- 8 Mart 2020
- 5.838
- 28.213
- 548
nasilsin bonusimGünaydın ❤
Mutlu pazarlar
Eki Görüntüle 3157077
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
ben düz 86 geldim dün bugun tartilmak aklima gelmediTartılmayanlar tartılsın haydi başlayalım inşallah bismillah ❤
LenaG göremiyorum seni canım nerdesin iyi misin?
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
neyse yarin tartilirsinE noldu ben tartılmayı unuttum yine ya
Ablam geliyodu kahvaltıya hemen mutfağa girdim tartı kaldı
Yeni gordüm canim yedim malesef . Ama 85.5 dum persembe ve yine birakdim başlıyamadıgım diyeti olmuyo yapamıyorumTartılmayanlar tartılsın haydi başlayalım inşallah bismillah ❤
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
aslinda bazilarimiz cok yakin kilolardayiz madem yapamiyoruz siyoruz birbirimizi kiskirtalimYeni gordüm canim yedim malesef . Ama 85.5 dum persembe ve yine birakdim başlıyamadıgım diyeti olmuyo yapamıyorum
Bende ole diorum aslinda bi liste olsa gozumuze rakip kestirsek odule bile varim hediye alip yollama gibi verelim su kilolarıaslinda bazilarimiz cok yakin kilolardayiz madem yapamiyoruz siyoruz birbirimizi kiskirtalimsavaşalim birbirimizle hani bunu heyecanli yaziyorum falan ama diyetle gecmedi gunim henim de
kizarmis ekmekle recel falan yedim sabah
ama guclenebiliriz birlikte
ne guzel olurduBende ole diorum aslinda bi liste olsa gozumuze rakip kestirsek odule bile varim hediye alip yollama gibi verelim su kiloları
Neden olmasın odul icin savasirızne guzel olurdu
Hamilelik grubunda hediyelestik mesela onun gibide karsilikli deil ilk ikiye meselaNeden olmasın odul icin savasirız
Valla süper fikirmiş. Kilolar yakın olmasa da ortalama hesaplasak da hediye yollasak süper olur. Aylık bazda olabilir meselaHamilelik grubunda hediyelestik mesela onun gibide karsilikli deil ilk ikiye mesela
BuralardayımTartılmayanlar tartılsın haydi başlayalım inşallah bismillah ❤
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?