Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

28 Eylül 2022

sabah yok

öğlen 13.15
sucuklu kaşarlı omlet, 3 zeytin, reçelin meyvesinden, muammara, söğüş salata, 1 dilim yulaf ekmeği

ara 14.30
biraz çekirdek, 1-2 çatal fıstıklı helva (şekersiz hurma suyuyla yapılmış)

ara 16.00
1 kase spagetti, 1,5 yk pancar turşusu

akşam 19.40
3 küçük etli bulgurlu biber dolması, 1,5 kepçe cacık

yatana kadar 1,5 lt su

afiyet olsun canım. kilona göre çok az bunlar. vücudun direnç gösterir.
Çok zorlandım zaten yarına bir tık fazlalaştıracağım amacım üstümden ilk 10-15 kiloyu hızlı vermek dr spor yok yarım saatten fazla yürümek yok diyor. Önce bir 20-25 kilo ver diyor. Mecburen agresif denemeler yapıyorum.

yumurta, peynir, zeytin, salatalı kahvaltı en ideali. hem besin içeriği açısından da ideal olur.

29 Eylül 2022

sabah yok

öğlen 12.30
1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 2 çk şekersiz marmelat, 1 tk muammara, söğüş salata, 2 wasa

ara 16.30
1 küçük salatalık
2 minik kuru kayısı
1 ceviz

akşam 18.30
kıymalı menemen
söğüş salata
1 dilim çok tahıllı ekmek (yarı glutensiz)

yatana kadar 1,5-2 lt su

8000 adımı geçtim. yatana kadar 10.000 olur.

Bu ara hep açım .
Hem kan ilacı hem adet öncesi dönem. Bide gergin ve agresifim kendime bile.
Nasıl olacak bilmiyorum
Dün adım sayısı artsın diye tramboline çıktım zipladim. Sabah belim ağrıyordu

Hayırlı cumalar arkadaşlar

3 gündür yatıyorum migrenden hayatla bağım kopuyor saraçoğlunun biberiye kürünü deniycem diyorum her migrende bitince unutuyorum

Hayırlı cumalar arkadaşlar

3 gündür yatıyorum migrenden hayatla bağım kopuyor saraçoğlunun biberiye kürünü deniycem diyorum her migrende bitince unutuyorum
Çok geçmiş olsun canım
Hiç yaşamadım ama normal baş ağrısı bile insanı bitiriyor.
Bende önceden sinüzit vardı beynimden matkap geçiyor gibiydi. Yoğun bir penisilin tedavisinden sonra geçti şükür.

Tünaydın güzeller. Çocuklarla birlikte sizde mi okula başladınız. Kimseler gelmez olmuş. Gelenlere destek olmaya gelin bari tribünler boş kaldı.
Ben kaç gündür 8 bin adımın altına inmiyorum. Beslenme o kadar sıkı değil ama yinede kısmaya çalışıyorum.

Günaydın kızlar
Bı laf var ne kadar gulsem oynasamda eski oynasim aklımdan gitmiyor diye. Ne kadar yoğun da olsam başka gruplarla da takilsam sizi unutmuyorum.
Dün komşumun kınası vardı. Deli gibi oynadım. Sahnedeki en yaşlı 2. Kisiydim. Diğeri gelinin halasiydi
Gelin kız bile abla sen after partilerinin aranan adamiymissin dedi
Varsa öyle bı durum ben buradayım

merhaba kızlar. bugün pek keyfim yok. boğazım kötü durumda, öksürük sürüyor. bunun yanında hipoglisemi zorluyor, kan şekeri düşüyor sanırım. çok yavaşlattı beni.

ahahhaha

02 Ekim 2022

sabah yok

öğlen 12.30
2 yumurtadan peynirli omlet, 1 ince d. pastırma, 1 tk şekersiz marmelat, söğüş salata, 1 d. çok tahıllı ekmek

ara 15.30
3-4 yk ev yoğurdu üstüne 3 yk ev yapımı granola

ara 18.00
1/2 wasa üzerine süzme peynir

akşam 19.00
balık tava, salata, 2 lokma çok tahıllı ekmek, 1 lokma fıstıklı tahin helva (şekersiz hurma sulu)

yatana kadar 1,5-2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…