Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben kendimce söyle bir diyete karar verdim beyaz ekmek yok pirinc pilavi aburcubur yok tatli yok. Ama tambugday yiycem asiri kesmiycem ilk etapta tatlida yulaf lapasi tarzi yerim. Ben suan bebekle oyle kendime ozel cok birsey yapamiyorum ama siz oğünlerinizi paylasirsaniz bende en azindan bugun diyete tam uydum sukadar su ictim yada bugun diyete uymayan sunu yedim gibi yazarak katilirim tek tek ne yedigimi yazamasamda. Cumalari tartilirim.
Baslamaya karar verenler siz neler yapmayi planliyorsunuz ilk etapda ben kiloma yakin olanlarla kapıscam bu arada

Merhabalar hareket gördüm buralarda ne güzel
Benim kilom 120 maalesef güya 2 haftadır bozmadan düzenli ve sağlıklı 2 öğün beslendim.
Bugün Dr gittim anaaammmm bir dolu ilaç...1 hafta sonra kontrolüm var ama devam et diyete şekeri kontrol altına alalım gider kiloların merak etme dedi. Hiç olumsuz birşey söylemedi oldukça yapıcıydı. Bir umutlandım ben de moralim düzeldi. Geldim hemen avokado ezip biraz limonlayıp çavdar ekmeğine sürüp çayla güzel bir kahvaltı yaptım. Bu saat oldu acıkmadım.

Merhaba. İlaçlarını güzel kullanırsan beslenmenede dikkat edersen gider kilolar

Ah canım 67 halimide gördüğüm için... Şuan bana göre fazla bu kilo. Boyum 1.60
Azmedip yine 68 70 bandında kalmam lazım. Göbek kalça ve bacaklar fena duurumda
Ben 77 iken iyiyim 168 boyum basenik buyuk oluyo 77 iken ama karnik iyi oluyo verilmiycek kilolar deil ama veremiliris azmetsek 2 ayda bile veririz

Huzurlu haftalar ❤

Çocuk hastaydı anca geldim
Geçmiş olsun bonusum benimde kızım hasta 1 ay olacak balgamli öksürüğü var serum takıldı igne yapıldı yok geçmiyor evde günde 3 kere hava takiyorum 6aylik aşıları yapılmadı hasta oldugu için carsamba kontrolü var ama aynı
Bende hep ağlıyorum benim için dinlenmek kendime vakit ayirmak sadece uyumak bunu yapabiliyorum
Yarım saat önce uyudular gece sık sık uyaniyorlar
Bende öpüyorum kokluyorum çok seviyorum ikisinide haaa bide büyük kızım var ilkokula başladı oda ayrı stres çok kıskanıyor kardeşlerini

senin adına çok sevindim kim bakiyor cocuklarina sen isteyken çok şanslısın vallahi
benim annem çalışıyor kızkardeşim de haftada 2fln geliyor çoğunluk tekim tek bakıyorum bebislere
Gecmis olsun
Avokadoya bi ben alışamadım ikizlerime tattirdim sevdiler onlar

Bugün yediklerim
Sabah sekersiz kahve
11:00 da cokelikli omlet bi parça ekmek zeytin çay

14:00 sekersiz Türk kahvesi bi parca bitter çikolata 7 8 findik

17:00 bi kase kuru fasulye 6 kasık pirinç pilavı bi kase yoğurt

19:00 haşlanmış mısır (olmasa iyiydi ama)

Normalde bende hep tek baktım biliyosun. Çok büyük destek göremedim. Evet zor oluyor hiç kolay değil ama geçecek inan bugünlerde.. haftada 3 gün çalışırsam 2 gün annem 1 gün kv bakacak.

Ben bugün ne yediğimi yazamicam berbattı çünkü. Endokrinoloji ye gidip kan tahlili yaptırdım. Çıkışta bayağı hamur işi gömdüm. Kan degerlerime baktimda hb1ac mıdır nedir o sınırda çıkmış. 3 aylık şeker ortalaması yani.. aklımı başima devşirme vakti gelmiş

Günaydınlarrrrr bu gün diyete niyetlendik canlar. Iste o gün bu gün ertelediğimiz ötelediğimiz. Verelim kurtulalim artık dimi daha önce yaptık yine yaparız. Ac uyanmıs olanlar sağlıklı bir kahvaltı yapsın. Benim gibi tok uyananlar ve aralıklı oruclular kahve yesilcay ve hepimiz büyük bi bardak su icelim hayden basliyalim bi yerden anlayan biride liste yapsin lütfen ben bebisle islerimi bitirdim kızımı yedirdim uyutup kahvemi içicem

Tünaydın
Bugün de niyetliyim çok şükür. Ama akşamları fena bozuyorum.
Dün ardı ardına yedim resmen.
6 da ezan okunuyor. Geze dolana yedim bı çırpıda yemedim. Ama hamur işi ağırlıklı oldu biraz. Hala kendime çöp tenekesi muamelesi yapıyorum.
Dün çocuklar yumurtayı yarım bıraktı. Bende oructum yiyemedim. Üstünü kapattım işe geldim. Çok üzülüyorum nimetler kalinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…