insan kuran, namaz ve tesbihle gerçekten çok ama çok rahatlıyor. özellikle de devam edersen...Amine Busra istisnalar kaideyi bozmaz elbette gerektiği yer ve zamanda ilaç kullanılabilir. Kendimden örnek vermek gerekirse 10 yıl kadar önce çok berbat bi durumdaydım. Yemek yemiyordum düşünün ben yani yemek için yaşayan biri. Çocuklar aç mı, susuz mu, birbirlerini mi boğazlıyo umrumda değildi yüzümü duvara dönüp sadece yatıyodum. Öz bakımımı yapmaktan acizdim. Durumum öyle kötü bi hal almıştı ki artık yüzüm, vücudum seğrimeye başlamıştı felç geçirmekten korkup ünlü bi psikologu aradım bana 400 tl fiyat çekti
O zaman dedim ki Nisan yavrum boşver psikoloğu sen Allahın ipine sarıl. O kuluna kıyamaz. Namaz, tesbih Kur'an derken şifayı buldum
Mthn83 bi dönem özel eğitim öğretmenliği yapmıştım. Sana tavsiyem sabır ve sevgi. Birde öğretmenleriyle sürekli iletişim halinde ol. Bugün ne işlediniz, ben evde nasıl destekleyebilirim sizin tavsiyeniz nedir hocam gibi
Sık sık evde yüksek sesle Kur'an dinletisi açıyorum canım. Huzur sakinlik için. Bu son 1 aydır yoğun. Tetikleyiciyi bulamadım. Değişen birşey yok aslında. Aslında herşey düzeninde okul ev yatma saatleri. Her evin rutin halleri.Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 93.5
Bu hafta 93.3
Yine 3 haftadır aynı kiloda takıldım ama boroblem yok96 kiloda da 3 hafta takılmıştım ben bu işi başarıcam
Mthn83 boşver ilacı her insan dönem dönem bu sıkıntılara düşüyor. Tesbih çek aklına ne gelirse, Kur'an oku Allah'a yönel. Bazen öteki tarafı unutup buraya çok anlam yüklüyoruz.
Buralı değil oralı olmak gerekiyor. Allahım hepimize nasip etsin
Denedim daha önce ama bende etkisini göremedim. Hatta eşime dedim tek sıkıntılı ben değilim senin bu halinde beni sıkıyor. Aldım onuda götürdüm. Özele. Doktor ilaç başladı 3 ay içti bıraktı. Bol bol dua et demekten öte bir cevap vermedi.Ben başladım ilaca. Ama o bile beklediğim etkiyi yapmadı. Galiba dahada doz yukseltcez
Ani yaşamak değil de geleceği hesaplamak yan böyle oluyor belkidekuzum özel çocuk ailelerinin işi kolay değil biliyorum. hele bir de çalışıyorsan... içini ferahlatmak için çok çok İnşirah suresi oku. Allah yardımcın olsun
Eve öğretmen geliyor canım. Özel eğitim de de aynı öğretmen. Engelliler okulunda pek birşey yaptığını sanmıyorum. Öğretmen geriden durup engellere bulduğu çözümleri değerlendiriyor. Konuşma olmayınca okuldan çok haberimiz olmuyor. Ama mutlu gidiyor. Erken uyanmak servise binmek sorun olmuyor ona. O yüzden mutluyumAmine Busra istisnalar kaideyi bozmaz elbette gerektiği yer ve zamanda ilaç kullanılabilir. Kendimden örnek vermek gerekirse 10 yıl kadar önce çok berbat bi durumdaydım. Yemek yemiyordum düşünün ben yani yemek için yaşayan biri. Çocuklar aç mı, susuz mu, birbirlerini mi boğazlıyo umrumda değildi yüzümü duvara dönüp sadece yatıyodum. Öz bakımımı yapmaktan acizdim. Durumum öyle kötü bi hal almıştı ki artık yüzüm, vücudum seğrimeye başlamıştı felç geçirmekten korkup ünlü bi psikologu aradım bana 400 tl fiyat çekti
O zaman dedim ki Nisan yavrum boşver psikoloğu sen Allahın ipine sarıl. O kuluna kıyamaz. Namaz, tesbih Kur'an derken şifayı buldum
Mthn83 bi dönem özel eğitim öğretmenliği yapmıştım. Sana tavsiyem sabır ve sevgi. Birde öğretmenleriyle sürekli iletişim halinde ol. Bugün ne işlediniz, ben evde nasıl destekleyebilirim sizin tavsiyeniz nedir hocam gibi
hadi hayırlısıSelam ani bir kararla yarın şekersiz 21 güne başlıyorum
Merhaba ismini hatırlar gibi oldumBu grupta o kadar çok mesajım o kadar çok emeğim var kiGörünce duygulandım yazmak istedim. beni tanıyanınız da çok olmaz 10 seneyi geçti benim bu grupta yazmışlığım
Maalesef 100 kilonun altını görmeyi bırak 150 kiloyu gördüm bu yaz ve en sonunda 148,7 kilo ile tüp mide ameliyatı oldum. Artık inşallah senelerdir çabaladığım şeyler gerçek olacak
hoşgeldin canım. nickini tanıdım görmüştüm.Bu grupta o kadar çok mesajım o kadar çok emeğim var kiGörünce duygulandım yazmak istedim. beni tanıyanınız da çok olmaz 10 seneyi geçti benim bu grupta yazmışlığım
Maalesef 100 kilonun altını görmeyi bırak 150 kiloyu gördüm bu yaz ve en sonunda 148,7 kilo ile tüp mide ameliyatı oldum. Artık inşallah senelerdir çabaladığım şeyler gerçek olacak
Hayırlı olsun ben de çok istiyorum ama yaştan ötürü hep takılıyorumSelam, günaydın
Ben part time çalışmaya başlayacağım çok heyecanlıyım bana dua edin
Part time buldum bende şimdilik. Hayırlısı olsun inşallah sende gönlüne göre bulabilirsinHayırlı olsun ben de çok istiyorum ama yaştan ötürü hep takılıyorum
Merhaba hoşgeldiniz ama bu sayfamız pek aktif değil. Düzenli beslenme ve sporla 1 yılda hedeflediginiz kgyu verebilirsiniz98 kiloyum. 68 kilodan bu kiloya tam bir yıl içinde geldim. 35 kilo vermeyi hedefliyorum. Bugün itibariyle diyete başlıyorum. 3-4 ay içinde hedef kiloma geleceğim inşallah. Haftada dört gün birer saat yüzme ve her gün yürüyüşle diyetimi destekleyeceğim.
bence 2 öğün aralıklı oruç yap. onunla çok güzel kilo veriliyor. ama ama sebze, salata, protein ağırlıklı, karbonhidrat da var ama sınırlı. tabi spor da olacak.Ooffff 3 saattir yapabileceğim bir diyet arıyorum bulamadım maalesef
İçinde kuruyemiş ve et,tavuk, balık, yeşillik olmayan bir diyet buldum ama tek besine giriyor bir nevi. Ama hep yerinde sayıyorum denesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?