Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftaya adet olucam ama şuan ki durumun bununla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Çok sinirliyim herşeye herkese. Rahatsızlık verdiğimin farkındayım ama bu durum daha sinirli yapıyor beni. Çocuklar eşim zor durumda kalıyor. Çok çaresiz hissediyorum

Teşekkür ederim daha iyiyim. Burnum sürekli dolu hâla tam bitmedi ya. Kıza tuvalet eğitimi veriyorum yoğunum bu ara

iyi akşamlar kızlarrr

03 Ekim 2022

sabah 08.45
peynirli dukan tost, 3 zeytin, köz kapya, domates, 1/2 salatalık

öğlen 13.00
6 yk zeytinyağlı pırasa yemeği, 1/2 salatalık, 3 yk ev yoğurdu, 1 dilim çok tahıllı ekmek

ara 14.20
1/2 ekşi elma

ara 18.00
1 gün kurusu kayısı, 1 ceviz

akşam 19.30
1 tabak etli kereviz yemeği, söğüş salata, 1 dilim+ 2 lokma karakılçık tbe, 1 lokma fıstıklı helva (şekersiz), küçük kase çekirdek

yatana kadar 1,5 lt su

Diyet bazen bozuluyor bazen düzeliyor Bu hafta düzenli sayılır tam oturtamadım kafamda sürekli farklı şeyler deniyorum o yüzden gelemiyorum.

Selamlar
Ben hala yenemedigim bir öfkenin içindeyim. Kendime çevreme çocuklarıma. Yapamıyorum. Sorunu da bilmiyorum. Destek almaya kalksam ilaç verecekler. Yoruldum

Merhabalar

Anlaşılan o ki kilo koruma yöntemimi buldum 2 haftadır aynı kilodayım.
Ama bir türlü doğru düzgün vermenin bir yolunu bulamadım
Az az sık sık yemek bana göre değil az da kalamıyorum çünkü. Çok çeşitli beslenme de bütçeme uygun değil. of offf bilemedim

Mutlu hafta sonları arkadaşlar

Geçen hafta 93.5
Bu hafta 93.3

Yine 3 haftadır aynı kiloda takıldım ama boroblem yok 96 kiloda da 3 hafta takılmıştım ben bu işi başarıcam

Mthn83 boşver ilacı her insan dönem dönem bu sıkıntılara düşüyor. Tesbih çek aklına ne gelirse, Kur'an oku Allah'a yönel. Bazen öteki tarafı unutup buraya çok anlam yüklüyoruz.
Buralı değil oralı olmak gerekiyor. Allahım hepimize nasip etsin

Malesef boşver demekle olmuyor. Bazen herşey yetersiz kalıyor. Terapi ve ilaç gerekiyor ama çoğumuzun terapiye bütçesi yetersiz..

Selamlar
Ben hala yenemedigim bir öfkenin içindeyim. Kendime çevreme çocuklarıma. Yapamıyorum. Sorunu da bilmiyorum. Destek almaya kalksam ilaç verecekler. Yoruldum
kuzum özel çocuk ailelerinin işi kolay değil biliyorum. hele bir de çalışıyorsan... içini ferahlatmak için çok çok İnşirah suresi oku. Allah yardımcın olsun

sen de çokça İnşirah suresi oku. ilaca bu kadar yüklenme canım. çözüm olmuyor çünkü.
Yıllarca herkes böyle dediği için ilaç kullanmadım. Ama günden güne kötü oluyorum. Evet herkes ilaç almasın. Bende doğru bulmuyorum. Ama kendimi şizofren olmuş olarak bulmak istemiyorum. İleri derece kronik depresyon teşhisi aldım. Çünkü bu bende kendimi bildim bileli olan birşey, geçici birşey değil yani. Terapi almalıyım, düzgün kitaplar okumalıyım ama bunlara imkanım yok

canım sen çok güzel aralıklı oruç yapıyorsun aslında. beslenmendeki hatayı aslında sen de biliyorsun. yediğin 2 ana öğünde sadece karbonhidratlardan oluşuyor. sende insilün direncin vardı sanırım. olmasa da farketmez her halükarda kan şekerini yükseltir.
en başta beslenmeni değiştirmelisin. yine 2 öğün ye ama iki öğünde de belli miktarda protein, salata, sebze ve kısıtlı miktarda karbonhidrat olmalı.
mesela örnek menüler;
3-4
sabah
1 yumurta, 1-2 dilim orta yağlı peynir, 4-5 zeytin, domates salatalık ya da bol yeşillikli salata, 1 dilim tam tahıl ekmeği

akşam da;
avuç içi kadar protein (et, balık, tavuk ya da peynir), zeytinyağlı sebze, salata ya da 1 bardak yoğurt, 1 dilim tam tahıl ekmeği

ekmeği yer yer çorba ve bulgurla değiştirebilirsin.
ölçülü
ya da sabahları 3 yk yulaf ezmesiyle sütlü meyveli, az kuruyemişli lapa yiyebilirsin. yer fıstığının fiyatı diğer kuruyemişlere göre daha uygun. tabi bunlar örnek menüler.

kahveyi abartı içme. 1 kupa yeterli. çünkü vücudu asitleştiriyor. aralarda ıhlamur, yeşil çay, açık çay, hibisküs vs çaylardan içebilirsin. aktarda açık alabilirsin.

canım çok çeşitli beslenme derken herşeyi tüketmek zorunda değilsin. bizim menülere bakma. önemli olan ölçülü ve nitelikli yemek. ağız tadına ve bütçene uygun protein, sebze ve salata malzemeleri alabilirsin.

meyve glisemik indeksi düşük elma, ayva falan. kuruyemiş yer fıstığının fiyatı daha uygun. bir de beyaz unlu mamül yememek gerekiyor.

açık karabuğday alabilirsin. haşlayıp belli miktarda içine tavuk, marul, diğer salata malzemeleri de koyup harika bir salata yapabilirsin.

anladım canım. kitaplar da gerçekten çok fiyatlı.

Canım önerilerin için teşekkür ederim. Biliyorum 2 öğün de karbonhidrat alıyorum ama başka türlü doymuyorum.
Allah'tan kış geliyor da karnabaharıma kavuşuyorum. Kışın daha çok alternatif buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…