Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın günaydın
Bugün tartilamadim ama son 3 gündür deli gibi yedim. Bugün yine oruca başladım. Rabbim kabul etsin Amin.

Çiçeğim mutlu sağlıklı yaşların olsun.
Teşekkür ederim sağol canım

Allah kabul etsin nasıl düzene gireceğiz bilmiyorum kii bende dikkat etmeye çalışıyorum ama olmadı şimdiye kadar bir ekmeği azaltım sankii dün tüm gün dışarda aç susuz dolaştım eve bir geldim akşam dokuz oturum yemek yedim tabi sonra çayın yanınada aburcubur oldu biraz ....

Günaydın kızlar bebislerden fırsat bulamıyorum
Kızım 1aydir öksürüğü hiriltisi burun akıntısı vardı serum antibiyotik igne hiç biri fayda etmedi
En son yine 3gunluk igne ve gunde 6kez hava takin dedi yaptım yine ayni
Bu sefer oglumunda burnu akmaya başladı hafta sonu kontrole götüreceğim yine
Neden geçmiyor anlamıyorum

Geçmiş olsun canım çok zor çocuklarda küçük zorlanıyorsun Allah yardımcın olsun

Hoşgeldin boyumuz aynı hadi beni gaza getir bende seni itekleyim

Hoşgeldin boyumuz aynı hadi beni gaza getir bende seni itekleyim
Sizin benim gazıma ihtiyacınız mı var maşallah nereden nereye gelmişsiniz tebrik ederim bende 116 ile başlamıştım ama 82leri göremedim henüz darısı benim başıma sizin bir şey kalmamış son bir gayret bitirin

Bu öyle birşey değil ne yazık ki. Kaç başa döndüm. Birkez basarinca daha önce yapmıştım diyorsun. Bu da seni daha geriye atıyor. Sakın oldu bitti deme. Zor ve uzun bir yol olduğunu unutma. Bide kendin için yap. Güzel ve sağlıklı olmak için kimse için yapma

Nasılsınız hepiniz?

Ben iyi diyim hamdolsun sıkıntılar bitmiyor Allah hepimize kolaylık versin.
Ağrılarım çok beslenmeyle alakalı olduğu gerçeği var artık düzene girmek istiyorum
Sıkıntı her zaman olacak ama biz yönetmeyi bilemiyoruz inşallah onuda öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…