İl disiñdayim canım. Pek vakit bulamadımGörünmüyorsun bir iki gündür nasılsın, gelsene
Sağol canım evet eşimden izinliyimAllah kabul etsin bugünde oruçlumusun?
Ya bizimde oyle 3 istahli erkek var evde cok kararsiz kaldim alirken ama kizartma cok seviliyo ve ben eccik titizleniorum
Bizde sole soyleyim donmus paket patates varya 1 kiloluk onun yarisindan fazlasini tek seferde pisiriyo kapasitesi iyi yani ama ne pidiriyim cok bilmiyorum. Benimkini 1 hafta once arkadas 5.500 aldi simdids 7.300 altindan hizli artiyo neyse buKumtelin aldım bende 1.5oo e aldım. Donmuş gıdalari çözdüm. Çok elim ayağım diyemem. Haznesi küçük. Ondan çıkanlar tek kişiye yeter
60kiloyum
@LisbethS
@bengisu022
nisan34
H Himal_
@74FRIDA
Mthn83
@Arzuluu
@Bulamiyorum
@Efser
Minik Duduklu Tencere
huzurunmeraklisi
Hepiniz nasılsınız? İyisinizdir inşallah.
Unutmadık ama ufaklikla yogunsundur diyeVay beee,
vay anasını be,
Vay anasını sayın seyirciler,
Birileri beni hatırladı, göz yaşım pıt
Unutmadık ama ufaklikla yogunsundur diye
Ben memnunum şuan. Sebze henüz bende denemedim. Diğer şeyleri hızlı yapıyor ama avantajBende et donmus patates nugget sogan halkasi ve balık yaptim bunlar güzel oldu sebze denedim olmadı sebzeyi benmi beceremedim bilmiyorum kofte tavuk deniycem. 6.500 e aldim cokda espirisi yok sanki arkadaslarim elim ayagim oldu diodu ama belki zamanla olur
InsaAllah bende memnunum diyebilirim. Yani bin 2 bin olsa evet memnunum ama o parayı verince beklentim cok oldu.Ben memnunum şuan. Sebze henüz bende denemedim. Diğer şeyleri hızlı yapıyor ama avantaj
Ben Karaca'nın yeni çıkardığını aldım. 2500 e almış oldum hazne kapasitesi de iyi benceInsaAllah bende memnunum diyebilirim. Yani bin 2 bin olsa evet memnunum ama o parayı verince beklentim cok oldu.
Ben memnunum şuan. Sebze henüz bende denemedim. Diğer şeyleri hızlı yapıyor ama avantaj
Benimki 5 lt kapasiteliBen Karaca'nın yeni çıkardığını aldım. 2500 e almış oldum hazne kapasitesi de iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?