Evettt benim bebis subat doğumlu 8 aylık 8.5 hatta senin nekadarlık. Ogullarim 11 14 yaşindakilomuz çok yakin hemde
Merhaba. İlaçlarını güzel kullanırsan beslenmenede dikkat edersen gider kilolarMerhabalar hareket gördüm buralarda ne güzel
Benim kilom 120 maalesef güya 2 haftadır bozmadan düzenli ve sağlıklı 2 öğün beslendim.
Bugün Dr gittim anaaammmm bir dolu ilaç...1 hafta sonra kontrolüm var ama devam et diyete şekeri kontrol altına alalım gider kiloların merak etme dedi. Hiç olumsuz birşey söylemedi oldukça yapıcıydı. Bir umutlandım ben de moralim düzeldi. Geldim hemen avokado ezip biraz limonlayıp çavdar ekmeğine sürüp çayla güzel bir kahvaltı yaptım. Bu saat oldu acıkmadım.
Ah canım 67 halimide gördüğüm için... Şuan bana göre fazla bu kilo. Boyum 1.60Ah77 olsam bende keske
Ben 77 iken iyiyim 168 boyum basenik buyuk oluyo 77 iken ama karnik iyi oluyo verilmiycek kilolar deil ama veremiliris azmetsek 2 ayda bile veririzAh canım 67 halimide gördüğüm için... Şuan bana göre fazla bu kilo. Boyum 1.60
Azmedip yine 68 70 bandında kalmam lazım. Göbek kalça ve bacaklar fena duurumda
Geçmiş olsun bonusum benimde kızım hasta 1 ay olacak balgamli öksürüğü var serum takıldı igne yapıldı yok geçmiyor evde günde 3 kere hava takiyorum 6aylik aşıları yapılmadı hasta oldugu için carsamba kontrolü var ama aynıHuzurlu haftalar ❤
Çocuk hastaydı anca geldim
Bende hep ağlıyorum benim için dinlenmek kendime vakit ayirmak sadece uyumak bunu yapabiliyorumBak benimde araları azdı. Az aglanmadim burda. Evet yaşarken çok zor geliyor. Ama zaman birden geçiveriyor. Miniğimde önce Mayıs'ta emmeyi bıraktı. Sonra Eylül başında emziği, Eylül sonunda bezi bıraktı. Şimdi minik kız çocuğu oluverdi. O minik hallerini bazen çok özlüyorum. İyiki doya doya öpmüşüm, sevmişim. Gözlerinin içine bakmışım. Hâla aklimda ve o mis kokulari bile burnuma geliyor. Ahh gözlerim doldu
İki haftadır part time çalışmaya bile başladım. Haziran da dgsye girmek için hazırlancam. Kendime kremler aldım, saçımı boyatcam. Hayat akıp gidiyor, akışta yerini almalısın
Gecmis olsunMerhabalar hareket gördüm buralarda ne güzel
Benim kilom 120 maalesef güya 2 haftadır bozmadan düzenli ve sağlıklı 2 öğün beslendim.
Bugün Dr gittim anaaammmm bir dolu ilaç...1 hafta sonra kontrolüm var ama devam et diyete şekeri kontrol altına alalım gider kiloların merak etme dedi. Hiç olumsuz birşey söylemedi oldukça yapıcıydı. Bir umutlandım ben de moralim düzeldi. Geldim hemen avokado ezip biraz limonlayıp çavdar ekmeğine sürüp çayla güzel bir kahvaltı yaptım. Bu saat oldu acıkmadım.
Normalde bende hep tek baktım biliyosun. Çok büyük destek göremedim. Evet zor oluyor hiç kolay değil ama geçecek inan bugünlerde.. haftada 3 gün çalışırsam 2 gün annem 1 gün kv bakacak.Geçmiş olsun bonusum benimde kızım hasta 1 ay olacak balgamli öksürüğü var serum takıldı igne yapıldı yok geçmiyor evde günde 3 kere hava takiyorum 6aylik aşıları yapılmadı hasta oldugu için carsamba kontrolü var ama aynı
Bende hep ağlıyorum benim için dinlenmek kendime vakit ayirmak sadece uyumak bunu yapabiliyorum
Yarım saat önce uyudular gece sık sık uyaniyorlar
Bende öpüyorum kokluyorum çok seviyorum ikisinide haaa bide büyük kızım var ilkokula başladı oda ayrı stres çok kıskanıyor kardeşlerini
senin adına çok sevindim kim bakiyor cocuklarina sen isteyken çok şanslısın vallahi
benim annem çalışıyor kızkardeşim de haftada 2fln geliyor çoğunluk tekim tek bakıyorum bebislere
Gecmis olsun
Avokadoya bi ben alışamadım ikizlerime tattirdim sevdiler onlar
Evet boyuna göre 77 olsan hafif balık etli kalırsın. Ben şuan balina oluyorumBen 77 iken iyiyim 168 boyum basenik buyuk oluyo 77 iken ama karnik iyi oluyo verilmiycek kilolar deil ama veremiliris azmetsek 2 ayda bile veririz
Aynen balık oluyorum balıklık yeter bana 3 cocuklaEvet boyuna göre 77 olsan hafif balık etli kalırsın. Ben şuan balina oluyorum
Merhaba var tabisiMerhabalar arkadaşlar bana da yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?