Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar birseyler yapıyorum kendimce ama ciddi bir diyet deil soylr basit kurallar koyup bi ucundan baslasak beyaz un pirinc seker patates aburcubur yemesek. Ama ilk etapda bulgur pilavi esmer ekmek ve meyveyi cok dıslamadan hepsini azaltinca sonra bi yerde saldiriyor insan.
Keşke ne diyim büyüdük olgunlaştık farklılaştık heralde. Rekabet edemez olduk en zayıf noktamız konusunda.
Hiç iyi değilim bu aralar aşırı şiş gibiyim
Başlarız bonusum ya bi ucundan tutabilsek bana suan bu grupla ilgili her ogunu yazmak zor geliyor. Aslinda soyle yazabilirim bugun bozmadim yada bugun sunlari yiyerek bozdum. Hemen adaptw olunmuyor kilo verdikce o mutlulukla gerisi gelir
Hosgeldiniz bende 3. Bebek sonrası sahalara döndüm

ben sabah atmistim Pembe Lotus da yazdi

baslayalim bencede
85.8 kilom normalde 76 77 bana yetiyo ilk hedefim 78 sonra 76 aslinda verilemez bir kilo deil helede emzirirken motive olabilsem yeticek. Biri liste yapsın basliyalim cumaları tarti günümuz olsun yine cumartesi herkes evde oluyo unutup yeniliyor cuma iyi bence.

kilomuz çok yakin hemde

Büşra benim. Geçiyor, geçecek sadece sabret ama bu süreçte kendinide ihmal etme. Ne kadar zor biliyorum bende yaşadim. Ama hayatta belki de tek iyikim çocuklar küçükken kgmu büyük oranda vermiş olmak

Kayfemi içtim ikizlerin uyanmasini bekliyorum kısır döngüye hazırım
Bak benimde araları azdı. Az aglanmadim burda. Evet yaşarken çok zor geliyor. Ama zaman birden geçiveriyor. Miniğimde önce Mayıs'ta emmeyi bıraktı. Sonra Eylül başında emziği, Eylül sonunda bezi bıraktı. Şimdi minik kız çocuğu oluverdi. O minik hallerini bazen çok özlüyorum. İyiki doya doya öpmüşüm, sevmişim. Gözlerinin içine bakmışım. Hâla aklimda ve o mis kokulari bile burnuma geliyor. Ahh gözlerim doldu

İki haftadır part time çalışmaya bile başladım. Haziran da dgsye girmek için hazırlancam. Kendime kremler aldım, saçımı boyatcam. Hayat akıp gidiyor, akışta yerini almalısın

Ah77 olsam bende keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…