Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar hanımlar
Valla bende de durumlar iyi degil. O kadar dikkat ediyorum olmuyor olmuyor Dr 2 öğünü değiştir dedi. Bir de endokrinolojiye randevu açtı ona gideceğim ama daha çok var. Zaten 3 aydır da regl olmuyordum. Tiroid ilacının dozu değişince 4 gün oldum bir hafta geçti bir daha oldum. Bende bir tuhaflık var ama hayırlısı...
Yarın 3 öğün besleneceğim.
Bugünkü menümü yazayım da siz söyleyin Allah aşkına çok mu?
Sabah yok
Öğle 2 dilim çavdar ekmeği üzerine zeytin ezmesi ve 2 parmak kadar süzme peynir, çay
Öğleden sonra sütlü filtre kahve
Akşam 1 porsiyon kabak dolması, yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği

Kk nın nasıl kullanıldığını bile unutmuşum sizleri alıntılayamadım, çok şükür bende iyiyim, iyiyim demek adetten topaç gibiyim kilomu ne siz sorun ne de ben söyleyeyim hiç bir zaman çıkmadığım kilolardayım malesef daha da kötüsü hiç bir çaba sarf etmeden yemeğe devam ediyorum şuursuzca

İnşallah canım ipin ucunu tutalım da burayada yaz yanii bizede yön vermiş olursun işin nasıl gidiyor memnunmusun
Geçen cuma arayıp ihtiyaçları kalmadığını söylediler. Bende tekrar aramaya başlamıştım. Dün bir yere görüşmeye gittim orasi da sonra arayacağız dediler, eve gelince annem çocuklara bakamayacagini söyledi. O yüzden artık bakmayacagim şuan. Belki Eslem 3 yaşını doldurduktan sonra bakarım kreşe vererek

Dualarımızdasın canım zoru başarıyorsun çocuklar hasta küçükler sadace sen değil kim bu yaş çocuklara baksa zorlanır inan ....
Sağol Allah razı olsun
bazen saatlerce oturup ağlayasım geliyor
Dediğin gibi yaptıracağım pazartesinden itibaren büyük kızıma söylüyorumda gelir gelmez yika elini yüzünü diye

haftada 2 gun kızkardeşim geliyordu onunda 2 cocugu var büyük olan anaokuluna gidiyor küçük olanda 2yasinda
oda hasta oldu 10gundur gelemiyorum iki cocuguda hasta onunda
annem da çalışıyor haftasonu gelebiliyor sadece kv çok yaşlı gelip gidemiyor
Gecmis olsun canım Rabbim sifa versin

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
Sagolun kızlar Amin
Geçmiş olsun
Ara öğünlerde süt veya yogurt ekle Diyetisyenim öyle diyordu bana çok az yemişsin çok biseyde yok

Günaydın kızlar sabah 5te kalkti ikizler 8de uyudular alt değiştirme mamaydi havaydi derken bende onlar uyuyunca hemen kahvaltimi yapip bi dus aldim
Uyanmalari yakindir maraton başlar kaldığı yerden
Yarın sabah inş unutmadan tartilirim
Bonus tarti günü cumaydi dimi

Anladım o zaman biraz zamana ihtiyacın var. çocukların biraz daha büyümesi gerekiyor demek ki

Anladım o zaman biraz zamana ihtiyacın var. çocukların biraz daha büyümesi gerekiyor demek ki
Şubattan sonra daha netleşir artık. Tokiye de yazılmıştık çıkarsa zaten mecbur işe başlamam gerekecek. Eşimde sağolsun destek oldu, bir şekilde halledeceğiz kendini üzme mecbur değilsin şuan dedi

Selâm kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra.iyiyim çok şükür.siz nasılsınız. Bonus seni ve diğerlerini özledim.yazin kardeşimin düğünü oldu İstanbula gidip döndük.sonrasinda temizlik Faslı.simdi de uzmanlık sınavı var.bir yandan da. Bebek için tedavi devam ediyor.en son 88 kg civariydim.tatil dönüşü 93 kusurat gördüm.son iki aydır. 90 91 92 lerde geziyorum.bu Sabah 91.65. İle. Yeniden başladım.

Aynı anda dönmüşüz siteye Bengisu bende 2 yıldır yoktum sen benden zayıfsın:))

Bengisu sende hoş geldin canım.
Yeniden yapalım bişeyler inşallah.

Cumartesi canım bende bildirim yapıcam inş geçen hafta tartıldım yazamadım

Şubattan sonra daha netleşir artık. Tokiye de yazılmıştık çıkarsa zaten mecbur işe başlamam gerekecek. Eşimde sağolsun destek oldu, bir şekilde halledeceğiz kendini üzme mecbur değilsin şuan dedi
İş durumun vardı sanırım büşra böylesi daha iyi olmuş inan. İstemeye istemeye çocuk bakmak büyük eziyet herkes yapamıyor gönül koymamaya çalış kimseye. Kazandığından bişey anlamazdın inan laf işitirsen falan

Noldu sana? Anlatmak istersen dinleriz her zaman.
Bende çıktım hiç üzülme üzülünce afedersin bi bok olmuyor üzüle üzüle çıktık zaten kendimizi değersiz göre göre.

Bayadır bıraktım ben sadece kendimi kandırıyor gibi olmuştum. Burayada gelmedim hiç bişey düşünmedim şimdi kendim istiyorum inşallah daha farklı olur

Pembe Lotus yavrulara çok geçmiş olsun
Zaten zor geçiyor hastalıklar öksürük uzun sürüyor.
Ama hiç geçmezse alerji düşünülüyor.

Benim kız 1.sınıftı geçen sene biz covid olduk onunki bademcik ondan sonra hiç kesilmedi öksürüğü. 5 ay alerji ilacı zyrtec kullandım hiç öksürmedi inan.
İlkbaharda bıraktım. Bu sene daha başlamadım inş gerek kalmaz. 2 hafta oldu iyileşti ama asla burnu kurumuyor en azından öksürüğü yok diye vermedim daha

Çok geçmiş olsun ışılduru bununla geçsin inş.
Hoş geldin bu arada.
Aminnn, hosbulduk canım
Ne oldu bana nazar oldum bonus her gören bir laf etti nazara geldim yedikçe yedim sonuç nazar edenler yolda görse tanıyamazlar verdiğim 30 kiloyu fazlasıyla geri aldım

Aminnn, hosbulduk canım

Ne oldu bana nazar oldum bonus her gören bir laf etti nazara geldim yedikçe yedim sonuç nazar edenler yolda görse tanıyamazlar verdiğim 30 kiloyu fazlasıyla geri aldım

Amaaan tanımasınlar bi de buna üzme kendini 111 dim ben geçen cumartesi yarın tartıl bakalım sende kaçsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…