Merhabamerhaba kızlarrr
bence de yaa kimse gelmiyorMerhaba
Grubun adını yaprak dökümü şeklinde değiştirelim bence
afiyet olsun canım. kilona göre çok az bunlar. vücudun direnç gösterir.İyi akşamlar
Sabah yok
Öğle yarım paket Eti form sütlü filtre kahve
Akşam tavuklu Noddle (ev yapımı)
Çok zorlandım zatenafiyet olsun canım. kilona göre çok az bunlar. vücudun direnç gösterir.
yumurta, peynir, zeytin, salatalı kahvaltı en ideali. hem besin içeriği açısından da ideal olur.Çok zorlandım zatenyarına bir tık fazlalaştıracağım amacım üstümden ilk 10-15 kiloyu hızlı vermek dr spor yok yarım saatten fazla yürümek yok diyor. Önce bir 20-25 kilo ver diyor. Mecburen agresif denemeler yapıyorum.
Çok geçmiş olsun canımHayırlı cumalar arkadaşlar
3 gündür yatıyorum migrenden hayatla bağım kopuyorsaraçoğlunun biberiye kürünü deniycem diyorum her migrende bitince unutuyorum
ahahhahaGünaydın kızlar
Bı laf var ne kadar gulsem oynasamda eski oynasim aklımdan gitmiyor diye. Ne kadar yoğun da olsam başka gruplarla da takilsam sizi unutmuyorum.
Dün komşumun kınası vardı. Deli gibi oynadım. Sahnedeki en yaşlı 2. Kisiydim. Diğeri gelinin halasiydi
Gelin kız bile abla sen after partilerinin aranan adamiymissin dedi
Varsa öyle bı durum ben buradayım
geçmiş olsun canım. migrenle ilgili birşey okumuştum. bulunca sana yazayım.Hayırlı cumalar arkadaşlar
3 gündür yatıyorum migrenden hayatla bağım kopuyorsaraçoğlunun biberiye kürünü deniycem diyorum her migrende bitince unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?