Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

H Himal_ 6.500 mü abovvv bana mini fırın gibi geliyor. Yalnız yaşayanlar için ideal olabilir ama bizim evin dişinin kovuğuna yetmez
Kumtelin aldım bende 1.5oo e aldım. Donmuş gıdalari çözdüm. Çok elim ayağım diyemem. Haznesi küçük. Ondan çıkanlar tek kişiye yeter

H Himal_ 6.500 mü abovvv bana mini fırın gibi geliyor. Yalnız yaşayanlar için ideal olabilir ama bizim evin dişinin kovuğuna yetmez
Ya bizimde oyle 3 istahli erkek var evde cok kararsiz kaldim alirken ama kizartma cok seviliyo ve ben eccik titizleniorum yapmiyorum edermi dersen bence etmez en buyugunu aldiğim icin fiyatı o ama belki ben cok anlamiyorumdur kullanmakdan. 2 arkadasimin var gozun kapali al dediler vardir bi hikmeti diyorum ama 2. Elide para ediyo en kotu garantisi varken satarım

Kumtelin aldım bende 1.5oo e aldım. Donmuş gıdalari çözdüm. Çok elim ayağım diyemem. Haznesi küçük. Ondan çıkanlar tek kişiye yeter
Bizde sole soyleyim donmus paket patates varya 1 kiloluk onun yarisindan fazlasini tek seferde pisiriyo kapasitesi iyi yani ama ne pidiriyim cok bilmiyorum. Benimkini 1 hafta once arkadas 5.500 aldi simdids 7.300 altindan hizli artiyo neyse bu

Benim diyet iyi gidiyordu bugün misafirim var pide yaptirdim leblebi tozlu kurabiye var bidd bugun bozulcak ama yarin kaldigi yerden devam bitti gitti yok yani

Ben memnunum şuan. Sebze henüz bende denemedim. Diğer şeyleri hızlı yapıyor ama avantaj

Ben memnunum şuan. Sebze henüz bende denemedim. Diğer şeyleri hızlı yapıyor ama avantaj

Ben Karaca'nın yeni çıkardığını aldım. 2500 e almış oldum hazne kapasitesi de iyi bence
Benimki 5 lt kapasiteli
Fırında pogaca yaparken bir kısmını demedim. 4 tane poğaça alıyor. 2 kişi yaşayan arkadaşlar var karnıyarık yapmışlar güzel oldu diyorlar. Kek köfte sinitzel tavuk yaptım. Ama en güzel kıyma cozdurme ve patates benim için. Kolaylıktan ziyade yağ tasarrufu oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…