/2 paket çavdarlı etiform
öğlen 12.30
1 yumurta
peynir+ 5 zeytin
2 tk muammara
köz kapya, domates, 1 dilim avokado
1 hurma+ 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1 dilim saf yulaf ekmeği
3 adet çavdarlı etiform
ara
1 küçük poğaça
akşam 19.15
etli taze fasulye
1 servis kaşığı bulgur pilavı
biraz turşu
şimdi yeşil çay
yatana kadar 1,5-2 lt su
evet canım yaaAh Fulya şu karbonlardan bir vazgecebilsek on numara menüler cikarcaz dimi
Ya benim için aslında listeyye uymak aşırı zor gelmiyor. Ama artık listelerde yazılanları almak mümkün görünmüyorGünaydın kızlar hayırlı mutlu sabahlar
2016 tarihinde gittiğim diyetisyenin verdiği detaylı listeyi uygulamaya koydum. Umarım başarılı olurum
Çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar olacak
Seçenek çok öyle katı değil. Sadece abur cubur terk etmem ve bol su icmem gerekYa benim için aslında listeyye uymak aşırı zor gelmiyor. Ama artık listelerde yazılanları almak mümkün görünmüyor
Evet çeşitliymiş listeSeçenek çok öyle katı değil. Sadece abur cubur terk etmem ve bol su icmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?