hoşgeldin canım nasılsın hiç iki yıl olmuş gibi gelmiyor bana zaman ne kadar çabuk geçiyor nerelerdeydin neler yaptın anlat helleeeSelam kızlar nasılsınız, 2 yıl olmuş ben gelmeyeli bonus,frida, 60 kiloyum eskiler burda maşallah, nasılsınız bakalım görüşmeyeli
Aahhh canım geçmiş olsun. sana bişey diyim mi evdeki bebeklere okula giden çocuk mikrop taşıyordur. genelde öyle oluyor çünkü şimdi raporluymuş ama okula başladığında eve gelir gelmez ellerini bol köpükle sabunlat sen konturol et yüzünü yıkayıp üstünü değiştirip oyle kardeşlerinin yanına çıksın. sana yardımcı kimse yok muu arada sana gelip bebeklere bakıcak sana bir nefes aldıracak?Merhaba kızlar
Dün ikizlerden kız olani yataktan düştüalnı sisti morardi Dr götürdük normalde bugündü kontrolleri çok şükür düşmeye bağlı bişey yok ama öksürüğü balgam devam ediyor evde rutubet varmi dedi dr yok dedim 1aydir antibiyotik hava hiç bir işe yaramıyor dedi
İkizlerin öksürüğünu tetikleyen bişey var dedi kızım var ilkokula giden iyilesmiyor dedim devlete götürdü eşim antibiyotik vermis Dr yok yine aynı
Bugün özele götürdü Dr bronsilit olmuş demis gunde 5kez hava antibiyotik şurup burun spreyi cigneme tableti yazmış okul icinde 3gun rapor
Ikizlerede hava takiyorum toplam 17kez hava takiyorum 3cocuga ilaclar suruplar hariç
Eczacı hava makinasina yetişemiyoruz diyo salgin varmis cuma kontrolü var ikizlerin inş fayda eder bu sefer
Dualarımızdasın canım zoru başarıyorsun çocuklar hasta küçükler sadace sen değil kim bu yaş çocuklara baksa zorlanır inan ....Benim ruh sağlığım hiç iyi değil çok yorgun sabırsız gerginim benim için dua edermisiniz
Bu koşuşturmaca da zayiflayamiyorum bile düzen yok çünkü
eski enerjimi istiyorum
Allah şifa versin canım inşallah hemen iyileşirlerBenim ruh sağlığım hiç iyi değil çok yorgun sabırsız gerginim benim için dua edermisiniz
Bu koşuşturmaca da zayiflayamiyorum bile düzen yok çünkü
eski enerjimi istiyorum
Napıyorsun günün nasıl geçti ? Ben akşam üzeri avuç içi kadar fıstıkta yedim çayın yanında ...Artık bir şeyler yapmak istiyorum ne kadar olursa
Aahhh canım bendede bundan oluyor işte yemek yediğim zaman sanki o sıkıntı stres kendiliğinden gidicek gibiii halbuki daha beter oluyor kendime yapıyorum o kadar karbonhitrat yedikten sonra sisli bir beyinlee kendimi dahada kötü hissediyorumSıkıntı her zaman olacak ama biz yönetmeyi bilemiyoruz inşallah onuda öğreniriz
Gecmis olsun canım Rabbim sifa versinMerhaba kızlar
Dün ikizlerden kız olani yataktan düştüalnı sisti morardi Dr götürdük normalde bugündü kontrolleri çok şükür düşmeye bağlı bişey yok ama öksürüğü balgam devam ediyor evde rutubet varmi dedi dr yok dedim 1aydir antibiyotik hava hiç bir işe yaramıyor dedi
İkizlerin öksürüğünu tetikleyen bişey var dedi kızım var ilkokula giden iyilesmiyor dedim devlete götürdü eşim antibiyotik vermis Dr yok yine aynı
Bugün özele götürdü Dr bronsilit olmuş demis gunde 5kez hava antibiyotik şurup burun spreyi cigneme tableti yazmış okul icinde 3gun rapor
Ikizlerede hava takiyorum toplam 17kez hava takiyorum 3cocuga ilaclar suruplar hariç
Eczacı hava makinasina yetişemiyoruz diyo salgin varmis cuma kontrolü var ikizlerin inş fayda eder bu sefer
Bende aynı durumdayım yarın tertemiz bir başlangıç yapcam inşallahAahhh canım bendede bundan oluyor işte yemek yediğim zaman sanki o sıkıntı stres kendiliğinden gidicek gibiii halbuki daha beter oluyor kendime yapıyorum o kadar karbonhitrat yedikten sonra sisli bir beyinlee kendimi dahada kötü hissediyorum
Bende aynı durumdayım yarın tertemiz bir başlangıç yapcam inşallah
HoşgeldinSelam kızlar nasılsınız, 2 yıl olmuş ben gelmeyeli bonus,frida, 60 kiloyum eskiler burda maşallah, nasılsınız bakalım görüşmeyeli
İyi akşamlar canım nasılsın işlerin yoğundu biraz geldin mi evine
Canım nerelerdesin sen? Merak ettim kayboldun birden.Selam kızlar nasılsınız, 2 yıl olmuş ben gelmeyeli bonus,frida, 60 kiloyum eskiler burda maşallah, nasılsınız bakalım görüşmeyeli
Yok canım evde değilim. Fazla bunalmıştım evet. kafa boşaltmaya çalışıyorumİyi akşamlar canım nasılsın işlerin yoğundu biraz geldin mi evine
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versinMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?