Geçen cuma arayıp ihtiyaçları kalmadığını söylediler. Bende tekrar aramaya başlamıştım. Dün bir yere görüşmeye gittim orasi da sonra arayacağız dediler, eve gelince annem çocuklara bakamayacagini söyledi. O yüzden artık bakmayacagim şuan. Belki Eslem 3 yaşını doldurduktan sonra bakarım kreşe vererekİnşallah canım ipin ucunu tutalım da burayada yaz yanii bizede yön vermiş olursun işin nasıl gidiyor memnunmusun
Aahhh canım geçmiş olsun. sana bişey diyim mi evdeki bebeklere okula giden çocuk mikrop taşıyordur. genelde öyle oluyor çünkü şimdi raporluymuş ama okula başladığında eve gelir gelmez ellerini bol köpükle sabunlat sen konturol et yüzünü yıkayıp üstünü değiştirip oyle kardeşlerinin yanına çıksın. sana yardımcı kimse yok muu arada sana gelip bebeklere bakıcak sana bir nefes aldıracak?
Sağol Allah razı olsunDualarımızdasın canım zoru başarıyorsun çocuklar hasta küçükler sadace sen değil kim bu yaş çocuklara baksa zorlanır inan ....
Gecmis olsun canım Rabbim sifa versin
Sagolun kızlar AminGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin
Geçmiş olsunMerhabalar hanımlar
Valla bende de durumlar iyi degil. O kadar dikkat ediyorum olmuyor olmuyorDr 2 öğünü değiştir dedi. Bir de endokrinolojiye randevu açtı ona gideceğim ama daha çok var. Zaten 3 aydır da regl olmuyordum. Tiroid ilacının dozu değişince 4 gün oldum bir hafta geçti bir daha oldum. Bende bir tuhaflık var ama hayırlısı...
Yarın 3 öğün besleneceğim.
Bugünkü menümü yazayım da siz söyleyin Allah aşkına çok mu?
Sabah yok
Öğle 2 dilim çavdar ekmeği üzerine zeytin ezmesi ve 2 parmak kadar süzme peynir, çay
Öğleden sonra sütlü filtre kahve
Akşam 1 porsiyon kabak dolması, yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
Sağol canım AminAllah şifa versin canım inşallah hemen iyileşirler
OOO harika o zaman, sana iyi geliyorsa senin adına sevindimYok canım evde değilim. Fazla bunalmıştım evet. kafa boşaltmaya çalışıyorum
Anladım o zaman biraz zamana ihtiyacın var. çocukların biraz daha büyümesi gerekiyor demek kiGeçen cuma arayıp ihtiyaçları kalmadığını söylediler. Bende tekrar aramaya başlamıştım. Dün bir yere görüşmeye gittim orasi da sonra arayacağız dediler, eve gelince annem çocuklara bakamayacagini söyledi. O yüzden artık bakmayacagim şuan. Belki Eslem 3 yaşını doldurduktan sonra bakarım kreşe vererek
Şubattan sonra daha netleşir artık. Tokiye de yazılmıştık çıkarsa zaten mecbur işe başlamam gerekecek. Eşimde sağolsun destek oldu, bir şekilde halledeceğiz kendini üzme mecbur değilsin şuan dediAnladım o zaman biraz zamana ihtiyacın var. çocukların biraz daha büyümesi gerekiyor demek ki
Aynı anda dönmüşüz siteye Bengisu bende 2 yıldır yoktum sen benden zayıfsın:))Selâm kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra.iyiyim çok şükür.siz nasılsınız.Bonus seni ve diğerlerini özledim.yazin kardeşimin düğünü oldu İstanbula gidip döndük.sonrasinda temizlik Faslı.simdi de uzmanlık sınavı var.bir yandan da. Bebek için tedavi devam ediyor.en son 88 kg civariydim.tatil dönüşü 93 kusurat gördüm.son iki aydır. 90 91 92 lerde geziyorum.bu Sabah 91.65. İle. Yeniden başladım.
Çok geçmiş olsun ışılduru bununla geçsin inş.Izmirde deprem oldu kizlar gece gece ona uyandık çok sallandık 2 yıl önceki gibiydi Allah'tan kısa sürdü rabbim beterinden korusun
Bengisu sende hoş geldin canım.Selâm kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra.iyiyim çok şükür.siz nasılsınız.Bonus seni ve diğerlerini özledim.yazin kardeşimin düğünü oldu İstanbula gidip döndük.sonrasinda temizlik Faslı.simdi de uzmanlık sınavı var.bir yandan da. Bebek için tedavi devam ediyor.en son 88 kg civariydim.tatil dönüşü 93 kusurat gördüm.son iki aydır. 90 91 92 lerde geziyorum.bu Sabah 91.65. İle. Yeniden başladım.
Cumartesi canım bende bildirim yapıcam inş geçen hafta tartıldım yazamadımGünaydın kızlar sabah 5te kalkti ikizler 8de uyudular alt değiştirme mamaydi havaydi derken bende onlar uyuyunca hemen kahvaltimi yapip bi dus aldim
Uyanmalari yakindir maraton başlar kaldığı yerden
Yarın sabah inş unutmadan tartilirim
Bonus tarti günü cumaydi dimi
İş durumun vardı sanırım büşra böylesi daha iyi olmuş inan. İstemeye istemeye çocuk bakmak büyük eziyet herkes yapamıyor gönül koymamaya çalış kimseye. Kazandığından bişey anlamazdın inan laf işitirsen falanŞubattan sonra daha netleşir artık. Tokiye de yazılmıştık çıkarsa zaten mecbur işe başlamam gerekecek. Eşimde sağolsun destek oldu, bir şekilde halledeceğiz kendini üzme mecbur değilsin şuan dedi
Noldu sana? Anlatmak istersen dinleriz her zaman.Kk nın nasıl kullanıldığını bile unutmuşum sizleri alıntılayamadım, çok şükür bende iyiyim, iyiyim demek adetten topaç gibiyim kilomu ne siz sorun ne de ben söyleyeyim hiç bir zaman çıkmadığım kilolardayım malesefdaha da kötüsü hiç bir çaba sarf etmeden yemeğe devam ediyorum şuursuzca
Aminnn, hosbulduk canımÇok geçmiş olsun ışılduru bununla geçsin inş.
Hoş geldin bu arada.
Ne oldu bana nazar oldum bonus her gören bir laf etti nazara geldim yedikçe yedim sonuç nazar edenler yolda görse tanıyamazlar verdiğim 30 kiloyu fazlasıyla geri aldımNoldu sana? Anlatmak istersen dinleriz her zaman.
Bende çıktım hiç üzülme üzülünce afedersin bi bok olmuyor üzüle üzüle çıktık zaten kendimizi değersiz göre göre.
Bayadır bıraktım ben sadece kendimi kandırıyor gibi olmuştum. Burayada gelmedim hiç bişey düşünmedim şimdi kendim istiyorum inşallah daha farklı olur
Aminnn, hosbulduk canım
Ne oldu bana nazar oldum bonus her gören bir laf etti nazara geldim yedikçe yedim sonuç nazar edenler yolda görse tanıyamazlar verdiğim 30 kiloyu fazlasıyla geri aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?