- 8 Mart 2020
- 5.838
- 28.213
- 548
Olur canım olur sen isteonce 79.9 yazan ilk roundu alir diyelim o zamanama bu haksizlik olur yuzdeye bakalim biz
Ayy kıyamam aksama makarna ye o zaman senyada ben senj 85 olana kadar bekleyeyim
kısır demeseneKayfemi içtimikizlerin uyanmasini bekliyorum kısır döngüye hazırım
tamamAyy kıyamam aksama makarna ye o zaman sen
Başlarız bonusum ya bi ucundan tutabilsek bana suan bu grupla ilgili her ogunu yazmak zor geliyor. Aslinda soyle yazabilirim bugun bozmadim yada bugun sunlari yiyerek bozdum. Hemen adaptw olunmuyor kilo verdikce o mutlulukla gerisi gelirKeşke ne diyim büyüdük olgunlaştık farklılaştık heralde. Rekabet edemez olduk en zayıf noktamız konusunda.
Hiç iyi değilim bu aralar aşırı şiş gibiyim
Hosgeldiniz bende 3. Bebek sonrası sahalara döndümMerhabalar biraz geç vakitte yazıyorum ama bu sitenin bildirimi yoktu en son umarım rahatsız etmem. En son 5 yıl önce klübe üyeydim ve buradaki arkadaşlarla çok güzel kilo vermiştik. Onun üzerine 2. Hamilelik yaşadım ve kilolar fazlasıyla geri geldi ve bir türlü veremiyorum. Yine konuyla ilgili içimin daraldığı bir gece burası geldi aklıma. Dedim olabilir. Benim 30 kilo fazlam var, ciddi bi takip ve azimle bunları üzerimden atmak istiyorum çünkü artık psikolojimi çok bozuyor bu kilolar. Siz neler yapıyorsunuz? Bana bilgi verebilir misiniz şu an aktif
Söyle ufak bir liste yapsak kim kac kilo gorsek kapısirız belki ne dersiniz herkes tartilsin bionce 79.9 yazan ilk roundu alir diyelim o zamanama bu haksizlik olur yuzdeye bakalim biz
ben sabah atmistimSöyle ufak bir liste yapsak kim kac kilo gorsek kapısirız belki ne dersiniz herkes tartilsin bi
85.8 kilom normalde 76 77 bana yetiyo ilk hedefim 78 sonra 76 aslinda verilemez bir kilo deil helede emzirirken motive olabilsem yeticek. Biri liste yapsın basliyalim cumaları tarti günümuz olsun yine cumartesi herkes evde oluyo unutup yeniliyor cuma iyi bence.
kilomuz çok yakin hemde85.8 kilom normalde 76 77 bana yetiyo ilk hedefim 78 sonra 76 aslinda verilemez bir kilo deil helede emzirirken motive olabilsem yeticek. Biri liste yapsın basliyalim cumaları tarti günümuz olsun yine cumartesi herkes evde oluyo unutup yeniliyor cuma iyi bence.
Bizde siz yazmadığınız için üzülüyoruzAşkolsun boşuna yazma ne demek siz yazınca boş mu oluyor ki üzüldüm bunu gördüğüme
İyi gidiyor şimdilik teşekkür ederimAAA çok sevindim kii
Naptın yeni işin nasıl alışabildin mi ?
Büşra benim. Geçiyor, geçecek sadece sabretGeldim kuzumo kadar yorgunum ki anlatamam kilom 91 oldu stres oldukça ye eş kişisi laf etsin ye bu ara çok gerginiz bebislerin bütün sorumlulugu bende Büşra vardı burda yanlış hatırlamıyorsam anlatirdi aynı durumdayım kendimden geçtim uykusuz bitkin bir ben yinede şükrediyorum
Bonus sen nasılsın canım ❤
Gececek bu günler diyin lütfen sabah tarti resmiyle kilomu atarım buraya
Bak benimde araları azdı. Az aglanmadim burda. Evet yaşarken çok zor geliyor. Ama zaman birden geçiveriyor. Miniğimde önce Mayıs'ta emmeyi bıraktı. Sonra Eylül başında emziği, Eylül sonunda bezi bıraktı. Şimdi minik kız çocuğu oluverdi. O minik hallerini bazen çok özlüyorum. İyiki doya doya öpmüşüm, sevmişim. Gözlerinin içine bakmışım. Hâla aklimda ve o mis kokulari bile burnuma geliyor. Ahh gözlerim dolduKayfemi içtimikizlerin uyanmasini bekliyorum kısır döngüye hazırım
Geçmiş olsun hangisi hasta, nesi varHuzurlu haftalar ❤
Çocuk hastaydı anca geldim
Ah77 olsam bende keskeBende cuma 77idim. Ama haftasonu işyerinde düzgün beslenmedim. Bende böyle gitmeyeceğini biliyorum. Evet çok hareketliyim çok yorgunum ama yemek yemek için bahanem değil. Sağlıklı beslenirken bu hareketi fırsata çevirmiş olup zaten kg veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?