- 8 Mart 2020
- 5.838
- 28.213
- 548
Geldim kuzum
bu bende de yaramiyor geliyor nerde yanlis yapiyorim bilmemGeçen bi tanidikla karşılaştım kadın 75kiloydu 4 5 ayda 53 kiloya düşmüş çok zayıflamış aralikli diyet yaptım diyor
Akşam 5ten sonra bisey yemedim ertesi gün sabah 11de kahvalti yaptım diyor ah bi inansam kendime ahhh
Koy verdım gittim be bonusum@60kiloyum
@LisbethS
@bengisu022
@nisan34
@Leyal_
74FRIDA
Mthn83
@Arzuluu
@Bulamiyorum
Efser
Minik Duduklu Tencere
@huzurunmeraklisi
Hepiniz nasılsınız? İyisinizdir inşallah.
HoşgeldinizMerhabalar biraz geç vakitte yazıyorum ama bu sitenin bildirimi yoktu en son umarım rahatsız etmem. En son 5 yıl önce klübe üyeydim ve buradaki arkadaşlarla çok güzel kilo vermiştik. Onun üzerine 2. Hamilelik yaşadım ve kilolar fazlasıyla geri geldi ve bir türlü veremiyorum. Yine konuyla ilgili içimin daraldığı bir gece burası geldi aklıma. Dedim olabilir. Benim 30 kilo fazlam var, ciddi bi takip ve azimle bunları üzerimden atmak istiyorum çünkü artık psikolojimi çok bozuyor bu kilolar. Siz neler yapıyorsunuz? Bana bilgi verebilir misiniz şu an aktif misiniz? Neler yapabilirim..
tarti bile iyi dunku konusmaya gore insallah 79 lar devam edersek 69 lari goruruzGünaydın kızlar güzel bir hafta olsunhepimiz için
Tartildim boydan resim çektim motive olayım diyeMinik Duduklu Tencere
İnş canım beni gören desin ki kadın yıllardır kiloluydu vermiş kiloları masalllah desinlertarti bile iyi dunku konusmaya gore insallah 79 lar devam edersek 69 lari goruruz
Ohhh mis afiyet olsunBende kahvemi yaptım balkona çıktım kışa girmeden son güneşli günleri değerlendireyim ekmeği azaltayım barii
hemen atiyorimİnş canım beni gören desin ki kadın yıllardır kiloluydu vermiş kiloları masalllah desinler
Sen tartildin mi?
Ohhh mis afiyet olsun
Azalt tabiki ya isteyelim yeterki herseyi yapabiliriz
Vayyy sen benden önce 7li kiloları gorursunde
once 79.9 yazan ilk roundu alir diyelim o zamanVayyy sen benden önce 7li kiloları gorursundeyinede çok heveslenme ben görürüm senden önce
yada ben senj 85 olana kadar bekleyeyimonce 79.9 yazan ilk roundu alir diyelim o zamanama bu haksizlik olur yuzdeye bakalim biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?