Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

toparlansak mi ki şoyle dimdik Pembe Lotus da gelsin en buyuk rakibim
Geldim kuzum o kadar yorgunum ki anlatamam kilom 91 oldu stres oldukça ye eş kişisi laf etsin ye bu ara çok gerginiz bebislerin bütün sorumlulugu bende Büşra vardı burda yanlış hatırlamıyorsam anlatirdi aynı durumdayım kendimden geçtim uykusuz bitkin bir ben yinede şükrediyorum
Bonus sen nasılsın canım ❤
Gececek bu günler diyin lütfen sabah tarti resmiyle kilomu atarım buraya

bu bende de yaramiyor geliyor nerde yanlis yapiyorim bilmem

Merhabalar biraz geç vakitte yazıyorum ama bu sitenin bildirimi yoktu en son umarım rahatsız etmem. En son 5 yıl önce klübe üyeydim ve buradaki arkadaşlarla çok güzel kilo vermiştik. Onun üzerine 2. Hamilelik yaşadım ve kilolar fazlasıyla geri geldi ve bir türlü veremiyorum. Yine konuyla ilgili içimin daraldığı bir gece burası geldi aklıma. Dedim olabilir . Benim 30 kilo fazlam var, ciddi bi takip ve azimle bunları üzerimden atmak istiyorum çünkü artık psikolojimi çok bozuyor bu kilolar. Siz neler yapıyorsunuz? Bana bilgi verebilir misiniz şu an aktif misiniz? Neler yapabilirim..

Tartım Nihayet kolilerin içinden çıktı mağlesef birbuçuk ay öncesine kadar o kadar hareketli olmama rağmen 1 kiloda artım var. Sürekli karbonhitratın sonucu bu sabahki kilom 114.3 henüz çok planlı bişey yapamam yeni taşındım ve yerleşmeye çalışıyorum evin gazı bile açılmadı ufak tüple idare ediyorum market alışveriş desen yürüme yolu yok bilee ne yapsam nerden başlasam bende bilemiyorum şu iki öğün beslenme işi evet iyi görünüyor ama ben yapamıyorum bakalım nasıl olucak

Hoşgeldiniz

Bu ara Çokta aktif değiliz ama burdayız. bizde bişeyler yapmak istiyoruz. burda herkes kendine özel beslenme şekli belirleyip öyle yol alıyor yada diyetisyenle konturolünde kilo veren var. Günlük beslenme şeklimizi eğer yapıyorsak sporumuzu burda birbirimizle paylaşıyoruz

tarti bile iyi dunku konusmaya gore insallah 79 lar devam edersek 69 lari goruruz
İnş canım beni gören desin ki kadın yıllardır kiloluydu vermiş kiloları masalllah desinler
Sen tartildin mi?
Bende kahvemi yaptım balkona çıktım kışa girmeden son güneşli günleri değerlendireyim ekmeği azaltayım barii
Ohhh mis afiyet olsun
Azalt tabiki ya isteyelim yeterki herseyi yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…