Çiçeğim mutlu sağlıklı yaşların olsun.AAA çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim sağol canımGünaydın günaydın
Bugün tartilamadim ama son 3 gündür deli gibi yedim. Bugün yine oruca başladım. Rabbim kabul etsin Amin.
Çiçeğim mutlu sağlıklı yaşların olsun.
Teşekkür ederim canımMutlu bir hafta diliyorum hepimize
Cumartesi tartıldım ama yazamadım.
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 93.4
74FRIDA musmutlu yaşların olsun
Geçmiş olsun canım çok zor çocuklarda küçük zorlanıyorsun Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar bebislerden fırsat bulamıyorum
Kızım 1aydir öksürüğü hiriltisi burun akıntısı vardı serum antibiyotik igne hiç biri fayda etmedi
En son yine 3gunluk igne ve gunde 6kez hava takin dedi yaptım yine ayni
Bu sefer oglumunda burnu akmaya başladı hafta sonu kontrole götüreceğim yine
Neden geçmiyor anlamıyorum
Hoşgeldin boyumuz aynı hadi beni gaza getir bende seni itekleyimMerhabalar yarın bende aranıza katılmak istiyorum en son 92-93 kilo arasındaydım uzun zamandır diyet yapmıyorum evlilik planlarım var önümüzdeki yıl için 72-73 kilo olmak istiyorum boyum 1.72motivasyonumu kaybettim belki burda sizinle kazanırım
Sizin benim gazıma ihtiyacınız mı var maşallah nereden nereye gelmişsiniz tebrik ederimHoşgeldin boyumuz aynı hadi beni gaza getir bende seni itekleyim
Bu öyle birşey değil ne yazık ki. Kaç başa döndüm. Birkez basarinca daha önce yapmıştım diyorsun. Bu da seni daha geriye atıyor. Sakın oldu bitti deme. Zor ve uzun bir yol olduğunu unutma. Bide kendin için yap. Güzel ve sağlıklı olmak için kimse için yapmaSizin benim gazıma ihtiyacınız mı var maşallah nereden nereye gelmişsiniz tebrik ederimbende 116 ile başlamıştım ama 82leri göremedim henüz darısı benim başıma sizin bir şey kalmamış son bir gayret bitirin
Sıkıntı her zaman olacak ama biz yönetmeyi bilemiyoruz inşallah onuda öğrenirizNasılsınız hepiniz?
Ben iyi diyim hamdolsun sıkıntılar bitmiyor Allah hepimize kolaylık versin.
Ağrılarım çok beslenmeyle alakalı olduğu gerçeği var artık düzene girmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?