Hoşgeldin.Merhabalar arkadaşlar bana da yer var mı
Bende hep bitsin diye yerim birsey atılsın sevmiyorum. Yerken allahım kilo yapmasın diyorum niyetimi biliyo rabbimTünaydın
Bugün de niyetliyim çok şükür. Ama akşamları fena bozuyorum.
Dün ardı ardına yedim resmen.
6 da ezan okunuyor. Geze dolana yedim bı çırpıda yemedim. Ama hamur işi ağırlıklı oldu biraz. Hala kendime çöp tenekesi muamelesi yapıyorum.
Dün çocuklar yumurtayı yarım bıraktı. Bende oructum yiyemedim. Üstünü kapattım işe geldim. Çok üzülüyorum nimetler kalinca
Canım vücut korumaya geçmiştir. Kıtlık var saniyordur. Sık dişini suyu artır. Destek ekibi buradaMerhaba hanımlar
Şu an mide bulantısından delirmek üzereyim. İlaçların yan etkisiTartıldım ve bir de ne göreyim +2 . Kafayı yiyeceğim artık Yahu 3.hafta oluyor bozmadım diyetimi bu nedir ...
Bize ağır geliyor sadece sıvı yağ kullanıyoruz.Merhabalar
Menümü yazayım
Sabah yok
Öğle 3 tane küçük sadece yulaf,muz ve yumurtadan yaptığım kurabiye gibi birşey ve sütlü filtre kahve
Ara yine bu sefer bol sütlü filtre kahve
Akşam 1 tabak yağda kızartmadan sadece fırında pişirerek yaptığım İzmir köfte,2 dilim çavdar ekmeği, yoğurt
Hayatımdan margarin, tereyağ, sıvıyağ çıkardım şu an herşeye sadece zeytinyağı kullanıyorum.
Bende çoğunlukla sıvıyağ kullanıyorum. Airfreyer da aldım onda da karışık kullancamMerhabalar
Menümü yazayım
Sabah yok
Öğle 3 tane küçük sadece yulaf,muz ve yumurtadan yaptığım kurabiye gibi birşey ve sütlü filtre kahve
Ara yine bu sefer bol sütlü filtre kahve
Akşam 1 tabak yağda kızartmadan sadece fırında pişirerek yaptığım İzmir köfte,2 dilim çavdar ekmeği, yoğurt
Hayatımdan margarin, tereyağ, sıvıyağ çıkardım şu an herşeye sadece zeytinyağı kullanıyorum.
Bize ağır geliyor sadece sıvı yağ kullanıyoruz.
Benim kandaki yağ oranı yüksek çıkınca mecburi oldu. Bari sağlıklı yağ kullanayım dedimBende çoğunlukla sıvıyağ kullanıyorum. Airfreyer da aldım onda da karışık kullancam
Dr ne oneriyosa ona uy o zaman mutlakaBenim kandaki yağ oranı yüksek çıkınca mecburi oldu. Bari sağlıklı yağ kullanayım dedim
Niyet ettim Allah rızası için zayıflamaya
Allah kabul etsin bugünde oruçlumusun?Bende yazayım
İftarda 1 bütün lahmacun yedim
Çay yanında 2 tane benimo
Evde dut kurusu ve kedi bacağı yedim bide sütlü kahve (bugün yemektense tatlı çekti canım)
Bide kek yaptım onun hamurundan yedim.
Biraz menemen var yumurta kırıp onu yemeyi düşünüyorum sahur olarak.
Akşam 6 ile en geç gece 1 arası besleniyorum. Onun dışında gece 4 gibi 1 bardak su için kalkıyorum. Sonrası tamamen oruç olarak geçiyor. Gün boyu yanımda neler yeniyor ama hiç canım istemiyor. Açlık bile çekmiyorum. Oysa sabah kahvaltı yapsam öğlen olana kadar gözüm düşer
Görünmüyorsun bir iki gündür nasılsın, gelsenehoşgeldin canım.
Airfryer bende aldim neler yapıyorsun.Selam bu sabah 77.2 geldim. Bir gayretle 75 olsam sonra vermek kolaylaşacak biliyorum. İnşallah hedefim yılbaşına 68 olmak olsun
Bende öyle canım. Şimdilik patates tavuk ve balık için kullandımAirfryer bende aldim neler yapıyorsun.
Ben zeytin yagi kullanırım hep tereyagi birtek omlet pilav makarna birde sos yaparsam. Ay cicicek yagını misafire kek yaparsam. Birde bol yagda kizartma yapcaksam ki oda yilda birkac kez.
Bende et donmus patates nugget sogan halkasi ve balık yaptim bunlar güzel oldu sebze denedim olmadı sebzeyi benmi beceremedim bilmiyorum kofte tavuk deniycem. 6.500 e aldim cokda espirisi yok sanki arkadaslarim elim ayagim oldu diodu ama belki zamanla olurBende öyle canım. Şimdilik patates tavuk ve balık için kullandımhenüz farklı şeyler deneyemedim. Kek yapan bile vardı nette
Aralıklı oruç denemek istedim ilk defa yapacağım bugün saat 13.00 gibi haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık domatesle kahvaltı yaptım 15.00 gibi 1 bardak kefirle 1 tane muz yedim henüz akşam yemeğe yemedim bolca su içmeye çalışıyorumNapıyorsun nasıl geçti iki günün kendine ait bir planlaman var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?