Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben Karaca'nın yeni çıkardığını aldım. 2500 e almış oldum hazne kapasitesi de iyi bence
Benimki xxl pisirme kapasitesi 7.3 lt olan pişirme kapasitesi 1.4 karacayıda merak etmistim acıkcası ama yetmez diye buna yöneldim ins memnun kaliriz

Kıyma çozme icib ayarımi var ben denemedim hic gerci mikro dalgada erititor ama belki bu daha hizli olur.

Bugün
sabah 9.30 gibi ev yapımı pogaca yedim 2 tane
Öğlen yarım kase çorba ve tavuk döner
Akşam yarım lavaş dürüm
1 avuç kavrulmuş çekirdek ve kahve ile 1 dlm kek
500 ml su içtim.
6 da yemek işini bitiriyorum bakalım ne olacak
Yarın mi cumartesi mi tartiliyoruz. Bugün liste yapmaya çalışmayım ama kağıt üstünde olur. PC pek bana düşmüyor

Evet yağdan büyük tasarruf olacak gibi zaten. Bu tenekem bitsin diğerini açınca not alcam

Benimki xxl pisirme kapasitesi 7.3 lt olan pişirme kapasitesi 1.4 karacayıda merak etmistim acıkcası ama yetmez diye buna yöneldim ins memnun kaliriz
Ooo senin epey epey büyükmüş
Benim mikro dalga yok o yüzden sanırım daha kullanışlı hale geldi
Hangi özellikte cozduruyorsun. Ben cesaret edemedim ona ya

İyi akşamlar kızlar uğrayamadım toparlayayım dedim ki mağlum döneme girdim. Bugün fenaydım evde yattım henüz beslenmemde de bir kısma yapamadım doğrusu. başlıyacağım belki pazar günü. hafta sonu doğumgünüm istediğim bir collojen vardı benim çocuklar onu 4 aylık kullanım almış bugün kullanmaya başladım kahvaltıdan sonra içiyorum tadı bayağı tatlı biraz bayıyor ama içeceğim umarım faydası olur. ....

Benim mikro dalga yok o yüzden sanırım daha kullanışlı hale geldi
Evet yemekde ısıtiyolarmıs henüz denemedin ekmek kızartıyım dedim oda olmadi aliscaz heralde

Aynen onun icin onu aldim. Moda oldugundan bence boyle pahali deilse deymez bu fiyatlara

Evet yağdan büyük tasarruf olacak gibi zaten. Bu tenekem bitsin diğerini açınca not alcam
Tezgah üstü 1 lt yağ var onu yemeklere ve kızartma ya koyuyorum. Büyük bidonu kek pogaca için kullanıyorum. Uzun süre duruyor tezgah üstü öyle olunca.

Şimdiden doğumgünün kutlu olsun

Hanımlar uzun süredir diyetteyim, bugün kendimi tutamadım ve tıkanırcasına yedim. Diyetim çok güzel gidiyordu. Bugün kendimi böylesine niye kaybettim bilmiyorum. Tüm gün dizi izledim ve evde tektim, eski alışkanlıklarım mı nüksetti acaba?

Dizi ve yemek yemek benim için bir bütün dizi izlemiyorum sükür bu yıl belki senjnde öyledir. Bunu unut yoksay kaldığın yerden devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…