Hareket ne durumda.Merhabalar o kadar dikkat etmeme ve diyetimi düzgün yapmama rağmen bırakın kilo vermeyi, kilo aldım. Bu arada tansiyonum ve şekerim hep yüksek. Gittim test yaptırdım tiroid ve şeker ilaç kullanmama rağmen yüksek çıktı. Bir de başıma trigliserid çıktı.
P.tesi dahiliye dr gideceğim artık ilaçlarım mı değişir ne olacaksa yapsınlar da ben de boşa kürek çekmeyeyim. Sinir bastı vallahi.
Teşekkür ederim evet bu yaşta bir sürü ilaç sıkıntıHareket ne durumda.
Çok geçmiş olsun
Sürekli ilaçla yaşamak zor
Yok canım yürüyüş en güzel ilacTeşekkür ederim evet bu yaşta bir sürü ilaç sıkıntıHareket yok mecburen dizlerimde ve belimde sorun var Yoksa hoplayıp zıplamayı özellikle squat vs.seviyordum yani
Aşkolsun boşuna yazma ne demek siz yazınca boş mu oluyor ki üzüldüm bunu gördüğümeBoşuna yazma topiğe gelen uğrayan yok artık.....
AAA çok sevindim kiiPart time buldum bende şimdilik. Hayırlısı olsun inşallah sende gönlüne göre bulabilirsin
cok cok igiyim bonus kafa olarak sonunda şu dügünü atlattik 85 kilo ile gecti gitti dugun60kiloyum
LenaG
bengisu022
nisan34
H Himal_
74FRIDA
Mthn83
Arzuluu
Bulamiyorum
Efser
Minik Duduklu Tencere
huzurunmeraklisi
Hepiniz nasılsınız? İyisinizdir inşallah.
Napim canım iş güç ödev.cok cok igiyim bonus kafa olarak sonunda şu dügünü atlattik 85 kilo ile gecti gitti dugun
sen nasilsin neler yapiyorsun
hayirdir bonus ne sıkontısıNapim canım iş güç ödev.
Hastalık vs ailevi sıkıntılar eksik olmadı hamdolsun
Canim ya diyet yapıyım diye debelenip duruyorum 2 geri 1 ileri. Denizin kıyında 1 karıs suda bogulur gibi halim60kiloyum
LenaG
bengisu022
nisan34
H Himal_
74FRIDA
Mthn83
Arzuluu
Bulamiyorum
Efser
Minik Duduklu Tencere
huzurunmeraklisi
Hepiniz nasılsınız? İyisinizdir inşallah.
toparlansak mi ki şoyle dimdikCanim ya diyet yapıyım diye debelenip duruyorum 2 geri 1 ileri. Denizin kıyında 1 karıs suda bogulur gibi halim. Emerken veremezsem hic veremem malum 600 cal gidio spor sayilir yani ama 8 aylik oldu 9 kilo vericem kaldım oyle.
Sen napiyorsun canim eski gunlerde nasil bir rekabet vardi keske eskisi gibi olsak.
Bi sekilde motive olabilsek keske. Ödül cezamı koysak ne yapsak. Motive sulugu aldim gelince belki bi katkisi olur.
Ucu çok büyük bunun narin dodaklarıma kalın gelmeyeBi sekilde motive olabilsek keske. Ödül cezamı koysak ne yapsak. Motive sulugu aldim gelince belki bi katkisi olur.
hayirdir bonus ne sıkontısı
bizd3 bugun yapacagiz tum odevleri
Ucu çok büyük bunun narin dodaklarıma kalın gelmeye
Canim ya diyet yapıyım diye debelenip duruyorum 2 geri 1 ileri. Denizin kıyında 1 karıs suda bogulur gibi halim. Emerken veremezsem hic veremem malum 600 cal gidio spor sayilir yani ama 8 aylik oldu 9 kilo vericem kaldım oyle.
Sen napiyorsun canim eski gunlerde nasil bir rekabet vardi keske eskisi gibi olsak.
belki heves ederde su icerim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?